LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 568
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 255
Да попитам за тези детски комплекти. Ако някой ги има да сподели как е качеството, моля bouquet
....
Качеството не е нищо особено, приличат по-скоро на пижамки, но за игра лятото из квартала става.

# 256
Момичета, спешен въпрос - извинявам се, ако се е коментирал  Embarassed С една карта мога ли да пазарувам към три различни акаунта ??? Трябва да пускам поръчка и ми е спешно. Благодаря предварително  Hug
Можеш от два Simple Smile
А за алчността винаги има последствия  Twisted Evil
Това не го разбрах нещо за алчността! newsm78

Ами каква е целта на новия акаунт - или БД или някой подарък по-голям  Mr. Green
Абе.. всеки да си прави каквото си иска  Crazy

Само дето после се пълни темата с олелеее и помоощ..

# 257
  • Beyond the Frontiers
Johnny Bibin, трикото е тъничко, при пране шевовете се разкривяват, но за детска градина и въобще игра е супер. Peace реална снимки http://elku.multiply.com/photos/album/10/pokupki#90

# 258
ние тук нямаме митница нашите минават през Пловдив  - митница и ги пращат пак в  пощата .Затова се чудя какво става

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 12:01 от zoia_tomova

# 259
момичета може ли някоя от вас да ми даде линк с писмо което да пратя  на французите ,имам порачка от 4.12 която още не е дошла,а чета че някои вече и от Януари получават.
Получават от Януари за поща..

# 260
Благодаря на всички за отговорите за балеринките. Може ли размери на 41, че вече съвсем се обърках, вчера си мерих крака, ама май наистина трябва да поръчам +2. Благодаря предварително.

# 261
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
момичета може ли някоя от вас да ми даде линк с писмо което да пратя  на французите ,имам порачка от 4.12 която още не е дошла,а чета че някои вече и от Януари получават.
Получават от Януари за поща..

Не са минали още 6 седмици.
Аз си получих поръчката от 18.11. във сряда на митница София, след като им писах за нея. Отговора ми беше, че е пратена на 19.11.

# 262
направих поръчка преди 3 дни. КОшницата се изпразни, има я Suivre mes commandes, но парите не са изтеглени все още. Мислите ли, че е проблем, може ли да не си я получа? А днес цял ден не мога да пусна поръчка, пише ми да се свържа с банката. Сигурна съм, че имам пари в картата, ползвала съм я и друг път, но днес не може. Някой може ли да помогне?

# 263
Момичета, спешен въпрос - извинявам се, ако се е коментирал  Embarassed С една карта мога ли да пазарувам към три различни акаунта ??? Трябва да пускам поръчка и ми е спешно. Благодаря предварително  Hug

Доколкото знам- не можеш
Зависи.Моята е Американ експрес и мога от 4 акаунта без проблем.
аз моята Виза електроник мога да пазарувам от няколко акаунта също

# 264
  • София
Ако някой иска да си поръчва тези N37 бяло и розово , моля да ми пише на лични

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00009
имам ги от преди, но са ми големи и искам сега да си поръчам по-малките  Praynig

# 265
  • София
направих поръчка преди 3 дни. КОшницата се изпразни, има я Suivre mes commandes, но парите не са изтеглени все още. Мислите ли, че е проблем, може ли да не си я получа? А днес цял ден не мога да пусна поръчка, пише ми да се свържа с банката. Сигурна съм, че имам пари в картата, ползвала съм я и друг път, но днес не може. Някой може ли да помогне?
Неведнъж е казано вече, че парите може и да не се теглят веднагически.
На мен вчера също не ми даваше да платя, че уж да се свържа с банката, но сутринта си платих преспокойно. Пренатоварва се сайта, бъгва, затвори всички прозорци и се логни след 10-на минути пак. Вчера нямах сили да го правя и оставих за сутринта и от веднъж стана. Ама и това се обсъжда, обсъжда...

# 266
  • София

Парите могат да ти ги изтеглят дори след като си си получила поръчката  Peace
Но се свържи с банката да разбереш защо ти спират новото плащане

# 267
nadiad79,благодаря ти все се случва ти да ми отговориш newsm10  bouquet

# 268
  • В Голямото село
И аз се присъединявам към апела - молим тези, които са новички в поръчването от Ларедут, ПЪРВО да прочетат двата сайта с подробно упътване, и ПОСЛЕ ако имат въпроси, да питат в темата. Така ще спестят много ненужни притеснения и на себе си, и на пишещите тук. Praynig

# 269
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7900490& … ue&ksource=-1
Може ли някой да даде отзиви за това и дали си отговаря на номера

Общи условия

Активация на акаунт