LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 762
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да попитам за тези детски комплекти. Ако някой ги има да сподели как е качеството, моля bouquet

ния го имаме и в синьо много е хубаво

Аз поръчах за синът ми и от трите цвята, но според мен са малко умалени. Трикото е хубаво, но тъничко за лятото са супер  Peace

Veseto_ найка кой номер си взела и можеш ли да ми кажеш стелката колко см. е

# 436
Благодарности на Benche и Veseto_   bouquet

# 437
kimba77 ,поръчах 43номер от nika   стелката от-вътре е 27.5-28см(малко трудно я премерих,защото стелката не се маха-залепена е)
като на мъжа ми крака е 27см........ Peace,дано съм била полезна...... Peace

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 21:38 от Veseto_

# 438
  • София
Тези кухненски дреболийки в момента са на изгодна цена, но са останали само тези на позиция 4 и 5 - някой знае ли за какво точно служат?

http://www.laredoute.fr/vente-ustensiles-de-cuisine.aspx?product … 6&prodcolor=1

Аз поръчах три от тях, само №5 не ми трябваше и не го поръчах. 4 е за почистване на костилки, а 5 за рязане на лук на кръгчета. Peace

номер 4 не е за костилки, а за отделяне белтъка от жълтъка.  Hug

Таймерът е на 6-та позиция; фиксаторът се използва, за да нарежеш лука на кръгчета.
да, поправих.  Peace

# 439
  • София
kimba77 ,поръчах 43номер от nika   стелката от-вътре е 27.5-28см
като на мъжа ми крака е 27см........ Peace,дано съм била полезна...... Peace

ох, за бебешкия найк питах, ама как се изразих само  Embarassed
аз нали си знам за какво питам  ooooh!

# 440
  • Стара Загора
Може ли 1 въпрос относно връщането на артикули  Rolling Eyes интересува ме в нещото в същото пликче, в което сте го получили ли го слагате или може да е в друго?

На мен ми писаха, че искат да е в оригиналната опаковка "It's very important you use the original packaging."

Извинявам се, но ще се самоцитирам  Blush

Имам вьпрос кьм тези, които са врьщали стока. Пращат ли е-мейл, че стоката е получена или направо номера на ваучера/писах им да ми вьрнат парите с ваучер на мейла/? Това отразява ли се в Суивито? След колко време горе-долу си получихте парите след като изпратихте стоката?

# 441
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Моля ви да споделите от опит за мъж 175-176 см, около 80кг какъв размер панталон трябва да се вземе?

# 442
  • София
Моля за спешна информация (бързам да харча Mr. Green)
Размерите на дрехите на Puma до колко си отговарят?
Интересува ме по повод тези бермуди: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5830427& … ue&ksource=-1

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 21:18 от Desem

# 443
Моля ви да споделите от опит за мъж 175-176 см, около 80кг какъв размер панталон трябва да се вземе?

Премери му талията, ханша и гръдната обиколка.
Мъж ми също е 80 кг и е висок 175 см, ама талията му е 76 см, затова му купувам размер 38. Но няма никаква гаранция, че на твоя съпруг също ще му е малка талията.

Момичета, моля, като искате някой да ви помогне какъв размер трябва да вземете, давайте размери в сантиметри /талия, ханш и гръдна обиколка/, а не килограми. /това ще го допиша в първия пост на следващата тема/. Ние не знаем къде са точно тлъстинките на вашия съпруг, приятел, майка, баба, вуйна, стрина, лелинчо и т.н. А и на вас ще ви бъде по-лесно и ще ви отговарят по-бързо, няма да ви питат през три поста за точните мерки.

# 444
# 445
Здравейте!
Да попитам на някой закъснявавала ли му е поръчка от 16-ти декември?И нормално ли е?До сега не съм имала такова закъснение на поръчка и малко се тревожа вече.

Рано е за притеснения,някой от ноември не са си получили поръчките,моята от декември не е дошла.

# 446
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Премери му талията, ханша и гръдната обиколка.
Мъж ми също е 80 кг и е висок 175 см, ама талията му е 76 см, затова му купувам размер 38. Но няма никаква гаранция, че на твоя съпруг също ще му е малка талията.

Момичета, моля, като искате някой да ви помогне какъв размер трябва да вземете, давайте размери в сантиметри /талия, ханш и гръдна обиколка/, а не килограми. /това ще го допиша в първия пост на следващата тема/. Ние не знаем къде са точно тлъстинките на вашия съпруг, приятел, майка, баба, вуйна, стрина, лелинчо и т.н. А и на вас ще ви бъде по-лесно и ще ви отговарят по-бързо, няма да ви питат през три поста за точните мерки.
Благодаря! Исках просто ориентир! Не е пред мен, нямам възможност да му измеря обиколките...Все пак съм благодарня за напътствията  Peace.

# 447
Не бе, сега да не вземеш да му поръчаш №38.  Laughing Просто ти дадох пример, че хората са много различни и на едни и същи килограми и ръст може да имат съвсем различни обиколки. Наш близък приятел, който е по-лек от мъж ми, на същата височина си купува панталони №42. За това говоря.
След като не е при теб, премери му някои негови панталони, които му стават и напиши обиколката им тук. По това също можем да се ориентираме за кой френски размер е.

# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт