Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 174
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Бимбе,честит рожден ден  bouquetМного любов и щастие да има около теб Heart Eyes

# 61
Благодаряяяяяяяяяяя Мики ИН  bouquet.Да почерпя

http://blog.pinkcakebox.com/images/cake357.jpg

# 62
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БИМБЕ, ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА , ДА СИ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ ........ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕАЛАВАМ!

# 63
  • на пистата
миленка, newsm59 да си много здрава,обичана,щастлива,прекрасната ти усмивка никога да не слиза от лицето ти и винаги така добра приятелка Hug
всичко което си пожелаеш на този ден да ти се сбъдне по-два пъти

най-красивия букет за най-добрата приятелка

# 64

Честит рожден ден,Миленка!
Пожелаваме ти всичкото щастие на света!...
Бъди все така добра приятелка,съпруга и майка!
Обичаме те!

/От цялото семейство  bouquet/

# 65
 smile3525 newsm59 bimba!Желая ти здравето на скалите,дълголетието на орлите,любовта на гълъбите и на банките парите! smile3510

# 66
Забелязах една грешка в първа стр.където са написани рожденните дни-моят е на 25 юли,а не юни Simple Smileако може да ми го поправите Praynig

# 67
Както се казва трогнахте ме до сълзи,благодаря ви че ви има приятели Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 68
Е,по добре късно отколкото никога...Честит рожден ден,Бимбе!Бъди най -обичана жена и най-добрата майка на света!  bouquet

# 69
  • Карлово
копирам се, че нямам време да пиша отново

Момичета, минавам набързо, само да ви се оплача, че и аз днес отчасти преживях ужаса на Джуличка с поспаливото дете. Ангел от вчера следобяд е с конюнктювит, днес си се събуди нормално, весел, направихме една разходка на която обичайно си поспа, но на обяд почти ня хапна. Отдадох го на това, че закусва късно. Но около час след като се беше събудил, отново започна да се прозява, и заспа. Събуди се ревящ от болка, не можех никак да го успокоя. После пак започна да му се приспива. Мерих Т- няма. Заведохме го на частно на една педиатърка, няма зачервено гърло, чисти гърдички, само ухото го болеше. Тя ни изписа антибиотик и капки за ушенцето, но по пътя към аптеката пак започна да се унася. Обърнахме и обратно в Бърза помощ. В двора на болницата вече, не можех да го събудя, вдигам го, а главичката му клюма, беше ужасно, Джул сега разбирам какво ти е било, дано никой не го разбира повече   Там пак премерихме Т, няма, пуснаха ни ПКК, резултати си бяха в норма. Консултира ни лекар от Детско отделение, разпитваха за евентуален удар на главата, за лекарства да е глътнал, пробвахме го да ходи, свличаше се. Но лекаря ни успокои, че за него няма нищо притеснително, обикновено вирусна инфекция. Като се прибрахме в къщи, му сложих капки за уши, дадох и Нурофен за облекчаване на болката и след около половин час си беше пак същото жизнено детенце. Моля се, да е отминало всичко! Моля се и да са здрави дечицата ви, няма нищо по-страшно от болно детенце!

# 70
Ох микки само като чета и настръхвам ....... ужасно  е наистина и като се е отпуснал така . Добре че се е оправил смехурко.

# 71
Аз със закъснение  Бимбе честит рожден ден!!!!
Ако щастието е птица, нека никога не спира нейния полет.
Ако живота е път, нека винаги да вървиш.
Ако любовта е море, нека никога не видиш бряг.
Денят е твой и твой е всеки следващ ден.
  bouquet  bouquet  bouquet

Мики много настръхваща история Illно всичко ще мине както е дошло.Дано никога повече не го изпитате това.Горкото сладкишче сигурно не му е било лесно.Разцелувай го от мен Kissing Heart

# 72
Микки,дано вече сте по-добре PraynigТова си е жив ужас.Само като си представя гледката и настръхвам.В такъв момент точно майката трябва да е най-силна,а се чувстваш толкова безпомощен.Дано наистна да е вирусна инфекция и да я преборите по-бързо.

# 73
  • Карлово
Благодаря, момичета! Днес си е пак същото палаво дете. Не знам какво да мисля вече.
Отивам за разтуха да понапазарувам Mr. Green

# 74
Ох ,Микки направо ми е много мъчно за мъничето и за теб!И това всичко от конюктивита ли се получава?Дано страшното е минало Praynig

Общи условия

Активация на акаунт