LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 643
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 240
  • Карлово
Момичета, знам че е обсъждано хиляди пъти, но кое е Н и кое L за пердетата? Embarassed

Надя, и аз така ще направя, ще поръчам 114, пък да видим.
Н-височина,L -дължина.
мерсииии  bouquet

# 241
Записвам се да ви следя, че много бързо пишете! Crazy

# 242
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-reversible-a-capuche.aspx? … 6&prodcolor=3
някой дали го има? Ако може да ми измери ширината под мишниците, че незнам кой номер да си взема. Гръдната ми е 110 см.

# 243
Предварително се извинявам за спама, но имам следния проблем: Късно снощи пуснах поръчка, минах всичките стъпки безпроблемно, но до този момент нямам потвърдителен мейл, нещата ми стоят в кошницата и не ми е отразена поръчката в мес командес. Има ли шанс, въпреки това да е пусната поръчката?
Според мен не.
Благодаря ти Peace И аз мисля, че е по - вероятно да не е регистрирана, но все пак се притеснявам да я пусна повторно, защото има скъпи продукти, които не са за мен и ще е много лошо, ако се дублират. А и снощи след 4 стъпка ми изписа, че е приета поръчката ooooh!

# 244
  • Шумен
Johnny Bibin, може ли линк?
Благодаря   bouquet.

# 245
Момичета, спешен въпрос - извинявам се, ако се е коментирал  Embarassed С една карта мога ли да пазарувам към три различни акаунта ??? Трябва да пускам поръчка и ми е спешно. Благодаря предварително  Hug
Можеш от два Simple Smile
А за алчността винаги има последствия  Twisted Evil

# 246
meril , бебчето сега ли е на 7-8 месеца или Лятото ще бъде на толкова?
Аз бих поръчала 74, за да си ги носи през цялото Лято  Peace По-добре по-големи, но да ги носи по-дълго време  Peace
А сега колко е високо бебчето?
То не е родено още, а аз бързам да купувам  Mr. Green На 30. януари ще се роди, и летните месеци ще е 5-6-7 месеца и за това си мислех 71 размер роклички да избирам. Но пък бяха писали някой мами, че някой модели били умалени. Ще може ли някой да ми каже от кои са доволни и от кои не са  Hug

# 247
Момичета, спешен въпрос - извинявам се, ако се е коментирал  Embarassed С една карта мога ли да пазарувам към три различни акаунта ??? Трябва да пускам поръчка и ми е спешно. Благодаря предварително  Hug
Можеш от два Simple Smile
А за алчността винаги има последствия  Twisted Evil
Това не го разбрах нещо за алчността! newsm78

# 248
И аз чакам поръчка от 11.12. Ходих до митница, но нямаше нищо.

значи да не се разкарвам излишно  Rolling Eyes
аз си взех в петак от 6.12 от митницта

# 249
Аз бих поръчала 74, за да си ги носи през цялото Лято  Peace По-добре по-големи, но да ги носи по-дълго време  Peace
То не е родено още, а аз бързам да купувам  Mr. Green На 30. януари ще се роди, и летните месеци ще е 5-6-7 месеца и за това си мислех 71 размер роклички да избирам. Но пък бяха писали някой мами, че някой модели били умалени. Ще може ли някой да ми каже от кои са доволни и от кои не са  Hug
много зависи и от бебето, моето е дребосъче
сега е на 10м. и всичко, което носи редутско е 67 или 71 Thinking

# 250
  • София
Днес си взех пакет от пощата с част от поръчката ми от 02.01.Доста бързо пристигна.Към нея е и масата за игра,но нея май ще я почакам повечко.
Johnny Bibin,аз ги имам комплектчетата,взех си различни цветове.Доволна съм от качеството,харесват ми,а и ми излязоха доста изгодно.Според мен си заслужават  Peace

# 251
# 252

Досега всички роклички, които съм купувала са си отговаряли на номерата, освен тази, която е много умалена. Дъщеря ми от 3-тия до 6-тия си месец носеше № 67, после премина направо на 74, поради липсата на 71 и все още носи този номер. Та според мен 71 ще ви е добре за тези месеци  Peace Но пак си зависи от детето , разбира се.

# 253
много зависи и от бебето, моето е дребосъче
сега е на 10м. и всичко, което носи редутско е 67 или 71 Thinking
Така е - малкият още няма 3м. а 67 и 71 са му точно! Големият ми е на 9г. и вече му вземам 150
За момиченце /роклички/ мисля, че 71 ще е добре /даже да не са и малки...  Wink /

# 254

Доколкото знам- не можеш
Зависи.Моята е Американ експрес и мога от 4 акаунта без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт