LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 549
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 225
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Само да попитам идват ли ви поръчките от средата на декември?
Синеоч, миналата седмица получих от 09.12. от митницата. Бяха го получили в края на декември. Известие нямаше, мъж ми отиде по друга работа до митницата и се оказа, че пратката си отлежава.

Онзи ден си полючих по пощата поръчка от 28.12.2008 г.

# 226
  • София
Имам едни съмнения, че следващите намаления (като процент) ще започнат на 17ти. Може би тази седмица ще има нови артикули с намаление 70%. Ама ще видим.

# 227
Синеоч, миналата седмица получих от 09.12. от митницата. Бяха го получили в края на декември. Известие нямаше, мъж ми отиде по друга работа до митницата и се оказа, че пратката си отлежава.

моята поръчка е от 17 или 18.12. известие йок

# 228
И аз чакам поръчка от 11.12. Ходих до митница, но нямаше нищо.

# 229
И аз чакам поръчка от 11.12. Ходих до митница, но нямаше нищо.

значи да не се разкарвам излишно  Rolling Eyes

# 230
  • into the blue
Предварително се извинявам за спама, но имам следния проблем: Късно снощи пуснах поръчка, минах всичките стъпки безпроблемно, но до този момент нямам потвърдителен мейл, нещата ми стоят в кошницата и не ми е отразена поръчката в мес командес. Има ли шанс, въпреки това да е пусната поръчката?
Според мен не.

# 231
Момичета, спешен въпрос - извинявам се, ако се е коментирал  Embarassed С една карта мога ли да пазарувам към три различни акаунта ??? Трябва да пускам поръчка и ми е спешно. Благодаря предварително  Hug

# 232
трябва да си купувам много неща, току що се нанесох в новото си жилище и разбира се се щукам .....Simple Smile
малко спам....Благородно  ти завиждам за новото жилище  Grinning  ,приятно обзавеждане Peace

# 233
  • София
Момичета, спешен въпрос - извинявам се, ако се е коментирал  Embarassed С една карта мога ли да пазарувам към три различни акаунта ??? Трябва да пускам поръчка и ми е спешно. Благодаря предварително  Hug

Доколкото знам- не можеш

# 234
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

моята поръчка е от 17 или 18.12. известие йок

Да не са ви за митница и затова да се бавят

# 235
Да попитам за тези детски комплекти. Ако някой ги има да сподели как е качеството, моля bouquet

# 236
  • Карлово
Момичета, знам че е обсъждано хиляди пъти, но кое е Н и кое L за пердетата? Embarassed

Надя, и аз така ще направя, ще поръчам 114, пък да видим.

# 237
  • София
По принцип с 1 карта можеш да плащаш само на 2 акаунта. Peace

# 238
  • into the blue
Момичета, знам че е обсъждано хиляди пъти, но кое е Н и кое L за пердетата? Embarassed

Надя, и аз така ще направя, ще поръчам 114, пък да видим.
Н-височина,L -ширина.

# 239
  • София
..........
В предишната поръчка пуснах и тези сандали, но нямаше 38, та пуснах 37, ако не ми станат, мислете му Mr. Green
.......

sVeshti4ka, от кой цвят ги поръча?  Whistling Имай ме предвид, ако са ти малки 37 (и ако са черните, де - че кафевите са на кофти цена  Mr. Green ).  Hug
Черните поръчах  Wink Дано ми станат де, защото освен балеринките и едни сандалки 37, които са ми били малки и заради тях почнах с 38 от Ла Редут, всичко останало би могло спокойно да ми стане 37, ама бях решила повече да не рискувам, ама сега не се сдържах Mr. Green Но ще те имам предвид  Peace

Общи условия

Активация на акаунт