подсъзнанието може всичко 7

• 34 917
  • 405
  •   1
Отговори
# 345
Дарена страхотен сайт Hug

Отвори ми работа за цяла нощ четене Crazy,на пръв поглед изглежда,че има много интересна информация Peace

# 346
Момичета, пускам линк към много интересен за мен сайт на Муси Дачева. Ако се разровите има много интересни неща.

http://www.temura.net/hello-world/
Много полезен сайт.Благодаря ти.

# 347
А монетките ще ги търся , заедно с жабока , но във Варна ми е малко трудно.....- незнам точно къде има

Клемче, виж какво открих Hug
http://bgfengshui.com/3/39.html

# 348
Момичета тази вечер си отворих пак да си препрочета книгата на Ваня Колева "Традиционен масаж"-много ценна!

Та това на което попаднах е въздействието върху чакрите.Как да ги стимулираме.

"Когато има заболявания в областта на 1-ви енергиен център,независимо дали става дума за яйчниците или отделителната система,има стара,но непопулярна у нас методика,която идва на помощ.Болката при такива проблеми винаги е в сакралната или лумбалната област.Хората често смятат,че имат дсикопатия,а проблемите са от съвсем друго естество.Затова когато искаме да помогнем за отваряне на енергиен център,за балансиране на биоенергията в организма,взимаме памучен плат и изрязваме от него кръгче с диаметър 10 см колкото е самата чакра.В случая за 1-ви енергиен център платът трябва да е с тъмночервен цвят.Кръгчето се поставя върху съответния енергиен център-в центъра на сакралната област.Мястото предварително се намазва с животинска мас.По принцип човек е по-близо до животните,отколкото до растенията,затова организмът възприема по-бързо животинската мас.Запалва се червена свещ и от разстояние около 50 см се капе от центъра на кръга в спираловидно движение надясно и навън.Процедурата се извършва много бавно,след което се поставя найлоново фолио.Отгоре пациентът се завива с хавлия и така престоява 10 минути.
На ден може да се въздейства само на един енергиен център"

Ако ви е интересно ще ви препиша и за другите.За всяка чакра е различен цвят свещ и плат,но смятам да се запася Laughing

# 349
EASpirit,
Лично аз съм запленена от това което разказа и искам повече подробности.
Ако не е възможно тук, пиши ми на ЛС.

Благодаря Hug

# 350
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро момичета  Hug

darena сайта е страхотен , миналата година мЪжо го откри(от тогава знам за него) наистина има много интересна и любопитна информация която напоследък ни вълнува и коментираме тук  Peace

EASpirit сподели и другите наща за чакрите  и тяхното стимулиране Heart Eyes

А монетките ще ги търся , заедно с жабока , но във Варна ми е малко трудно.....- незнам точно къде има
Може да се намерят по сувенирните магазини  Peace
Лично аз някои от символите на фън шуй не съм ги взимала от специализиран магазини Wink

esme_bolger, Atlanta мрси за линковете с книжката  Hug

emoli Wink ти си от тези на които им е дадено  Hug

НЕПРАВЕНЕТО

Вървял буда с учениците си из гората, ожаднели, видели изворче, хвърлили се учениците да пият вода, сбутали се и размътили водата. Започнали да се чудят какво да правят.
Буда обаче настоял да продължат пътя си. Учениците били много жадни, настоявали, молели да изчистят изворчето, буда бил непреклонен.
Когато след часове ходене достигнали следващото изворче, то също било кално. Тогава буда дал канчето на един от учениците си и му наредил да се върне и да вземе вода от предишното изворче.
Когато ученикът стигнал до него, изворчето било чисто, калта се била утаила...
Някои неща не стават с активност, с правене, трябва просто да ги оставиш да се случат. Трябва да им позволиш да се случат.
Как с правене бихте изчистили изворчето?

А ето и самия сай с притчите http://www.argumenti.org/stories.php?story=0712256866639  Peace
Ооще не съм успяла да ги прочета всичките  Wink ...много мъдрост и истина има в тях  Hug

Усмихнат ден  Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 08:29 от Desss

# 351
Момичета, здравейте Hug
Винаги, когато започна да чета тази тема си припомням ,че има много хора като мен,  които търсят основните причини за случващото се с тях (и около тях).Напоследък  имам по- разнообразни социални контакти, свързани с работата ми и виждам, че основната максима на масата хора е "всичко става с пари и връзки", никой не се вглежда в себе си, а ако аз се опитам да изкажа нещо от "нашите неща" ме гледат като освидетелствана Laughing

Много хубави неща сте изписали, полезни, интересни и нови за мен.Нямам време да изчета всичко, но преглеждам всяка информация поне по диагонал.
Малко по- напред в темата бяхте писали за сънищата и за това доколко те са свързани с преживяванията  , "вълнуващи" подсъзнанието ни. аз също съм мислила по този въпрос и от там пък ми се породиха два нови Simple SmileПървия е дали подсъзнанието 'знае" повече неща за нас от нас самите и втория е дали сънищата могат да предсказват събития, които подсъзнателно знаем, че ще се случат? В тази връзка искам да ви разкажа един мой сън, който почти не съм огласяваля и ако съм го правила пак са ме гледали с познатия поглед- като освидетелствана Laughing
Сънувах го преди 4 години, може би:
Сънувах една стая с малко мебели, може би няколко маси или нещо такова край едната стена.И много бебета. Стая пълна с бебета.Около година- година и половина може би, защото пълзяха, катереха се по тези маси. Аз бях там и се приближих до едното бебче- момиченце.беше плешивичко , още нямаше коса и с много сини очи.Изведнъж тези очи светнаха , аз го погледнах право в тях и казах - "Господи, аз те познах".Имах усещането, че това е Господ, а всъщност не знам как изглежда той.Събудих се доста развълнувана, отидох на църква, запалих свещ. Малко след това срещнах съпругът ми и още малко след това родих моето бебе-  момиченце Heart EyesНезнам дали едното и другото имт връзка, но този сън сякаш ми е подсказал, че съм готова да родя дете, неззнам.

Прегръщам ви Hug
Успешен ден  bouquet

# 352
  • Добрич
darena, благодаря за сайтовете.

Desss, чудесна притча. И другите притчи в източника, който си посочила са много интересни и поучителни.

Аз съм изключително дейна натура и ми е много трудно да оставям нещата да се случват самички...

# 353
  • Добрич
venny_b, здравей! Рядко ни посещаваш в последните дни.

... а ако аз се опитам да изкажа нещо от "нашите неща" ме гледат като освидетелствана Laughing

... дали подсъзнанието 'знае" повече неща за нас от нас самите и втория е дали сънищата могат да предсказват събития, които подсъзнателно знаем, че ще се случат? ...

Не всеки е дорасъл, за да осъзнае това, което обсъждаме в тази тема. Затова много внимателно поднасям информацията пред други хора - на порции и съобразена с конкретните личности и ситуации.

Определено мисля, че подсъзнанието "знае" много неща, които ние не знаем. Подсъзнанието например помни преражданията ни.

Когато искаме да сънуваме нещо и се опитаме да си поръчаме съня всъщност ние до кого правим поръчката - до Вселената или до подсъзнанието? А може би и до двете.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 10:03 от Вела

# 354
  • Tам през Атлантическия океан
Desss, чудесна притча. И другите притчи в източника, който си посочила са много интересни и поучителни.

Аз съм изключително дейна натура и ми е много трудно да оставям нещата да се случват самички...
Ох и аз  Laughing нооо наистина за някои неща както е казано/разказано "нагледно" в притчата :
Цитат
..... не стават с активност, с правене, трябва просто да ги оставиш да се случат. Трябва да им позволиш да се случат.
Hug

Вела успя ли да гледаш филма за кристалните черепи (аз още не) Кажи впечатления ако си го гледала вече  Hug

venny_b Wink

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 10:04 от Desss

# 355
Момичета,довечера като заспи Бам-бам ще ви препиша и за другите чакри,радвам се,че ви хареса.Най-хубавото е,че метода е много лесен и прост за изпълнение,а за действието незнам-предполагам,че ще е бързо.
Само не разбрах как да разграничим за първа чакра дали е дископатия или болка в яйчниците...ами ако е дископатия все пак... newsm78 Намислила съм и да си купя на Петър Димков книгите,той много рецепти има и интересни.
Заинтригува ме неговия отговор на молбата му към пациентите да им даде нещо по-лесно като метод за лечение "Няма лесно,щом толкова години сте работили да дойде тази болест сега трябва да поработите да си отиде"/по памет цитирам/

Дессс пак ни подари една хубава притча Hug

А за сънищата..Аз лично много им вярвам.В една друга тема бях разказвала как баща ми се спаси от катастрофа сънувайки я няколко пъти преди това.Той искренно вярва,че баба му и баща му са му пратили този сън,за да го предупредят.
Моята братовчедка има много пропочески сънища също.
Преди години имах връзка с едно момче,всичко цветя и рози,на сватба отива работата Mr. Green Обаче тя сънува един много показателен сън.Аз съм на едно дърво и се опитвам да сляза,а той е отдолу.Иска да ми подаде ръка да сляза,а аз не искам,гоня го.Той ме моли,аз отказвам и така  няколко пъти.Някрая той си тръгва.Аз решавам в крайна сметка,че искам да ми помогне,но той си е тръгнал вече.Викам го,но не идва..Да не изпадам в подробности,но точно така стана в последствие/е не буквално с дъво,но Laughing/

Сетих се,че и баща ми постоянно сънувал някакви улици,катедрали,къщи.Преди години все за Венеция говореше,много искал да отиде там.Е,отиде след време и сподели,че това е мястото от сънищата му.Като вървял по улуците знаел коя къде ще го отведе,какво ще види от ъгъла на следващата..И ми повярва като му казах,че е живял там преди.Дори май разбрахме какъв е бил,защото имало някаква стена като паметник с написани имена на загинали войници в забравих коя война беше.Та Това място го привлякло неудържимо и започнал да чете имената.
Затова е станал военен в този живот той Mr. Green

# 356
Малко по- напред в темата бяхте писали за сънищата и за това доколко те са свързани с преживяванията  , "вълнуващи" подсъзнанието ни. аз също съм мислила по този въпрос и от там пък ми се породиха два нови Simple SmileПървия е дали подсъзнанието 'знае" повече неща за нас от нас самите и втория е дали сънищата могат да предсказват събития, които подсъзнателно знаем, че ще се случат?
Подсъзнанието определено знае повече от нас или по-точно от съзнанието ни, със сигурност повече отколкото си представаме. А за предсказването на бъдещи събития, мисля че тази информация някой ни я праща.... освено може би ако не са спомени за това, че си бил някъде вече в друг живот... така мисля. Но я си представи, че верно подсъзнанието знае бъдещето... Thinking сигурно има такава опция.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 20:36 от pitt_76

# 357
EASpirit, не го приемай лично, но има още по-прост метод за стимулиране на чакрите (а не за отваряне - щото те са си отворени, иначе да не сме на този свят). Лично аз не бих си капала върху чакрите восък - нищо, че отдолу има животинска мас за предпазване. Точно по същия начин, но без мас и восък, си стимулирам чакрите със собствените си ръце, като си представям как вливам в чакрата съответния й цвят. И действа чудесно. Освен това мога да го правя навсякъде, без да мъкна мас и свещ с мен  Wink От моя опит не прилагам веднага каквото прочета - пресявам го през ситото на мисълта и интуицията си  Hug

P.S. Дископатията се усеща повече като болка отзад, откъм гърба, а яйчниците - отпред и леко надолу. Но зависи.

# 358
За сънищата...Случвало му се е на някой да сънува един и същи сън, от най-ранна възраст?
При мен през определени приоди от време, това се повтаря.
Сънувам, че виждам себе си (все едно се гледам от страни застанала зад гърба си), как съм застанала пред еидн скрин с голямо огледало, който не е от миналия век...(не знам по кое време са изработвали тези старинни мебели).Седя известно време пред него, но виждам само дългите си коси (на около 8-9 години се чувствам в съня си) и съм облечена в бяла нощница поръбена с тясна дантела по края.Винаги ми е привличало вниманието това, че съм с боси крака.След това се обръщам на ляво и излизам в един коридор, който е осветен от няколко свещи.Поглеждайки напред пред мен има 4-ри врати.Тръгвам по коридора и вървя бавно и винаги се спирам пред последната лява врата.Знам, че мога да я отворя но изпитвам страх.Виняги така свършва този сън и го сънувам периодично.

Много ми е странно Thinking
Имам от известно време подозрения какво означава, но засега не ми се иска да коментирам.
Та има ли някой с повтарящи се сънища?

# 359

Общи условия

Активация на акаунт