Кухни - 17та тема

• 52 389
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
от всички нови кухни тука мойта е най старата(на 5години),та относно абсурбатура-моя е вграден на FABER,не е мръднал

# 166
Нора ще са на едно ниво само че писах, че мъжа ми прави проекта и затова не е идеален.
Ох сега съм с друго запиване
 Майстора, който дойде да ни види кухнята и т.н. каза, че вратичките ми ще са от пред (лицевата част) цвят ВЕНГЕ, а вътрешността на вратичките бели  newsm78. Абе направо не съм си и помисляла колко неща трябват около една кухня. Имам познати които и техните кухни са МДФ но какъвто е цвета отвън такъв е и отвътре. Тези вратички били Турски, и не били боядисани ами с някакво ПВЦ фолио. Много се извинявам, че така нескопосано го обяснявам, но ако ме разбере някои, и ако наистина има такова нещо моля да ми кажете, а ако някои може да ми го покаже ще съм най доволна.
Май ще стане много грозно така, а толкова доволна останах от този майстор а и цената която ни даде е много добра направо ще се побъркам.

# 167
Нора ще са на едно ниво само че писах, че мъжа ми прави проекта и затова не е идеален.
Ох сега съм с друго запиване
 Майстора, който дойде да ни види кухнята и т.н. каза, че вратичките ми ще са от пред (лицевата част) цвят ВЕНГЕ, а вътрешността на вратичките бели  newsm78. Абе направо не съм си и помисляла колко неща трябват около една кухня. Имам познати които и техните кухни са МДФ но какъвто е цвета отвън такъв е и отвътре. Тези вратички били Турски, и не били боядисани ами с някакво ПВЦ фолио. Много се извинявам, че така нескопосано го обяснявам, но ако ме разбере някои, и ако наистина има такова нещо моля да ми кажете, а ако някои може да ми го покаже ще съм най доволна.
Май ще стане много грозно така, а толкова доволна останах от този майстор а и цената която ни даде е много добра направо ще се побъркам.

моята кухня е от МДФ и каквато е от вън така е и от вътре поне така трябва да бъде а не да лепиш някакво фолио и т.н.
ето снимки дано ти помогна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309141&pid=9877747
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309141&pid=9877739
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309141&pid=9877771

# 168
Irenn, повечето фабрично произведените вратички са така - вътрешната им страна е бяла . МДФ вратичките на полските кухни са също такива - от външната страна са например дървесни с рамка, а от вътрешната - бели. Постформинг вратичките също са бели от вътрешната страна. Бялото ще се вижда само при отворени врати. Еднакви от външната и вътрешната страна са вратичките с МДФ рамка и пълнеж,  вратичките от двустранно фурнирован МДФ или ръчно боядисан/лакиран МДФ - може би си гледала такива.

zori_tv, кухнята ти е много хубава, но това което си паказала не ми прилича на МДФ newsm78 (дано греша)

# 169
  • Някъде на път....
zdravkova, и моята е вече на 5г.  Peace
Супер си е, не е мръднала, дет се вика! И абсорбатора ми е Фабер, добре се държи все още!  Peace

# 170
 Mary PoppinZ мерси много за информацията Hug
Днес като отидох на работа дойде там, момчето което ще прави кухнята с две мостри на вратички. Едната вратичка с ПВЦ ламинат (отвън цвят светло дърво отвътре бяло), и една вратичка цялата цветна. Той ми показа и двете и пред мен ми показа, че тази цяло боядисаната много лесно се надрасква (драсна с нокета си на вратичката и остана една малка чертичка, драсна веднага и на другата вратичка и нищо и нямаше). Лично той ми каза, че според него което си избера но той ми препоръчва изцяло ПВЦ ламинираните. Ще видим но ми остава до края на месеца да си реша всички дилеми с кухнята, а си мислих че само си харесвам цвят и всичко е готово

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 19:19 от Irenn

# 171
Здравейте,аз съм от скоро във този форум и много са интересни нещата които обсъждате и показвате!На нас сега ни предстои да правим нашата кухня и много се вълнувам,нямам търпение да видя как ще стои.Всеки ден променям по нещо.Цветът ще е във венге и се притеснявам дали няма да стои много тъмно,вупреки че гледам много снимани кухни,но при нас е малко тъмна стаята....Уредите са купени:фурната е черна,съдомиялната,пералнята и хладилника са сиви.Вие как мислите,дали да я комбинирам със по-светъл цвят(напр.ванилия)?

# 172
Относно материала за шкафовете и на мен ми стана много странно, когато от фирмата ни препоръчаха ламинираното ПДЧ вместо МДФ newsm78 Било много по-издръжливо.... Thinking

# 173
 Bobeto  на мен нашия майстор ми обясни, че вратичката пак е от МДФ, но покритието отгоре не е боядисано или дедазнам с точност как се води, а това ламинирано ПДЧ

# 174
Ама какво да ви кажа голяма работа съм. С такова нетърпение исках да ви го покажа, а какво съм направила нищо 
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10110101
това вече е моята бъдеща кухня
Според мен трябва:
1. да изравниш нивото на хладилника, колоната до него( над фурната) и съседния шкаф
2. да премислиш горните шкафове на стената до абсорбатора, така в ъгъла ти остава дупка, която хем ще дразни визуално, хем може да бъде оползотворена. Или има някаква колона там? Малко не е ясно на визуализацията. Чекмеджетата няма да могат да се отварят, особено най горното- ще опира в дръжката на съседния шкаф
3. Ъгловият шкаф на края на кунята не хармонира с останалото
4.  Бих се опитала да не слагам фурната до хладилника

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 21:54 от Рокси

# 175
Здравейте,аз съм от скоро във този форум и много са интересни нещата които обсъждате и показвате!На нас сега ни предстои да правим нашата кухня и много се вълнувам,нямам търпение да видя как ще стои.Всеки ден променям по нещо.Цветът ще е във венге и се притеснявам дали няма да стои много тъмно,вупреки че гледам много снимани кухни,но при нас е малко тъмна стаята....Уредите са купени:фурната е черна,съдомиялната,пералнята и хладилника са сиви.Вие как мислите,дали да я комбинирам със по-светъл цвят(напр.ванилия)?
Да комбинирай,моята е комбинация от венге и св.дъб ,а гърба и плота са сиви!Добре стана,но не съм я снимала ,а още не живеем там........но ще я снимам ,за да я покажа............Успех Wink

# 176
Рокси аз и по напред бях писала, че този проект е направен от мъжа ми които за първи път и ден седна и го разгледа и го направи. Той е просто за да покажа разположението на стаята и как ще изглежда приблизително кухнята. В ъгъла е комина и там е сложен абсорбатора за да може да се свърже директно в него. А шкафовете и чекмеджетата са сложени примерно. Отделно ще е всичко на едно ниво. С две думи това е много приблизителен вариант на кухнята ми. А печката ще е до хладилника просто няма къде другаде да я сложа
silvarstoun много ще се радвам ако може да снимаш кухнята ти защото и аз избрах венге със светъл дъб. Аз също мислех, че ако е само венге ще стане много тъмна стаята

# 177
  • София
Момичета това е кухнята на нашите(извинете за бъркотията, но още е в работен вид, има много неща за довършване)
http://snimka.bg/album.php?album_id=333139

# 178
SESE-много нежна е кухнята.Това под стената на прозорците какво е?Много интересно седи

# 179
SESE кухнята е много хубава, макар и още недовършена. Не бях виждала венге с жълто но ми хареса като комбинация Peace

Общи условия

Активация на акаунт