Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 166
  • 364
  •   1
Отговори
# 285
Бъни, благодаря! Много ще разчитам на твоите стиснати палци, че такова шубе ме гони... ooooh!  Hug

mitsie, Котка и poli_5, хиляди благодарности за пожеланията ви!  newsm51

mitsie, тортичката ти изглежда прекрасно! Peace

poli_5, и твоите картофки с този златист загар...  Crazy Ще се почерпя с кексчето, нашата тортичка току що свърши. Grinning Честит Рожден Ден на сестричката ти! Да е здрава и много щастлива! newsm67

Ееее, Мама Цоцоланка  Laughing, надявам се да не се случват такива работи... Не мисля, че съм чак такъв заплес...  Thinking Laughing Пък и живея на 5 мин. пеша от болницата. Все някак мисля да стигна, дори и в последния момент... Laughing

mocarella , много "влюбена" вечеря си му спретнала на милото! Grinning

Pety, ама много вкусен изглежда зеленият ти фасул, да знаеш! Peace

Ние дояждахме днес от вчера пиле с картофи на фурна (нали готвя по желание на клиента, пардон - на рожденика  Laughing..., но не го снимах, че вече и на мен ми втръсна от това печено пиле... Mr. Green), та направих само Салата от спанак с майонезено-чеснов сос:

# 286
короната на котка

# 287
От мен днес:

пържено пиле, басмати ориз със шафран в портокалови купички и картофено пюре с грейви:

сос със синьо сирене:

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 21:47 от dalka

# 288
  • София
ilrai78, poli__5  , сладкишчето е намазано с малиново сладко, а рецептата е лесна : две яйца, чаша кисело мляко +сода, брашно колкото да стане тесто като за кекс, ванилия, какао. Щерката я е сънувала тази рецепта как я прави и беше много въодушевена да я направим наистина, резултатът е много добър, а и най- важното е, че детенце е щастливо.  Heart Eyes

# 289
Момичета благодаря ви за пожеланията към сестричката Heart Eyes

Тирамисуто ми е един от най-любимите сладкиши,а никога не съм се пробвала да направя,а пък имам копирани около 10 различни рецепти Crazy,даже не съм яла  домашно направено тирамису Tired

Гелева ,мерси за рецептичката

Pety ,тоя постен боб  изглежда толкова вкусен,чееее.....отивам да хапна нещо...и пак се връщам Laughing

# 290
След всичките тези вкусотии ,срам не срам показвам нашия постен зелен боб. Simple Smile

Петя, много те моля, дай рецептата за тази вкусотия! Изглежда толкова апетитно   bouquet

# 291
Суджук на скара..с пържени картофи Mr. Green

# 292
 Браво Поци, много вкусно изглеждат  Peace
 Aselin, благодаря за рецептата на мъжо ти, само дето нямам тъмна бира, но ще взема да изприбвам Peace
 Ето и от мен ябълков щтрудел

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 00:00 от smily_5q

# 293
Благодаря..smily 5g.. Peace.направих и втората..свинско с картофи..и ще лягам...жените да ядат.....квото искат Hug Mr. Green

# 294
Нашата закуска - Мързелива пица - филията е с такава форма, защото точно там се пада бъркалката на хлебопечката......

# 295
Закуска...принцеси с яйце и сирене Peace

# 296
Моето меню от снощи-печени пилешки пьржоли,картофки и шоколадов кекс кисело мляко

# 297
Отдавна не съм пускала снимки,за това сега ще пусна някои от последните ни вечери или обяди!  Embarassed

Новогодишните манджи  Laughing

Една много вкусна пица:

# 298
Bambinkamalinka,този шоколадов кекс излежда много вкусен Laughing
Може ли рецептата?

# 299
  • София
Днес при нас кисело зеле с пуешки бутчета приготвени в херметическата тенджера.

И едно хлебче от овесени трици, което направих снощи.

Общи условия

Активация на акаунт