Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 190
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Здравей ,Светлана,радвам се да те срещна във форума-Насето е добре и е една от най-стриктните ме курсистки. pregnantВсъщност тя  направи първия/и единствен/коментар след посещението и на курса,за което и благодаря. smile3501Термина и наближава и ...напрежениението също.Ще и стискаме палци дружно. newsm17

# 256
  • Карлово
тук съм бре Mr. Green ама използвам хубавото време и съм навън.

# 257
  • Карлово
въх

# 258
  • на пистата
какво въхкаш бе мадам.
ще умра от кеф,мадонна ще пее на 29.08 има ли желаещи да поръчваме билети.почват от 150лв

# 259
охоооо,някой ще ходят на концерт.За такова нещо пари недавааам  Mr. Green

# 260
Мики какви са тез въздишки newsm78 newsm78 newsm78???

# 261
стискам палци за Насето силно!

Целувки на всички! И кво - днес ви изплаши студеното време, а? Само Мики не я плаши.  Mr. Green

Мики, и тук пак да кажа - благодаря! Hug

# 262
бебешорче,и аз си получих  картата.ама да се похваля,че и проходилката получих  още миналата седмица.то пусти мързел,пиша от дъжд на вятър.
честито зъбче на ГИ Grinning
много се радвам да срещна перко тук.успех с курса Peace

# 263
  • София
Гледам за Мдона си говорите Simple Smile  Един познат може да ми вземе билети предпремиерно, т.е. преди обявената дата 19.02. Ако желаете Simple Smile Почват от 100лв.

А какви са тези карти от Памперс ?  Embarassed

# 264
Разгиле,и мойта карта дойде.
Elleee,картите  са за една игра на Памперс с играчки.Сори,но нямам линк.

# 265
Е,Миме браво ,че си получила уолкъра,ние едва ли ще се преборим за него,но дано да има жирафи Praynig.

# 266
Привет на всички, дали някои ден и аз ще си търся памперс карта  Wink
Иначе за пореден път да изразя възхищението си от нашите певци, невероятни сте .... като гласове и като дует..... абе като всичко   bouquet Който не ги е слушал да отива бързо Naughty

# 267
Тин,хайде де,тъкмо нямаме нито едно бебе за чакане Wink
Мимчо,мого са порастнали близнаците,пу пу..
Бебешорче,жирафи има много,ама уолкъри- и аз изгубих надежда.Ирен и тя си получи уолкъра в понеделник.

# 268
Еми ,като няма за нас уолкъри,който е спечелил първи ще ни ги предадат за ползване втора употреба newsm03.И аз да кажа за дуета,че пеят страхотно и докоснаха нежни струни в душата ми...Браво на тях продължавайте все в същия дух Peace

# 269
хееее,топли думи за нас newsm03Благодаря момичета newsm68
Тин,ти замисляш ли се за трето  или само ни поднасяш,а? HugКакво ли ще кажат момчетата се чудя Grinning
Бимба къде се изгуби? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт