LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 572
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 210
М оже ли някой да ми каже за какво става въпрос
Document sans nom  

Bonjour Mme Ivanka ATANASOVA,

Vous vous interrogez au sujet de votre commande.

Je regrette la situation.

En effet, il arrive que les d�lais de livraison soient plus longs que pr�vus.

Je vous conseille de vous pr�senter au service de distribution de votre ville
pour savoir si votre colis est en instance.

S'il ne s'y trouve pas, veuillez me rnvoyer ce mail accompagn� de vos instructions et de vos coordonn�es postales.

Je reste � votre enti�re disposition.

Cordialement.
Malika,
Relation Client du site www.laredoute.fr

# 211
По логиката на предишните намаления в сряда трябва да очакваме новата стъпка надолу, нали?!
Е, тази информация ми е убегнала. Снощи пуснах 2 поръчки и реших, 4е съм поприключила с изкушенията и Вие сега какво ми казвате... Ле-лееееее...

# 212
Здравейте дами, никъде  в постовете не срещнах коментар за тези балерини

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4014740& … ue&ksource=-1

трябва ми 40 номер, ако някой ги е поръчвал моля за коментар

# 213
Двоумя се между
това

.................
и това
..............
някой купувал ли е такива комплекти тигани и какви впечатления има?

mmmilenium, аз бих заложила на вторите.  Peace Разочарована съм от Tefal - имам доста техни съдове от различни серии и не са това, което би трябвало да бъдат. Покритията им са нетрайни, не стават за съдомиялна. Един оребрен тиган на Тефал пък направо ми изгоря на първото ползване още - отиде директно в кофата. Лично мнение - но пък базирано на опит. Решението си е твое.  Hug

Аз пък бих взела Тефала. Предната зима си купих два тигана Тефал от Редута, не са мръднали, за разлика от стария ми тиган Тефал, купуван от Метро, който прилича на .... Sick Не ги мия тиганите в съдомиялната, но пък и няма защо-само го премивам леко с гъба и веро и това е, той няма нужда от допълнително търкане. Но го ползвам изключително за готвене с минимално количество мазнина, почти никаква.

# 214
Защо решихте, че в сряда е следващия етап на намалението, миналата година започнаха в сряда на 09/01, и всяка следваща сряда имаше нов етап. По тази логика днес трябва да е следващия етап, но пък трябва и да го обявят по някакъв начин.

# 215
момичета, имам въпрос. ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите. Hug
висока съм 160 см. мерките ми са 88/70/88.
от тази рокля дали ще ми стане размер 36?

и изобщо дали да поръчвам 34 или 36?
а от детската дали съм за 156 или 162?

мерси много !  bouquet

# 216
  • София...........
Защо решихте, че в сряда е следващия етап на намалението, миналата година започнаха в сряда на 09/01, и всяка следваща сряда имаше нов етап. По тази логика днес трябва да е следващия етап, но пък трябва и да го обявят по някакъв начин.

И тази година започнаха в сряда (07/01) и ако се следва логиката Wink

# 217
Предварително се извинявам за спама, но имам следня проблем: Късно снощи пуснах поръчка, минах всичките стъпки безпроблемно, но до този момент нямам потвърдителен мейл, нещата ми стоят в кошницата и не ми е отразена поръчката в мес командес. Има ли шанс, въпреки това да е пусната поръчката?

# 218
Sun, me4o Pooh благодаря много, май и аз вече се ориентирах към вторите, т.к. трябва да си купувам много неща, току що се нанесох в новото си жилище и разбира се се щукам кухненски робот ли да купувам тенджерки ли?.... и май ще си взема вторите... Ама за кое по-напред, вече пуснах 2 поръ4ки, в едната имам чаршафи, мъжът ми ще ми постави вето рано или късно Simple Smile

# 219
  • Перник
http://www.laredoute.fr/vente-sarouel-entrej-83-cm.aspx?producti … tegoryid=22905057
някои да е поръчвал това
и ной номер да взема за приятелка с ханш-103 и талия-80
  bouquet

За конкретиня модел не мога да кажа, но по принцип мисля, че 40 ще е добре.

микки , онзи ден поръчахме с приятелка за нейния син 114, за същата височина 106. Надявам се да е добре. Ама то като няма междинен номер... Най-много да се наложи да подгъваш по малко. По-добре по-големичко, отколкото да не става Peace

# 220
Момичета вчера се регистрирах ,но все още нямам потвърдителен е-майл  Sad  колко да чакам?

# 221
  • София

argun, всички отзиви са, че са твърде тесни и доста умалени.  Peace

Благодаря  Hug и аз си мислех, че може да са умалени... От летните намаления имам тези - http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-mellow-yellow.aspx?prod … tegoryid=32411507, поръчват се с два номера по-големи (в моя случай 42), та допусках, че и тези може да са така.

Аз имам тези на Мелоу Йелоу - http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-babies-mellow-yellow.as … tegoryid=32411507 . Почти същите са като тези, за които питаш. По принцип нося 40-41 номер, с нормален крак съм. Взех си 42 номер от тези и хем ми хлопаха някак си, хем ми убиваха много.  Confused Ужас просто, страшно неудобни ми бяха, мислех че ще свикна, но не. На всичкото отгоре ги купих за 40 и кусур евро.  ooooh!

# 222
Само да попитам идват ли ви поръчките от средата на декември?

# 223
  • София
....
Финти, огромна работа - и тук, и при кодовете. И въпреки забележките не се отказваш и продължаваш да помагаш и обясняваш. Шапка ти свалям.  bouquet

Много благодаря  newsm51

Момичета, я да ви питам аз - знаете ли колко собствени марки има Ла Редут. Аз си мислех 5-6 ама ядец - направо ми се зави свят. Направих едно описче за по-лесно ползване - ама сигурно са към 30.

# 224
Само да попитам идват ли ви поръчките от средата на декември?
Синеоч, миналата седмица получих от 09.12. от митницата. Бяха го получили в края на декември. Известие нямаше, мъж ми отиде по друга работа до митницата и се оказа, че пратката си отлежава.

Общи условия

Активация на акаунт