Кухни - 17та тема

• 52 353
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
Предполагам,че на фона на всички модерни кухни запитването ми ще ви се стори налудничаво Crazy,но все пак.Реших,че искам чамова кухня.Ако някой може да и даде координати на магазин за такива мебели,ще съм багодарна.
в кой град си?

# 106
  • в центъра
Моите котлони са на ъгъл (http://prikachi.com/files/550695Z.jpg ) и ми е удобно много , всичко е въпрос на предпочитание.

щастливка - мързеливка, решението ми харесва!  Laughing
А абсорбарора ти как е разположен, че не се вижда на снимката ?

аз мога да ти препоръчам майстори за кухнята ако харесваш мойта де!!!много коректни и добри цени

Зори_tv, а къде може може да видим твоята кухня?

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 17:52 от bimbo

# 107
  • София
Предполагам,че на фона на всички модерни кухни запитването ми ще ви се стори налудничаво Crazy,но все пак.Реших,че искам чамова кухня.Ако някой може да и даде координати на магазин за такива мебели,ще съм багодарна.
в кой град си?
За София става дума.

# 108
  • София
в кой град си?
За София става дума.

Аз също исках чамова кухня, но се отказах. Излизаше ми по-скъпа отколкото всички останали, но пък и шкафовете ми са много. Мога да ти кажа поне къде аз съм търсила магазини за чамови кухни.
1, На бул. Мадрид и Черковна (кръстовището) има два магазина. Единия е откъм Мадрид, другия откъм Черковна. Виждат се. Този на Черковна ми се стори по-скъп Thinking
2, В магазин Деница - Младост има фирма също. Момчетата ми предлагаха да ми направят и проект.
3, Като тръгнеш по ул. Пиротска има няколко... Само дето не съм сигурна дали в единия не беше някакъв мошеник, дето го даваха по телевизията.
4, Най-добре да отидете до Велинград или Троян. Там има фабрики много. И излиза по-евтино.
Пък и разходка ще си направите Wink

# 109
  • Бургас
bimbo там си е , над котлоните , пак така е сложен (лампичките му светят, да се ориентираш) само да кажа че не е изтеглещ а стационарен за вграждане , нас ни трябваше мощен за помещението и този ни пастна и за решението  на изпълнение.

# 110
  • София
rainbow ,благодаря за отговора!
Ами общо взето според мен си е въпрос на риск всички мебели,които купуваш,особенно когато човек купува евтино.А за скъпо поне ние нямаме възможност.
Ние преди доста време,около 4г,ходихме във Велинград на почивка.Разгледахме обстойно и тамошните магазини,защото още тогава исках чамова кухня.Оказа се,че никак не е по-евтино ,отколкото в някои магазини в Сф.Имам предвид едно магазинче,което се намира в нашия блок в Люлин и е нещо като фирмен магазин наедна велинградска работилница.От Велинград си купихме огледало в чамова рамка за 15лв,оказа се че в нашето магазинче е 13лв newsm78 същото.Но все пак кухнята не е 15лв и изисква повече обмисляне.
Ми...аз така като чета какво написах току що,май окончателно съм решила за чам. Flutter

# 111
RENIRIS-относно питането ти за боядисване на вратата, ще стане(говоря от личен опит)Майстора на коли ще ти я боядиса с компресор и ще седи като тукощо купена от луксозен магазин

# 112
  • Sofia, Bulgaria
Валенце, като стар потребител на разни чамови мебели ще споделя. За хоризонтални повърхности като маси, етажерки и т.н. не е е подходящ, защото е мек и лесно се наранява. На старата ми кухня, която сменям, само вратичките са от чам. Много са здрави, дори на шкафа под мивката, който постоянно се мокри, съвсем малко са се разсъхнали. Това което лично аз не харесвам, е че чамът бързо си променя цвета от светлината и става оранжево-червеникав. Но пък положителното е, че като ти писне - с малко труд можеш да я боядисаш или прелакираш в какъвто цвят ти душа поиска - при условие, че и корпусите са от чам, а не ПДЧ. Внимавай за качеството на материала и дали е сух, може едно да ти покажат, после да те изненадат лошо. Доскоро имаше един магазин на бул. Прага малко преди 5-те кюшета с разнообразни модели, не знам дали още съществува. Дано да съм била полезна.

# 113
  • София
Валенцето, аз също съм за чама, поради много причини. Лесно се поддържа (отремонтира), можеш да го пребоядисаш когато ти омръзне и най-вече създава уют.
Сегашната ми кухня е чамова, но са ми малко шкафовете и затова се принудих да си поръчам нова - не от чам.
Мен ако питаш, ако имах възможност нямаше да ги сменям, а само да добавя нови, но не стана.

# 114
  • Варна
zori_tv
имам въпрос /сигурно е стотния подред/ окачения таван отвътре със светещ маркуч ли е
обикновен или по- особен-равномерна е светлината , а тези които съм виждала изглеждат едни накъсани Thinking

# 115
Здравейте,сега ще си поръчваме нашата кухня във венге,а плота мислим да е в сиво......Та въпроса ми е:Няма ли да стане много тъмна,като се има впредвид че стаятя не е много просторна!!!!!! Thinking

# 116
  • София
rainbow ,bosseva ,благодаря ви за мненията!
Искам само още нещо да ви попитам,че не ми стана ясно.Казвате корпуса да е от пдч,така ли? и корпуса какво ще рече-само гърба и вътре рафтчетата или въобще цялата рамка да е пдч,а само вратите чам?

# 117
zori_tv
имам въпрос /сигурно е стотния подред/ окачения таван отвътре със светещ маркуч ли е
обикновен или по- особен-равномерна е светлината , а тези които съм виждала изглеждат едни накъсани Thinking
здравей!окаченият таван е със маркуч но е цял не е разпокъсан заради това е равномерна светлината!!!

а колкото до кухнята
Моите котлони са на ъгъл (http://prikachi.com/files/550695Z.jpg ) и ми е удобно много , всичко е въпрос на предпочитание.

щастливка - мързеливка, решението ми харесва!  Laughing
А абсорбарора ти как е разположен, че не се вижда на снимката ?

аз мога да ти препоръчам майстори за кухнята ако харесваш мойта де!!!много коректни и добри цени

Зори_tv, а къде може може да видим твоята кухня?

в началото на темата съм дала снимки но пак ще дам  bouquet
ето снимки целият албум разгледай го!ако има нещо пиши Hug
лека вечер

# 118
  • София
RENIRIS-относно питането ти за боядисване на вратата, ще стане(говоря от личен опит)Майстора на коли ще ти я боядиса с компресор и ще седи като тукощо купена от луксозен магазин
  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
Искам само още нещо да ви попитам,че не ми стана ясно.Казвате корпуса да е от пдч,така ли? и корпуса какво ще рече-само гърба и вътре рафтчетата или въобще цялата рамка да е пдч,а само вратите чам?
Добре е всички видими части да са от чам - това са освен вратите също страниците, които се виждат, както и откритите рафтове (ако има). Не е необходимо корпусите  (това са страниците, дъната и гърба) на шкафовете и вътрешните рафтове да са от масив.

Общи условия

Активация на акаунт