LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 876
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
намам мейл.А не знам къде трябва да проверя дали ми я има паръчката.Ако може ми кажи къде е това място за направените поръчки
Горе потърси Suivre mes commandes там трябва да е.

# 46
намам мейл.А не знам къде трябва да проверя дали ми я има паръчката.Ако може ми кажи къде е това място за направените поръчки
Suivre mes commandes

# 47
Извинявам се много, но ще ми кажете ли къде намирате тенджерите и изобщо кухненските пособия, че нещо не ги откривам Embarassed

http://www.laredoute.fr/achat-electromenager-cuisine-casserole-p … tegoryid=22912251

# 48
Момичета, какъв беше проблемът с тези боти - http://www.laredoute.fr/vente-les-boots-matelasses.aspx?producti … tegoryid=32411661 , ципът ли? Отговарят ли си номерата? Правилно ли съм разбрала, че са от естествена кожа?  newsm78

# 49
  • Sofia

виж в папка спам, аз моя там го намерих.

# 50
  • DE
Чикита, ципът е проблема, да. От есента ги имам и нямам време да ги занеса за смяна.
От изкуствена кожа са. Отговарят си на номера.
Според мен не си заслужават особено.

# 51
# 52
Извинявам се много, но ще ми кажете ли къде намирате тенджерите и изобщо кухненските пособия, че нещо не ги откривам Embarassed

http://www.laredoute.fr/achat-electromenager-cuisine-casserole-p … tegoryid=22912251
Много благодаря  bouquet

# 53
Мамчета, я вижте в интернет банкирането какво ми излиза. Имам три поръчки, видно от 9, 10 и 11. А само тази от 10-ти като гледам са получили парите, така ли да разбирам и защо първо тя а не тази на 9-ти. Ами другите две? Дръпнати са тези пари, а не е отчетено че пак е за ЛаРедут. Може ли някой да ми разясни моля?

Дата                  Основание                                                 Получател                              Сметка на получателя                Сума
11.01.2009       ххххххххххххххххх
                         ОПЕРАЦИЯ НА ПОС 
                         11.01.2009 12:18                                                                                                                                                 61.20
10.01.2009     ххххххххххххххххх
                         ПОКУПКА ЧРЕЗ POS ПРИ ТЪРГОВЕЦ
                         08.01.2009 00:00                                     250 59ROUBAIX LA REDOUTE VAD                                              87.19

09.01.2009       ххххххххххххххххх
                         ОПЕРАЦИЯ НА ПОС  09.01.2009 17:51                                                                                                                 119.57

# 54
В моя потвърдителен мейл жилетката Пума си е с ниската цена, в суивито- също...Абе, утре ще се разбере, но ми се струва меко казано- некоректно, ако го направят.

# 55
  • Варна
орхидея аз си снимах касовата бележка с фотоапарата и така я пратих  Peace

# 56
  • Burgas, Bulgaria
моми4ета търся си дълга пола -42-44 номер ако някоя има несполу4лижа покупка нека ми пише на ли4ни 4е не ми отваря сайта

# 57
орхидея аз си снимах касовата бележка с фотоапарата и така я пратих  Peace

Мерси, не се сетих за този вариант! Mr. Green

# 58
моми4ета търся си дълга пола -42-44 номер ако някоя има несполу4лижа покупка нека ми пише на ли4ни 4е не ми отваря сайта
Имаше много хубави на Талисиме с тази номерация  Peace

# 59
  • Асеновград
Pebs, получих веднага потвърдителен e-mail  Peace
Pepi, много рядко питам,защото съм изчела всичко  Peace Не пише така,а пише En Cours D-Enregistrement  Peace
Аз също не се притеснявам,знам че събота и неделя нещата стават по-бавно,но моята поръчка е от четвъртък,затова попитах  Peace
Cvetelinka,благодаря ти миличка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт