LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 501
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 270
благодаря на elku-elena и pepi7096   Hug

# 271
направих поръчка преди 3 дни. КОшницата се изпразни, има я Suivre mes commandes, но парите не са изтеглени все още. Мислите ли, че е проблем, може ли да не си я получа? А днес цял ден не мога да пусна поръчка, пише ми да се свържа с банката. Сигурна съм, че имам пари в картата, ползвала съм я и друг път, но днес не може. Някой може ли да помогне?

Парите могат да ти ги изтеглят дори след като си си получила поръчката  Peace
Но се свържи с банката да разбереш защо ти спират новото плащане
Аз се свързах с банката, защото там имам връзки. Провериха и ми казаха, че изобщо не е напражено запитване за плащане. Явно нещо моментно е. Дано да се оправи, че ме чака пълна кошница.  Grinning
А относно апела: чета темата и поръчвам постоянно и непрекъснато от една година. Никога не ми се беше случвало това, за което попитах. Извинявам се на всички, които съм затормозила с въпроса си!  Hug

# 272
  • В Голямото село
А относно апела: чета темата и поръчвам постоянно и непрекъснато от една година. Никога не ми се беше случвало това, за което попитах. Извинявам се на всички, които съм затормозила с въпроса си!  Hug

Ехей, не визирам персонално никого     bouquet Hug Peace

# 273
Може ли да пазарувам с дебитна карта виза електрон на Райфайзен бенк ?
Благодаря предварително за отговорите !

И ще помоля някой ако има реални снимки на това яке да пусне http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324143384& … tegoryid=22907033 .

# 274
  • БУРГАС
Много са нагли тези французи.Писах им 2 писма да ми анулират грешна поръчка, но уви те си знаят тяхното.Сега тр да я получа и сигурно ли е че като я върна ще ми дадат ваучер.Дане остана и без уреда и без парите.

# 275
  • София
Моля Praynigкакво означава този надпис Vorte suivi de commande ne comporte aucun artikle
Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois
от Suivre mes commandes

# 276
благодаря на elku-elena и pepi7096   Hug

И ние имаме от тези комплектчета, взех в различни цветове за децата от лятното намления, май бяха от кръглите цени. Трикото е тъничко, стават за всеки ден, макар, че тениските се поусукаха. Нищо особено Peace

# 277
Момичета, спешен въпрос - извинявам се, ако се е коментирал  Embarassed С една карта мога ли да пазарувам към три различни акаунта ??? Трябва да пускам поръчка и ми е спешно. Благодаря предварително  Hug

Доколкото знам- не можеш

Аз имам 2 акаунта вързани на кредитната карта и си боравя с тях прекрасно! С 3 не съм пробвала, май не може...

# 278
  • София , Монтана
Записвам се да ви следя.

# 279
Някои купувал ли е от тези подложки http://www.laredoute.fr/vente-inserts-pour-couches-poupon-so-hom … tegoryid=49109129 дали са като тези на бамбино мио и дали са подходящи за техните пели, имам предвид като размери.

# 280
Момичета, спешен въпрос - извинявам се, ако се е коментирал  Embarassed С една карта мога ли да пазарувам към три различни акаунта ??? Трябва да пускам поръчка и ми е спешно. Благодаря предварително  Hug

Доколкото знам- не можеш

Аз имам 2 акаунта вързани на кредитната карта и си боравя с тях прекрасно! С 3 не съм пробвала, май не може...

# 281
Anita,аз мисля,че от банката ще ти звъннат да те попитат дали имаш извършено такова плащане и едва при положителен  отговор ще наредят сумата. Peace
За ЦКБ твърдя със сигурност
В коя банка ти е картата???

Аз съм плащала и в три с една карта,много се изненадах,че стана.Опитай

# 282
  • БГ
направих поръчка преди 3 дни. КОшницата се изпразни, има я Suivre mes commandes, но парите не са изтеглени все още. Мислите ли, че е проблем, може ли да не си я получа? А днес цял ден не мога да пусна поръчка, пише ми да се свържа с банката. Сигурна съм, че имам пари в картата, ползвала съм я и друг път, но днес не може. Някой може ли да помогне?

Парите могат да ти ги изтеглят дори след като си си получила поръчката  Peace
Но се свържи с банката да разбереш защо ти спират новото плащане
Аз се свързах с банката, защото там имам връзки. Провериха и ми казаха, че изобщо не е напражено запитване за плащане. Явно нещо моментно е. Дано да се оправи, че ме чака пълна кошница.  Grinning
това ми се случи на предните намаления с карта на Пощенска, направих 2 поредни поръчки и 3та не искаше д априеме, защото не са осчетоводени 2те транзакции..........и когато направих плащане от картата на 2 акаунта пак не  дава да се извърши плащане, затова си изкарах 3 карти , и сега на  всеки акаунт си имам карта за да не се ядосвам защо не се прави плащането,проблема не е в банката  а мисля в сайта.

# 283
Може ли да пазарувам с дебитна карта виза електрон на Райфайзен бенк ?

Барборана, може с всяка виза електрон дебитна карта, аз също плащам така...няма проблем...

Аз си получих първата поръчка, всичко е страхотно, улучила съм си размерите даже Peace...само ме е яд, че не знаех, че когато пускам първа повръчка мога да се възползвам от някой код... например за безплатна доставка...ама как ще да е Hug

# 284
И аз имам един въпрос към момичетата с добър френски, или тези с повече опит от мен. Като си прегледам последната поръчка, която не съм използвалла ми дава че съм пуснала два кода...така:

"
    FRAIS TRAIT. 6,00
Mon code offre spéciale : 26590

Mon code offre spéciale : 23574"... което знам, че не става два кода...а по-надолу след всички артикули това....

"    Coloris   Taille   Qté   Prix catalogue
   VALISE
Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale
   gris et anis   " на количетство "1'.........

и сега: Имам ли подарък или нямам?

Общи условия

Активация на акаунт