Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 157
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
До колкото знам за транспорта ................. тази година мисля че отпуснаха автобус за учениците от кв. Сушица.

# 136
Bimba е дала добра информация ,но все пак тези хора ще трябва да разгледат и обходят мястото,преди да решат -все пак  е сериозно решение.За мен "квартал" не е подходящо  название на Сушица-то си е село WinkТранспорта мисля че е подсигурен на учениците,а има и автобуси до там  през целия ден.Иначе природата е невероятна-в подножието на планината,чист въздух,красиви гледки и   тишина... Hug

# 137
Здравей и от мен Инче HugПреди 5 години моите родители си продадоха апартамента в КАрлово и си купиха къща в Сушица-просто казват,че на са си мечтали за такова спокойствие е има си и минуси де то наистина си е като селце има животни и мизериики но..... пък не е СОФИЯ!!
Автобуси има нО ПРЕДПОЛАГАМ те като са от София за тях 5 км едва ли ще са проблем да си  се движат Simple Smile)))А пък за Квартала мога да кажа че  в бъдеще ще му викат "квартала на богаттите"Там по план Ще се застроява от всеизвестния Румен Илиев цяла вилна зона и просто наистина ще си стане истински квартал на Карлово защото ще се слее с новите къщички:)))))))Ми това е от мен Simple Smile))))))0
http://www.bgbanka.com/win.php?ref=5290  виее стеее:)))))))0

Кви са тея среднощни пирувания из форума бреее newsm78 newsm78 newsm78
Петюф за какво играеш и колко трябва да събереш?
Цъкам аз всеки ден Mr. Green,ма и вие цъкайте на моето зоо Heart Eyes
Ми и аз незнам за кво играя ама играя да има там с какво да с ез анимавам уж имало награди амам трябва да съм много напред а пък тоо   newsm78 newsm78 newsm78 няма да е .Аз влизах и в твоето зоо но остана мн. назад и забравих пращай го често нека го има на всяка страница  Peace Peace Peace

# 138
# 139
http://bgbanka.com/prize.php?id=2

играя примерно за това ,но знаете колко то4ки ми трябват -аз съм 275 а ми трябват за да съм напред поне 100 000 хахахахахахахахахахах newsm78 newsm78 newsm78 Sick Embarassed Mr. Green

# 140
Ето пак ми чукна спаааам ----- ЗАЩООООООООО ???? Там си показвам домашното кино за което се боря и ще драпам със зъби и нокти до 31 март  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
   Кликнах на зоооооо  Wink Wink Wink Laughing

# 141
Ето пак ми чукна спаааам ----- ЗАЩООООООООО ???? Там си показвам домашното кино за което се боря и ще драпам със зъби и нокти до 31 март  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
   Кликнах на зоооооо  Wink Wink Wink Laughing
Heart Eyes

# 142
  • на пистата
петюфа,забраниха всякакви такива игри да се пускат тук и в подписите,затова ти излиза спам.не го слагай повече.

# 143
петюфа,забраниха всякакви такива игри да се пускат тук и в подписите,затова ти излиза спам.не го слагай повече.
бре аз не съм разбрала ,да ми направят забележка и ще го махна,не че няма цяла темав хоби за зоопарка де

# 144
  • на пистата
то темаима,но не даватв подписите да се слагат

# 145
махнах го ,че и без това скандалите във форума ми идват в повече Mr. Green

# 146
   Много благодаря на всички за отзивчивостта Hug. Ще предам информацията, пък те ще си решат.
   Покрай идеята на моите познати, взе че и на мен ми влезе мухата в главата да избягам от "любимата" столица.  Simple Smile А Карлово и на мен много ми харесва, току виж съм станала ваша съгражданка някой ден.  bouquet

# 147
 Wine Glass хайде на здраве

# 148
  • Карлово
махнах го ,че и без това скандалите във форума ми идват в повече Mr. Green
айде пак ми отвори работа да ровя кой къде се е скарал. кажи дееее, ама на скайп.

тъй, заспала съм аз с марти, ей сега се събудих и съм седнала тука с коледната къщичка пред компа, дойде й времето най-накрая да я унищожа Mr. Green

# 149
  • на пистата
това мойто ще ме умори,купих цитросепт,намазах се обилно по циците,дойде да цока и никаква реакция от негова страна даже не му загорча ooooh! а ицо щеше да си изповръща червата

Общи условия

Активация на акаунт