LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 610
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 165
tina77, благодаря за отговора, ще изчакам да получиш комплекта, че Tefal-а е почти двойно само дано дойдат преди края на намалението.

# 166
От летните роклички кой номер ще ми препоръчате за бебе на 7-8 месеца? Бяхте писали, че са доста умалени, за всичките ли се отнася или за някоя марка? Бях се засилила 71 номер да поръчвам, който е за 9 месеца , но сега си мисля по-голям да взимам newsm78

# 167
Добро утро, шопинг-маниячки  Hug

Току що направих 4-тата си поръчка и парите в карта свършиха  Crazy
Дано мъжо се смили над мен и ми вкара още, че лошо, много лошо  Mr. Green

Приятно пазаруване на всички  Hug

meril , бебчето сега ли е на 7-8 месеца или Лятото ще бъде на толкова?
Аз бих поръчала 74, за да си ги носи през цялото Лято  Peace По-добре по-големи, но да ги носи по-дълго време  Peace
А сега колко е високо бебчето?

# 168
Алекс   bouquet
Благодаря и аз на всички за търпението и правите пазаруването приятно  Hug

# 169
Здравейте,едно въпросче 160/200 на чаршаф с ластик ще стане ли за матрак с размери 164/180? Embarassed

# 170
  • Перник
Здравейте,едно въпросче 160/200 на чаршаф с ластик ще стане ли за матрак с размери 164/180? Embarassed

По изписаното няколко страници назад, би трябвало да стане.

Добро утро, на всички Stop

# 171
добро утро! само 5 стр тази нощ? героите са уморени или кредитните карти- празни...

# 172
  • София
Oф, направих си поредна поръчка  Crazy Поръчах си тези боти, които не ми трябват особено с този ток, а и се надявах, че ще се изчерпат , след като снощи не можах на няколко пъти да пусна поръчката, но не би... стоят си Crazy Въпреки, че ми харесват много, но повече исках тези, защото са по-ниски, ама изкупихте 'сичку цветове от моя номер Laughing
В предишната поръчка пуснах и тези сандали, но нямаше 38, та пуснах 37, ако не ми станат, мислете му Mr. Green
И, разбира се, сумати парцалки и парцалчета за да се закръгли подобаващо сметката  Crazy Да ви кажа, като си пресметнах сметките от миналите намаления, аз уж да спестя, ама що пара хвърлих ooooh! И при това повечето неща не бих взела наживо, ако трябваше кеш да плащам... егати манталитета женския, 'начи  Mr. Green И като знам, че не съм приключила още... Crazy

# 173
По логиката на предишните намаления в сряда трябва да очакваме новата стъпка надолу, нали?!

# 174
  • морето и сините вълни :)
 Embarassed

# 175
Някой поръчвал ли е тези балеринки на Мелоу Йелоу -

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-a-bout-fleuri-mellow-ye … tegoryid=32411507

# 176
..........
В предишната поръчка пуснах и тези сандали, но нямаше 38, та пуснах 37, ако не ми станат, мислете му Mr. Green
.......

sVeshti4ka, от кой цвят ги поръча?  Whistling Имай ме предвид, ако са ти малки 37 (и ако са черните, де - че кафевите са на кофти цена  Mr. Green ).  Hug

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 09:03 от Sun

# 177
  • Düsseldorf
Мислех, че ще мина с 4 поръчки, ама май няма, гледам, намаленията продължават... Някой беше писал през седмицата, че са до 11-ти, съкратени били тази година и аз бързах, бързах.
Но все пак ще има и кръгли цени в някакъв момент, предполагам, и пак ще се изкуша.
Та знае ли някой все пак до кога са намаленията?

# 178
здравейте,
може ли някой да ми каже от къде мога да видя номер на дадена поръчка за да изпратя писмо за неполучен колет.
благодаря Ви

# 179

argun, всички отзиви са, че са твърде тесни и доста умалени.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт