подсъзнанието може всичко 7

• 34 925
  • 405
  •   1
Отговори
# 315
Ина, и аз те подкрепям- има какво да научим за сънищата. Аз не зная много за тях.
Но не съм веща как да се открие нова тема.
Ако някой може да бъде полезен, нека открие, с удоволствие ще следя.

Здравейте момичета!
Напоследък само четях написаното, тези дни виждм, че сънищата вълнуват доста от нас  smile3524. И на мен също ми се иска да си говорим повече за тях. Мислите ли,че тук  е мястото? Или има нужда от нова тема, за да не се превърне споделянето и тълкуването на сънищата в спам...
Потърсих да видя дали има вече такава тема, но не открих. Ако някоя от вас е срещала нещо подобно , моля да ни посочи правилното място    newsm17

Ина, нищо не казваш за твоята работа- доволна ли си?

# 316
дано не ви дотягам момичета, но когато срещна нещо ценно , искам да го споделя с вас.

това е част от една от  диктовките на Владиците, която дава насоки за издигане на съзнанието чрез очстване на четирите тела. понеже са много конкретни насоките си позволявам да ги копирам тук.

Цикълът на слизане в материалността е завършен. И започва връщане в Дома на Отца. Затова колкото и дълго да се съпротивлявате, ще ви се наложи да се замислите за света, откъдето са дошли вашите души. Когато сте слизали в материята, вие сте приличали на голи птичета. Вие не сте имали върху себе си всички тези блестящи одежди, които можете да придобиете в скоро време. Облеклата, които имате сега под формата на вашите низши тела, подлежат на очистване. Вие трябва сериозно да се заемете с очистване на четирите си низши тела. Знаете, че имате физическо тяло. И сте чували, че имате други, невидими за физическото зрение енергийни тела, които съставят вашата аура. Това е вашето астрално тяло или тяло на желанията, менталното тяло или тяло на мислите и етерното тяло или тяло на паметта. Сега тези ваши тела се намират в много жалко, плачевно състояние. По време на вашето странстване из физическия свят вие сте замърсили телата си. И сега дойде време да се заемете сериозно с тяхното очистване.

Започнете с физическото си тяло. Замислете се върху това, какво ядете и какво пиете. Каквато е структурата на храната и водата ви, такива сте и вие самите. Не ви ли е идвало наум да съпоставите продуктите, с които се храните и водата, която пиете, с еталоните, нужни за вашето рационално Божествено хранене? Вие си мислите, че гигантите на хранителната промишленост, съществуващи във вашия свят, са сериозно обезпокоени за здравето на вашето физическо тяло? Никой друг освен вас самите не може да се заеме с очистване на вашето физическо тяло. Принципът на очистване е много прост – извеждане от организма на всичко ненужно и насищането му с действително полезни вещества, които се съдържат в натуралните продукти, отгледани без участието на химията и новите генни технологии. Замислете се върху системата и структурата на вашето хранене. И веднага щом се роди у вас мисълта дали се храните правилно, при вас ще се появи литературата, която ви е необходима. Тъй като сега циклите се променят, физическото тяло не може повече да допуска експерименти върху себе си. Физическото тяло няма да може повече да съществува в условията на новите енергии, ако не се погрижите за него.

Същото се отнася и за другите ваши тела. Ако емоциите ви не са очистени от негативните налепи по отношение на вашите близки, на другите хора, на планетата, на страната, в която живеете, няма да можете да съществувате в условията на новите вибрации. Ниските вибрации на завистта, злобата, користта, ненавистта няма да могат да съществуват в Новата Епоха и ще ви се наложи да се освободите от тях.

Същото се отнася и за сферата на вашите мисли. Ако сте постоянно съсредоточени в предъвкване на негативни ситуации в мозъка си, вие постоянно се намирате в сив облак от мрачни мисли и новите вибрации стават несъвместими с вас. Ще ви се наложи да направите избор и да се освободите от отрицателните състояния на вашето съзнание. И ако не направите това сами, ще ви става все по-трудно и по-трудно да съществувате в условията на Новия Свят.

И ако не очистите етерното си тяло от негативните записи и състояния от миналото, също няма да бъдете съвместими с енергиите, които вече дойдоха и продължават да идват на планетата Земя.

Както виждате, всъщност не ви остава избор.

И ако продължавате да упорствате и да отстоявате своите предишни вредни пристрастия и навици, тогава просто ще отпаднете от пространството и времето, където се намирате сега. Аз не искам да се спирам върху това какво може да случи, защото вярвам, че моите думи ще ви накарат да се замислите за начина си на живот и да се постараете да го промените колкото е възможно по-бързо. Всичко, което съвсем неотдавна беше признак за научно-технически прогрес и се смяташе за престижно, сега напълно губи своето значение. Живеенето в големите градове, масовите развлечения, включително телевизията, празничните трапези с пийване и преяждане - всичко това принадлежи на вчерашния ден и човечеството трябва да се освободи от тези неща в най-близко време.

Вие просто няма да можете повече да живеете във вашите градове и ще се устремите към природата. Няма да можете да слушате вашата музика, ще можете да чувате само звуците на природата. Няма да можете да ядете вашата храна, а ще бъдете принудени да търсите и намирате други, с по-висока вибрация продукти и с течение на времето ще преминете към хранене със слънчева енергия и с вибрациите на Божествената Любов.

Всичко, което в моите думи ви изглежда фантастично и неприемливо, в много скоро време ще стане ваш стил и начин на живот. Повярвайте ми и повярвайте на опита на другите светове.

Колкото и много усилия да полагате, за да отстоявате вашите навици и привързаности, всичко старо и ненужно ще бъде пометено в най-скоро време от свежите ветрове на промените и изгарящата енергия на Огнения Свят.

Ние подготвяме вашето съзнание за идването на Новата Епоха.

АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ.

ето и линка   за цялата диктовка. 

http://www.sirius1-bg.net/sirius/dict6/9azsam281206.html

# 317
  • Tам през Атлантическия океан
darena Wink Hug

За сънищата и на мен ще ми е интересно ако споделяме лични преживявания  Wink Много ми е любопитно  какво става по време на сън с астралното ни тяло  Rolling Eyes

Нещо интересно : http://www.dimisoft.net/forum/viewthread.php?thread_id=1847&pid=3523

А ,иначе тема за тълкуване на сънища имаше някъде тук във форума. Май Ксения отговаряше и помагаше за "дешифрирането" им.  newsm78

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 16:12 от Desss

# 318
Изключително интересна тема!
Ще изчета всичко, което сте писали до сега и ще ви следя;)

# 319
Здравейте!
Ина, радвам се че се появи!  Hug
Що се отнася до сънищата, смятам че имат много общо с подсъзнанието. Според мен няма да е неусместно да пишем и тук, но ако направите нова тема ще ви следя с интерес! Аз също имам ярки сънища. Майка ми още повече. Тя често сънува починали наши роднини, а ако е сънувала лош сън за мен примерно, винаги ме предупреждава...
Вела, историята от баба ти си е направо страшна  Shocked Тоя навик да си наричаш съня за нещо хубаво e много добра идея! Смятам да я пробвам и аз  Simple Smile

"Пробуждането" и мен ме хвана около трийсетте. Поне половината от признаците описани в препратката на Дарена са ми се случвали не веднъж. А аз си мислех, че това просветление ми се случва късно...  Thinking

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 15:38 от pitt_76

# 320
  • София
Здравейте,

прекрасна тема....една от последните книги, които чета и препоръчвам е WHISHPIN
Книга за намерението и Вселената.....

# 321
Добър ден момичета  Hug

Днес е новолуние  Grinning  по китайския календар НГ   ura и  навлизаме в годината на БИКА  Peace

Идеален ден за направа "Карта на съкровищата" или ако имаме вече такава може да добавим още някое желанийце  Hug Ден подходящ за диетка (този път без мен  Mr. Green)
Лично аз днес си сложих в протмонето три китайски монтки по фън шуй за късмет и благополучие  Grinning

lovekiss

# 322
Desss,наистина ме заинтригува с Фън Шуй!Купила съм си книгата на Лилиан Ту,но още си чака реда.Купих си и китайска жабка с монета в устата и както беше писал някой я бях скрила за да не се вижда от чужди очи,но малкия разбойник постоянно я намира и я вади и сега си стои отгоре на секцията,докато и намеря друго скривалище,но проблемът е,че в подходящия ъгъл вече не останаха такива Laughing.

# 323
Desss, може ли да се заменят с други парички или само с китайските? Какво друго е хубаво да се направи днес за благополучие?

# 324
Искам да споделя с вас това : http://radio.changewire.info/?p=9
в дясно на страницата има материали за слушане.

# 325
Добро утро  Flowers Bouquet

Desss, може ли да се заменят с други парички или само с китайските? Какво друго е хубаво да се направи днес за благополучие?
От вчера луната е нарастваща  Hug

..и могат доста работи да се направят (вкл. и днес) примерно да отидем на фризьор  Wink да засадим цвете, да напрамим прочистване на дома   Grinning
Иначе за паричките мисля че най-добре да са от китайските символични монетки с квадратната дупка по средата , пък и така може да се вържат/сплетът по  три  Peace Слагат се на видно място в протмонето така че йероглифите да гледат нагоре  Peace
Това е един вид визуализация  Hug пък и така вързани монетките привличат късмета и благополучието  Peace

(мин. седмица сама си направих няколко комплекта монетки http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10185093 за мен и за подарък на близките ми )

ИнаДинова Hug

# 326
Desss,а такива стават ли?Как ти се вижда възела?
Понеже няма тук откъде да си взема само монетки,ако може ще си купя направо готови Peace

Да знаете,че жабата с монетката помага Flutter

# 327
http://www.beinsadouno.com/downloads.php?type=2
Тук намерих интересни линкове с мелодии за медитация.

Desss, като имам път към Пиротска непременно ще го посетя този китайски магазин за някоя и друга китайска монетка. Тя веднъж и мишчицата спомена за него. Една приятелка преди години беше ходила в Китай и ми беше донесла като сувенирче пак една монета, само че направена от нефрит и не е с традиционната квадратна дупчица, ами само с нейни очертания. Нося си я на телефона и съм си наумила, че ми носи късмет. А съм решила и портфейла да сменя, че е червен  Mr. Green

# 328
Desss,а такива стават ли?Как ти се вижда възела?
Понеже няма тук откъде да си взема само монетки,ако може ще си купя направо готови Peace

Да знаете,че жабата с монетката помага Flutter

Разбира се че стават  Peace  все пак са от специализиран магазин

(въпреки че са "малко"скъпчии  Sunglasses тези монетки могат да се намерят на  половината цена от линка )

А даааа трикраката жаба действа  Hug Просто трябва да знаеш къде да я сложиш .
В началото я бях сложила в правилната посока но на високо  място , по-късно прочетох/разбрах че жабата се слага на земята т.е. не обича високото  Wink монетката в устата йероглифите трябва да "гледат" нагоре (ако монетката падне това е на пари)

pitt_76 страхотен нов , зареждащ аватар  thumbsup

Мисля че всичко което помага да визуализираме желанията, мечтите си  има полза  Peace
Пък и китайсктие символи по Фън Шуй са една прекрасна украса на дома ни , стига да са подредени с усет и вкус  Hug

# 329
Здравейте  Hug Hug Hug!

Жалко,че не съм знаела за луната и онзи ден бях на пострижка  Mr. Green, иначе направих прочистване на дома  .
Desss,тези работи за луната ,пише ли ги в онази книжка на Лилиан Ту.Ако е от другаде ,ще те помоля за линк, че ми е интересно.
И аз ще си поръчам монетки  ,нали не е късно.? А жабата с паричка ,имали значение малка или голяма ще е .Тук в Б-с ,все едни малки и грозни ми се видяха.
Мисля че всичко което помага да визуализираме желанията, мечтите си  има полза  Peace
Пък и китайсктие символи по Фън Шуй са една прекрасна украса на дома ни , стига да са подредени с усет и вкус  Hug
И аз така мисля  Hug.
[ А съм решила и портфейла да сменя, че е червен  Mr. Green

само заради цвета ли? Нещо общо с годината на Бика ли ? Днес съм с червен анцунг в къщи   ooooh!
Между другото снощи по БТВ казаха ,че започва годината на Вола  Shocked. Мислех ,че вол и бик са  различни животни  Embarassed

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт