LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 114
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 710
Здравейте,искам да ви попитам дали някой знае какъв е лимита на една пратка от Ларедут в килограми или брой продукти?Благодаря предварително!

По принцип лимита е 25 продукта, но някой беше писал, че го е пуснал и с повече.

Вчера пуснах с 29 артикула  Peace

# 1 711
  • София
Имам бързо въпросче  Mr. Green Има ли лимит на поръчките за ден, или до изчерпване на  картата Mr. Green

# 1 712
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имам бързо въпросче  Mr. Green Има ли лимит на поръчките за ден, или до изчерпване на  картата Mr. Green

Няма лимит стига да има кой да пълни картата

# 1 713
  • София
Благодаря Peace

# 1 714
  • на морето
Момичета ще ре радяам да ми помогнете...
...
Това ще рече грубо размер 50. Имаме такъв модел И 48 И 46. По- малките са у дома, а по- големите са облечени, мога да измеря ако не ти е спешно утре. А 46 мога още сега, ако кажеш  Peace
Аз искам размери на 46,спешно.Предварително благодаря  bouquet

# 1 715
  • София
Момичета ще ре радяам да ми помогнете...
...
Това ще рече грубо размер 50. Имаме такъв модел И 48 И 46. По- малките са у дома, а по- големите са облечени, мога да измеря ако не ти е спешно утре. А 46 мога още сега, ако кажеш  Peace
Cvetelinka, вие кой цвят имате от дънките, че преводача ми превежда глупости.
dirty brosse - какво ще рече newsm78

# 1 716
  • София...........
Момичета помагайте?
Искам да купя на мъжа ми дънки, но незнам какъв номер  newsm78. На неговите пише  size 33/34, а като измерих дънките му мерките са следните: на талията(колана)- 46 см. ; ханша(ширината при четала) - 64 см. и дължина на крачола по вътрешния ръб - 81-82 см.

# 1 717
Момичета, имам нужда от вашата помощ/съвет

Имам една поръчка от 27.11-фактурирана е още тогава. получила съм и потвърждение на пощата.
Писах им поне три пъти и отговор нямам.
Днес ходих и до банката, парите не са изтеглени, но май са стопирани. Защото точно такава сума е стопирана, а аз от тази карта само тук пазарувам. Поръчки след тази дата отдавна пристигнаха и парите са дръпнати.
Какво да правя?

# 1 718
Взех си малка поръчка от 7.01 Grinning
Това :http://www.laredoute.fr/vente-sweat-adidas.aspx?productid=324124 … tegoryid=48249729
и една тениска Пума,която не намирам.
Доволна съм от нещата,сега чакам големите поръчки Wink

# 1 719
Днес си взех поръчката от 7.01. /Хасково/. Мини тренч от велур за 37.50 евро / няма как да пусна линк, понеже вече е изкупен/, кафяв.Очарована съм от кройката, изработката, кожата е мека като кадифе и достатъчно плътна.
Бях пуснала поръчката с код за сак каки-роз, ама дойде с кафявата чанта "Паладиум".

Аууу, благородно завиждам!  Mr. Green
Аз си спомням за кой мини-тренч става въпрос, супер беше!
А снимка можеш ли да пуснеш, Айви?
Снимка - утре следобяд  Simple Smile.

# 1 720
Момичета,искам да попитам цвета ivory нещо като екрю ли е?Или по жълтеникавата гама?
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-col-montant-prix-min … tegoryid=22899486 а за това четох че доста хора са доволни,може ли реална снимка,ако някой има в албума,че е тъмна и не се вижда добре модела  Praynig Става ли и за по-офицялен костюм?
И изобщо има ли някакво разделение в марките - Ларедут Криейшън,Ани Вайбърн,Лаура Клемент ( извинявам се ако не съм ги написала правилно) - на Ани В... ми изглеждат някак по консервативни нещата,тези Криейшън сякаш са от финно машинно плетиво блузките и  стават за по-елегантни тоалети...може аз да бъркам,но 100% памук може на пипане да е супер фин,мек и да става под костюм,а може и да се развлачва и за фитнес даже да не е подходящ...дано ми разбрахте въпроса  Blush Мерси предварително  Peace

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 08:52 от jerry

# 1 721
  • Пловдив
Здравейте мами, искам да ви попитам : за пръв път пускам поръчка и код за матрака , дават ми го подарък, но картата ще  ми е готова след 4 дни.
Въпроса ми е мога ли с мойто име да използвам чужда карта?

Моля, ви за отговор.

# 1 722
  • София
ivanka1979, в албумчето ти има едни пола - черно и сиво. Може ли линк?

# 1 723
  • София
Здравейте мами, искам да ви попитам : за пръв път пускам поръчка и код за матрака , дават ми го подарък, но картата ще  ми е готова след 4 дни.
Въпроса ми е мога ли с мойто име да използвам чужда карта?

Моля, ви за отговор.
Можеш.  Hug
Стига с тази карта да не е плащано вече на повече от един акаунт.

# 1 724
  • София
Имам една поръчка от 27.11-фактурирана е още тогава. получила съм и потвърждение на пощата.
Писах им поне три пъти и отговор нямам.

Не може да не ти отговарят. Имаш ли поне мейл с номера на запитванията ти? Аз имам неполучена пратка от 19.11, която вече не се надявам да получа; сега водим преговори. Бързо ми връщат мейл с номер на запитването и до ден ми отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт