LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 431
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 285
  • В Голямото село
Момичета, някой може ли да ми припомни кой номер от дамските размери на кой от тийнейджърските отговаряше?
Беше нещо от сорта, че 34/36 дамско = 168 тийнейджърско?!?!  newsm78

И аз имам един въпрос към момичетата с добър френски, или тези с повече опит от мен. Като си прегледам последната поръчка, която не съм използвалла ми дава че съм пуснала два кода...така:

"
    FRAIS TRAIT. 6,00
Mon code offre spéciale : 26590

Mon code offre spéciale : 23574"... което знам, че не става два кода...а по-надолу след всички артикули това....

"    Coloris   Taille   Qté   Prix catalogue
   VALISE
Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale
   gris et anis   " на количетство "1'.........

и сега: Имам ли подарък или нямам?

Имаш, имаш...

# 286
Много са нагли тези французи.Писах им 2 писма да ми анулират грешна поръчка, но уви те си знаят тяхното.Сега тр да я получа и сигурно ли е че като я върна ще ми дадат ваучер.Дане остана и без уреда и без парите.

Не се притеснявай въобще, че няма да си получиш парите. Досега не е имало такъв случай.

Момичета, някой може ли да ми припомни кой номер от дамските размери на кой от тийнейджърските отговаряше?
Беше нещо от сорта, че 34/36 дамско = 168 тийнейджърско?!?!  newsm78

Нося 36 панталони, взимам 162 от детското и ми е точно.

# 287
Моля Praynigкакво означава този надпис Vorte suivi de commande ne comporte aucun artikle
Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois
от Suivre mes commandes
На 14 стр.,след твоето запитване съм ти отговорила  така:
Според мен не си успяла да поръчаш....имаш ли мейл,провери банката дали са ти спряли пари. Кошницата изпразни ли ти се след тази"поръчка"?
А превода на написаното в мес командес означава,че нямаш направена поръчка(от 6 месеца)

# 288
Rosie-Posie, много ти благодаря за светквичния отговор....  bouquet

ще се запаля по френския покрай този сайт ей  Mr. Green

А може ли от някъде някак си да си припомня по снимки какво съм си поръчала, щото само по имена ми стоят

# 289
Някой да е поръчвал шапки? Харесала съм това, но не знам как да си измеря главата - хоризонтално през челото или под 45 градуса покрай ухото?
Ле-леееее как си обяснох въпроса!:)

# 290
elku-elena, искам да попитам за това  http://elku.multiply.com/photos/album/10/pokupki#182 и това http://elku.multiply.com/photos/album/10/pokupki#159  има  ли ги още

# 291
Cvetelinka,  стелката на балеринките № 41 е 26 см., а за широчината не се притеснявай, защото са от плат и се отпускат доста.

# 292
  • В Голямото село

А може ли от някъде някак си да си припомня по снимки какво съм си поръчала, щото само по имена ми стоят
  bouquet Ми след като си приключила поръчката, няма вече снимки Simple Smile
Аз затова си правя PrntScr на кошницата преди да пусна поръчката
Можеш да си издириш в сайта нещата, които си поръчала, и да си сейвнеш картинките в един файл Simple Smile

Някой да е поръчвал шапки? Харесала съм това, но не знам как да си измеря главата - хоризонтално през челото или под 45 градуса покрай ухото?
Ле-леееее как си обяснох въпроса!:)
Хоризонтално Simple Smile

# 293
може ли някой да ми каже  горнището на бански 42, и 44 на какъв размер отговаря от българските сутиени ми става 75 д  дали има шанс да ми стане 42 или 44

# 294
Bobolina, колко см е стелката на 37-ми номер?

# 295
Момичета, от кои дати получавате поръчки в момента???

# 296
И аз имам един въпрос към момичетата с добър френски, или тези с повече опит от мен. Като си прегледам последната поръчка, която не съм използвалла ми дава че съм пуснала два кода...така:

и сега: Имам ли подарък или нямам?

Единият код е за самото намаление.Другият ти е за подаръка.

Преди в суивито поръчаните нещица излизаха със снимки.Сега преди да пуснеш поръчката може да си направиш скрийн шот на кошницата или копи-пейст в уърдовски файл. Аз така започнах да правя, след като се снабдих с няколко еднакви парцала  Mr. Green

# 297

# 298
  • София
Ще я измеря довечера, че сега съм на работа Simple Smile

# 299
Тези гуменки дали са хубави и дали си отговарят на номера? На страхотна цена са.

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-el-rey-woven-de-puma.as … tegoryid=48250334

Много са хубави, поне на мен много ми харесват. Бях ги поръчала за брат ми още миналата зима и до сега не са мръднали, 43 номер, отговарят си  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт