LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 855
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 315
Момичета моля ви помагайте  Praynigстигам до четвърта стъпка от поръчката и ми изписва Paiement par carte refuse veuillez contacter une hotesse. Сутринта си внесах парички в картата която е нова и до сега не съм я ползвала VISA на ЦКБ.

1. Парите може би още не са осчетоводени от банката, т.е не са постъпили по сметката ти
2. Някои банки искат първата транзакция по нова карта да е на банкомат.

Момичета, може ли да ме ориентирате горе-долу за колко време пристигат поръчките от Ларедут?

Отговорих ти в другата тема, ама хайде пак: от 5 дни до 6 седмици, понякога и 2 месеца. По намаленията - и повече.

# 316
  • Варна
Момичета моля ви помагайте  Praynigстигам до четвърта стъпка от поръчката и ми изписва Paiement par carte refuse veuillez contacter une hotesse. Сутринта си внесах парички в картата която е нова и до сега не съм я ползвала VISA на ЦКБ.

обновяването на информация не е веднага изчакай малко-ако можеш виж на банкомат -ако там са отразени значи и в ларедут можеш да харчиш
а иначе този надпис напоследък ми излиза доста често -излизам , влизам и се оправя /само внимавай да не дублираш поръчката/

# 317
# 318
Ако поръчката ти я няма в Suivre mes commandes, тя най-вероятно не е направена. И да им пишеш, ще ти кажат, че няма такава поръчка при тях и да си я пуснеш отново.

Тъй като и при мен се получи същата ситуация искам да попитам, възможно ли е да се отразят със закъснение нещата в Suivre mes commandes. Моята поръчка е от снощи.

Да, възможно е, но ако ти е излязъл надпис, че поръчката ще се обработва ръчно.
Понякога обаче, и това не е гаранция, че е приета - отговарят, че няма такава поръчка при тях.

Не ми е излизал такъв надпис, без никакъв проблем минах през всички стъпки и ми даде, че е приета поръчката ooooh!
Благодаря ти за бързия отговор Алекс!

# 319
  • Карлово

Това панталонче някой има ли го? Как е като дебелина, става ли за пролетта или е по-скоро зимно?

трябва да имаш поне една транзакция, преди да пазаруваш в нета, поне с моята така се получи, също е на ЦКБ

# 320
  • Пловдив
Kато стана въпрос за време на пристигане на нещата...
моята поръчка от 10.12.08 още я няма  newsm78 А аз предполагах, че е за поща. Сега май се надявам да е за митница, че инъче няма да е на хубаво  Rolling Eyes
Според вас повече от 2 кг ли са : дамски маратонки малък номер, един потник, една шапка идеотка и сивите десертни чинии  newsm78

# 321
Момичета, може ли да ме ориентирате горе-долу за колко време пристигат поръчките от Ларедут?
И на мен ми се случи с пълна с пари карта, просто кликнах още веднъж за да валидирам поръчката и стана, но наистина трябва да се внимава да не се получи дублаж.

# 322
# 323
Ако поръчката ти я няма в Suivre mes commandes, тя най-вероятно не е направена. И да им пишеш, ще ти кажат, че няма такава поръчка при тях и да си я пуснеш отново.
По-вероятно е парите да са само блокирани, те няма да ги изтеглят. Затова се обади в банката и помоли да ти ги разблокират /ако успееш, защото банките имат различни правила и разблокират суми след различен период от време/. А след това си пусни поръчката наново.
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОТГОВОРА ,
НО ТАМ Е РАБОТАТА ЧЕ ПАРИТЕ СА УДЪРЖАНИ ОТ СМЕТКАТА, АЗ РАБОТЯ В БАНКАТА И НЕ СА БЛОКИРАНИ, А СА ВЗЕТИ И ЗАТОВА СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА ПРАВЯ

# 324
  • София-Младост
моята поръчка от 10.12.08 още я няма  newsm78 А аз предполагах, че е за поща. Сега май се надявам да е за митница, че инъче няма да е на хубаво  Rolling Eyes
Според вас повече от 2 кг ли са : дамски маратонки малък номер, един потник, една шапка идеотка и сивите десертни чинии  newsm78
Чиниите може да ти скроят номер и да ходиш до митница.

# 325

Ако не се лъжа, в темата за кодовете пишеше, че тези чинии са порцеланови и са тежки.

# 326
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5415730& … ue&ksource=-1    отговарят ли си на номера или са умалени

# 327
sis7 мила,размерите на бермудите талия 38,ханш 47,безро горе 26,нямат еластичност и според мен си отговарят на номера.Много са удобни,но от прането избеляха леко.Дано съм ти била полезна Hug

# 328
  • Пловдив
Хихи, аз точно защото разбрах, че са тежки и започнах да се надявам да са за митница и, че не ми е загубена поръчката Peace
Май трябва да взема да отида до митницата да проверя Rolling Eyes

# 329
  • Sofia

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-poeles.aspx?productid=324 … tegoryid=54646892
Някой има ли това и какво точно е- тиган за палачинки или???
За палачинки са тиганчетата, пълен боклук са иначе, подарък да ти ги дават, да не ги вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт