LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 677
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, да ви питам за чаршафите нещо....шегувам се  Mr. Green Но като видя някакъв такъв въпрос за спалното бельо и вече почва да ми става смешно  Crazy

Друго искам да ви кажа аз - преди 2 часа минах покрай Адидас аутлета - имаше ей тези адидаски на скромната цена от 60 лева  Crazy Ще помоля и аз за коментар ако може за тях  Praynig

37 стр. пост на elku - elena

# 646
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5569923& … ue&ksource=-1

Случайно някой да знае дали ще се навра в това сако-бюст-105,рамене 105 и ханш 110? newsm78

Моята гръдна е 106, раменете не съм си мерила. Взимам блузи 46/48, някои са ми леко свободни, имам едно половерче 42/44- добре ми е. Може да се "навреш" в 46, но е изчерпано. Ако някой има подобно пък 44 и е с твоите мерки да каже, може пък и да стане. Да не те заблудя.
Аз имам едно поло от вискоза- тип трико е материята, но е изкуствена. Полиестера не е ли по- "лъскав" и гладък?
Креватчетата и спалните не са ли в мебели- meubles?

# 647
  • София
Много се извинявам, ако въпросът ми не е за тук, но мисля, че ще отговорът ще бъде полезен за такива невежи като мен в областта на платовете. Та моля, обяснете ми разликата между вискоза и полиестер. Кое е по-доброто и защо. Търсих в гугъл, но ми излизат само химичните състави на материите...

По повод горния спор, аз най-много се дразня на онези, които се самоцитират по 100 пъти. Веднъж е достатъчно да си зададете въпроса, останалото е вече нахално  Hug
Харесвам неща от вискозата, хубаво стегнато трико, гладко едно такова, по това се различава от памучното. А полиестерът е един изкуственяк на пипане, прилича на едновремешни комбинезони или хастари. Нещо такова де, сигурно има и хубави неща от полиестер, но аз ги избягвам, това е ако не се отнася за връхни дрехи. Връхните дрехи - шлифери, якета, а също и анцузи, в повечето случаи са от полиестер.
Редактирам се - обърках полиестер с полиамид, като говорех за анцузи и т.н., полиестер си е хастар Wink

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:49 от sVeshti4ka

# 648
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5569923& … ue&ksource=-1

Случайно някой да знае дали ще се навра в това сако-бюст-105,рамене 105 и ханш 110? newsm78

Моята гръдна е 106, раменете не съм си мерила. Взимам блузи 46/48, някои са ми леко свободни, имам едно половерче 42/44- добре ми е. Може да се "навреш" в 46, но е изчерпано. Ако някой има подобно пък 44 и е с твоите мерки да каже, може пък и да стане. Да не те заблудя.
Аз имам едно поло от вискоза- тип трико е материята, но е изкуствена. Полиестера не е ли по- "лъскав" и гладък?
Креватчетата и спалните не са ли в мебели- meubles?

Мерси   bouquet

# 649
Еййй, няма угодия, преди ревах, че го няма, сега ми е скъпо  smile3534
[/quote]

newsm03 АМИ НЯКОЕ ОТ МОМИЧЕТАТА КАЗА,ЧЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ Е БИЛО НА ЦЕНА ОК.24 ЕВРО /АКО НЕ МЕ ЛЬЖЕ ПАМЕТТА/ ,ТАКА ЧЕ ТИ ОСТАВА ДА ЧАКАШ-ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ,ДАНО ИМАШ КЬСМЕТ..........

# 650
Много се извинявам, ако въпросът ми не е за тук, но мисля, че ще отговорът ще бъде полезен за такива невежи като мен в областта на платовете. Та моля, обяснете ми разликата между вискоза и полиестер. Кое е по-доброто и защо. Търсих в гугъл, но ми излизат само химичните състави на материите...

По повод горния спор, аз най-много се дразня на онези, които се самоцитират по 100 пъти. Веднъж е достатъчно да си зададете въпроса, останалото е вече нахално  Hug

Вискозата е тъкан от естествен материал - дървесина, получена по изкуствен начин, т.е. чрез допълнителна преработка. Някои казват, че това е най-естествената изкуствена тъкан и най-изкуствената естествена тъкан. Има два типа вискоза - еластична и нееластична. Еластичната наподобява ликрата, нееластичната наподобява полиестерната коприна. Полиестерът е изкуствен материал получен по изкуствен начин.

# 651
  • In The Middle Of Nowhere
Ох, опитах се да изчета всичко назад, дано не са коментирани точно тези блузки:

http://www.laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=32 … tegoryid=32408136

Тези, които ги имат доволни ли са от тях, развличат ли се по-специално да попитам...странно но не съм ги засичала по нито едно албумче  Thinking

# 652
някой да е поръчвал анцунг на серджьо такини, дали си отговарят на номерата
например това долнище

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-sergio-tacchini-modele-ad … 6&prodcolor=7

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 14:01 от невенчоУ

# 653
  • Beyond the Frontiers
Ще помоля и аз за коментар ако може за тях  Praynig[/color]
elku - elena,  благодаря за информацията.   bouquet Аз питах преди за тях.  А как са като качество? Изкуствена кожа са нали?
[/quote]

Да изкуствена кожа са, вътре е текстил /това е описание по етикет/ , имат много интересна стелка, но ще я снимам и ще стане ясно.

# 654
  • София
Невенчо, линка ти е грешен, на снимката е, но не се отваря. Дай линк на панталона. Иначе аз от тук съм взимала, отговарят си нещата.

# 655
Момичета, мога ли да платя с Виза електрон на Пощенска банка?

# 656
Така,първо да се включа и аз за Graco-то
- Не е било никога 24Е поне и този точно Rolling Eyes Мисля,че стигна до 34 или 38Е,което не означава,че не може и до 24Е да го намалят Grinning.Просто трябва да се следи  PeaceОписано е като 10 части и наистина е толкова,но като части поотделно броят и едни играчки,които изпращат - биберонче,дрънкалка,огледалце,както и шазлонга и стойката ги броят като отделни  Wink Никога не е включвал кукла.Реално има разлика с този от снимката тъй като няма килимчето за активна гимнастика,а чантичката става като подложка за повиване на куклите  PeaceИмам реални снимки на всяка част в албумчето и всичко мисля може да се види кое какво е и как е Peace Пак казвам,че по мое мнение си е страхотен / въпреки че заема място  Whistling/ и дъщеря ми много се занимава с всяка част от него.Но това си е моето мнение  Peace

Относно възникналите поредни дразги,този път няма да се въздържа и аз  Laughing
Истината е една - който иска намира време и начин да чете!Няма значение,кой нов,кой стар.Много от "новите" момичета също си правят труда да четат и следят и това е въпрос на лична култура и организация.В крайна сметка всички си имаме своите ангажименти и всяка от нас цени времето си......Просто смятам,че обаче сме длъжни да оценим и времето и труда и на другите момичета,които не спират да помагат  Heart Eyes Hug  bouquet
И да всички сме били "нови и боси" когато сме се зарибили ,но освен ученето в движение сме прочели 1-ви пост,в който има синтезирана почти цялата информация нужна за да си пуснеш поръчка   bouquet,но просто трябва да се прочете  Rolling Eyes
И мисля,че много по-дразнещото и обидното е не "смъмрянето",а квалификациите,които се дават от "попарения".Смятам,че критиката би следвало да е градивна,да се вземе бележка и да вървим към по-добро.А става така,че темата каквито и подобрения да има винаги ще има и "нови" момичета,които няма да имат достатъчно време да прочетат 1-ви пост,1-2 страници преди да си пуснат техния,че дори да прочетат отговорите,които ще се дадат на питанията им и след 2,3 страници ще си пуснат пак пост с въпрос защо не им се отговаря Rolling Eyes Тази тема в крайна сметка ще изглежда по начина ,по който ние си я направим и зависи от нас дали ще е полезна на всяка от нас или не.Няма смисъл да призоваваме и към четене,защото пак казвам,че това си е въпрос на лична култура - кой как да се държи,ама поне спрете с обидите и квалификациите,че не ви прави чест,а и никой на никого и с нищо не е длъжен  Peace
Е,изказах се и аз  Laughing С благодарност към всички,които са помагали и продължават да го правят  Heart Eyes  bouquet Hug
Малко дълъг стана поста ми ,дано ми го простите  Wink Heart Eyes

# 657
Момичета, мога ли да платя с Виза електрон на Пощенска банка?

# 658
# 659
Така,първо да се включа и аз за Graco-то
- Не е било никога 24Е поне и този точно Rolling Eyes
aa, беше, беше. лятоска май  newsm78 сигурна съм в цената, защото се чудих дали да го взема за РД на петра, но се отказах, че по това време тя не се заиграваше с кукли. даже помня раговора с мъжа ми - 'аре, бре, 50 кинта к'во му плащаш', казвах аз, а той с презрение отвърна 'още един боклук у дома не съм съгласен да нариваме'. после аз казах 'ама те са 10 части и е само 50 лева, че е и грако. ти грако знайш ли к'во е?', а той каза 'още по-зле. ще имаме 10 боклука.' и не го взехме. по нова година беше към 30тина Е и проведохме долу-горе същия раговор. пак не го взехме. е, сега на тая цена, пък, няма да го купя, ако ще съпружеството вече да е съгласно  Crossing Arms
а за броя и съдържимото - една от мамите в отчетните каза, че всичко от снимката си имала без куклата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт