ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СИ НАПРАВИМ ТОРТА!

• 45 694
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Eха, като гледам как нараства бройката може и до Гранд-хотела във Велико Търново да опрем  Wink

# 76
1. van444eto - 4 броя, независимо от дата и място - плюс 1 под въпрос
2. Rumya+ мъж, дете и бебе - 3 броя
3. Пепи+ колежката на Албена = 2 броя
4. Димитрина - 2 1/2 броя
5. Мимито - 2+2
6. Албена+мъж и дъщери - 6 броя (4 не са сигурни)
7. violetblue - 2+1 = 3 човека
8. Крисче - Аз и Бобето, и 2 г-ци 15 и 13 г, - 4 човека
9. thedragonbg - 1 възрастен + 2 деца - 3 броя
10.duhi_puhi - И аз с мъжо и лапе.. - 3 броя
11.blueeye®  - две големи бройки + едно диване - 3 /,fs
Дотук: 39 човека
              13 стаи

Eха, като гледам как нараства бройката може и до Гранд-хотела във Велико Търново да опрем  Wink
Rumya - Само кажете и съм го уредила - и там имам връзки. Ама с кухнята няма да се преборим

# 77
  • София
А, все ще го измислим - купуваме си по една маска и нахълтваме в кухнята, въоражени с ония силиконовите пистолетчета - докато загреят какво става има да си поиграем на воля в професионално оборудваната кухня. Ама не знам как им е сладкарския отдел. Затова докато не проверим, предлагам да не действаме.
/май съвсем изпуших в тоя студ и с тия грипове на главата  Crazy , извинявам се за горенаписаните глупости!/

# 78
  • София
А, защо глупости...пускаме информация за събитието, отразява го някое кулинарно списание и предаване и правим реклама на кухнята на хотела и те ни я предоставят за един ден безплатно, а гостите на хотела могат да си поръчат от безпрецедентната торта:)))))

Като приключим със записванията, ще намерим място, ако никое от дотук предложените не ни побира, ще търсим друго

# 79
Я гледай къде са всички... Simple Smile   какво разискване изпускам...
Пишете и мен /новоизлюпената тортоправачка/
2 възрастни + 12 годишен /почти възрастен/= 3 души  
Малеее,да ви чета посред нощите!

Виолетке,благодаря за подсещането!    bouquet   

# 80
1. van444eto - 4 броя, независимо от дата и място
5. Мимито - 2+2
11.blueeye®  - две големи бройки + едно диване - 3 /,fs
12.краси.мира - 2 възрастни + 12 годишен /почти възрастен/= 3 души 
Дотук: 42 човека
              14 стаи

Руме, поради една торба причини имам доста познати в Търново. Повярвай ми, първо оттам съм тръгнала с проучвания. На 2 места са готови да ни вземат, дори и 100 човека но поставят тежки условия. Да консумираме тяхна храна и не ни допускат до кухнята. То и аз да съм  и аз не бих допуснала такава група, де. Разбираемо е.....  Проучвам още частни хотели, но няма толкова голяма база за целта. Не съм се отказала от В.Търново и района..... Лошото е че и там е скъпичко.......
Относно снимките и клиповете, взимайте всякаква техника с която разполагате но си носете кабели към РС. Ще нося лап-топ, така че ще сваляме на място препълнените апарати и камери. Поемам  този ангажимент. После се наемам да конвертирам и подредя всичко налично в папка.
Я да внесем малко яснота, на уточнените неща до момента:
да разбирам ли че се спираме на датите 1-3 май??? Дори и да не слеят дните до 6ти, пак ще имаме 3 дни.
Пиша го така:
Дата на пристигане - 1 МАЙ
СЕМИНАР И ПРАВЕНЕ НА ТОРТА - 2 МАЙ /който не може да пътува на 1ви, ще дойде на втори и няма да пропусне семинара/
ОБРАТНО ПЪТУВАНЕ - 3, 4 МАЙ СПОРЕД ЖЕЛАЕЩИТЕ.

Така добре ли е?

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 09:55 от van444eto

# 81
  • Варна, морето и сините вълни!
За мен е ОК! Устроуват ме дните! На 02.05 е св. Борис. Ще имам именник! За мен ще е удоволстови да почерпим!

# 82
След даденото от мен предложение семейния съвет реши, че такова тортено събитие не може да се изпусне и затова бройте още двама възрастни.
Благодаря на Ванчето за поставеното начало!  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 83
Ванче, проверих ти сметките  Mr. Green  С Пепи сте големи математички, няма спор в това, ама тука мисля смятането е малко .... не, много по-лесно от предишният път  hahaha
Ние ще дойдем на 1-ви, независимо къде ще сме, но вече с тръгването ще е според ситуацията на почивните дни .... Снимащите средства, ще бъдат приготвени и заредени  Peace

5. Мимито - 2+2
11.blueeye®  - две големи бройки + едно диване - 3 броя
13. Maria Ilva - 2 възрастни
Дотук: 44 човека
              15 стаи

# 84
  • София
Както гледам бройката  ще станем много за виличките Mr. Green На нас по принцип ни се идва и сме ЗА мероприятието, но все пак има много време и дано нямаме някакви изненади Иначе ни броите аз+ мъж+момченце на 3г. и половина Wink

# 85
За мен и сие датата не е проблем!  Peace 

# 86
destini - То е ясно че има време и могат да се случат 100 неща. Все пак списъка е предварителен, а не окончателен. Нали знаеш че слагам надпис "THE END" като му дойде времето.... Laughing

5. Мимито - 2+2
11.blueeye®  - две големи бройки + едно диване - 3 броя
13. Maria Ilva - 2 възрастни
14. destini - аз+ мъж+момченце на 3г. и половина
Дотук: 47 човека
              16 стаи

Виолетката - и тук, като и там да кажа че спорта "математика" не ми е много присърце. Затова съм те назначила за ГлаДен счетоводител.....  Joy

# 87
  • Пловдив
Момичета, мога да ви предложа и този комплекс:

http://www.hotel-senator.net/index.html

Общо места за настаняване 60, като нощувката е 20лв. на човек. Ако се съберем така, че да резервираме всички вили мисля, че може и да получим отстъпка. Но и 20лв. за тези условия не е никак много.
Във всяка вила има оборудвана кухня. Личи си и на снимките. Мястото е много хубаво, а мъжете може да ги пратим на риболов в язовир Батак Wink Отидете на галерия да разгледате всяка една вила

# 88
Моми4ета 4ета Пепи +колежката на Албена=2.Да ама е 3.Вписвам и сапруг така че ставаме 4.Ако не е на Цигов чарк може да доидат и моите момичета.Аз зная за този хотел но има по нагоре комплекс вили уют.Там  е много хубажо.Хижа+вили.

# 89
  • Пловдив
Моми4ета 4ета Пепи +колежката на Албена=2.Да ама е 3.Вписвам и сапруг така че ставаме 4.Ако не е на Цигов чарк може да доидат и моите момичета.Аз зная за този хотел но има по нагоре комплекс вили уют.Там  е много хубажо.Хижа+вили.

Албенка, а да четеш по надолу

А за уют и аз ги знам, ама мисля, че тези са по оборудвани Wink

Общи условия

Активация на акаунт