ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СИ НАПРАВИМ ТОРТА!

• 46 451
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 795
Момичета,аз май ще си остана без колежката,нещо си има проблеми.Надявам се да успее поне на 2 май да дойде,защото тя работи във фирмата само със сметана  и има какво да покаже.За багажа нямам нужда от помощ,ако се наложи ще качим с две коли.Мога да донеса и фрасистура карамел .

# 796
Момичета много се извинявам че не мога да се включвам в обсъждането, но Натали днес беше рожденничка и имахме гости. В събота пак ще празнуваме. Аз вече сили нямам, а още една торта трябва да правя и да се подготвям за събота. На всичкото отгоре и курс записах. Направо съм пред припадък #Crazy Каквото решите - съгласна съм! Peace

Ванче само ми кажи ще ползваш ли моя кувертюр на семинара за да знам дали да го нарежа на парченца предварително?

Албена точно щях да те помоля ако можеш да ми вземеш от сметаната, която ти ползваш.Ще съм ти много благодарна. Hug

# 797
Ванче само ми кажи ще ползваш ли моя кувертюр на семинара за да знам дали да го нарежа на парченца предварително?
Като ти гледам графика колко е препълнен, направо ми е съвестно. Я го донеси на тухла, пък ще го надялкаме там. Така ще знам, че поне кувертюр няма да нося. Колко точно каза че имаш? Мисля там да ви направя демото с 100 или 200 грама. Иначе ще нося 1 кг готово забъркано тесто за Гарфийлд.
Тандурка, мерси за предупреждението. Незнам при вас какво е времето, но тук си е студ. Поне за момента.
За тези които не са разбрали: ВЪВ ВСЯКА КЪЩА ИМА ХЛАДИЛНИК И МВ. Печка с котлони и фурна няма никъде. Албена ще носи такава, която ще монтираме директно в механата. така че ако някоя реши ВСЕ ПАК да си готви, да се съобрази с това, или да си носи котлонче.
Не казахте каква торта да ви направя за там, така че ще си карам по мое усмотрение.  Wink

# 798
  • София
Леле ние прогресивно намаляваме Thinking
 Ванче аз имам във фризера една торта, ако трябва да я донеса, за да не правиш.
И да ви кажа моето дете като играе грам не се спира да яде, но ако всички хапват и той е с тях Joy

# 799
То не пречи да я излапаме и твоята торта. Мисля да не чакаме повече Нанделче. Пиша в тортената за свободното място

# 800
  • София
То не пречи да я излапаме и твоята торта.

hahahaхехе ти ли го казваш, дето много сладко ядеш Joy

# 801

Дарлинг, какво разбираш под това "прогресивно намаляване"? Аз кила не свалям, в момента съм в "динамично равновесие"  hahaha

Пак ще питам - откопчаващи форми да нося ли? Имам няколко кръгли, квадратна и сърце. 

# 802
  • София

Дарлинг, какво разбираш под това "прогресивно намаляване"? Аз кила не свалям, в момента съм в "динамично равновесие"  hahaha

hahaha А аз пък качвам, моля Embarassed

# 803
Виолетке - аз бих искала торта сърце - демонстрация на покриване - нестандартна форма, тъй че поне нея я вземи.  Flutter

# 804
  • София
То не пречи да я излапаме и твоята торта. Мисля да не чакаме повече Нанделче. Пиша в тортената за свободното място

Ванче, писа ли в тортената за свободното място, защото аз не видях такъв пост? Може и нещо да се е променило в ситуацията, просто питам...

# 805
Ехо ,сметана е в къщи и чака да дойде 1 май за да пътува travel.Купих и два килограма захаросан кокос ,който иска ще си го разпределим намясто.Дами само да ви предупредя ,че там нощите са много студени,така че си носете и дебели дрехи.

# 806
Не ви бях чела сигурно от 1 месец и си умрях от смях  Joy .
Само да "помоля-напомня" в суматохата да не забравите да документирате всичко, че ще се караме  Naughty

# 807
Лелее,изписали сте 4-5 страници...
По въпроса за табелките с имената...не ми се е еналагало досега да използвам такива,могат ли да се купят някъде готови...например в Офис 1?   newsm78      Макар че ,аз като гледах по списъка ,само четири момичета не знам как изглеждат ,така че едва ли ще е трудно да ги запомня...повечето от вас имат снимки в подписите си.
За изхранването съм съгласна поне през деня всеки да се спасява поединично ,че с толкова дечица едва ли ще се напасне времето заедно.../Пепи,официално си поканена и на обяд и на вечеря    Hug     /.

Имам от течните бои на Торнадо- черно,кафяво,оранжево,червено,жълто,зелено,синьо.Срока им е до края на август.Ако някой иска,нека се обади.
И още нещо си мислех,ама....като се сетя,пак ще пиша.   

# 808
И още нещо си мислех,ама....като се сетя,пак ще пиша.   

Joy Joy Joy 
Стига Краси, това е мой патент  hahaha

Иначе за имената с табелките... И аз така познавам повечето, да не кажа че само 4-5 момичета си няма на идея как изглеждат (защото не съм им виждала снимки по подписи), но пък я помисли от гледна точка на някой друг, който познава само 3-4 момичета? В такъв случай ще му се наложи да запомни повечко, а пък от гледна точка на мъжкото присъствие, те няма да познават никой. Нито по никове, нито по имена, така че... А пък да не ти обяснявам, че мойта както не помни имена, ще бъде "Онова момиченце със зелените панталони, онова момченче с робота"...  ooooh! Joy

Абе чувствам аз лудница  Mr. Green

# 809
Ама пък ще е весело...      Laughing     

Общи условия

Активация на акаунт