LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 767
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте, аз пазарувам от точно 1г. благодарение на труда, който са си направили някои хора тук на 1стр. Не пиша, защото четейки що годе редовно си отговарям на повечето въпроси, които имам. Благодаря ви!

Днес си мислех, че много по-полезно би било, ако имаше начин да се направи нещо като каталог на мненията за даден продукт. Например снимка и линк на продукта и указател на коя страница тук има коментар за него. Или в самия Ларедут под артикула да си пишем мненията и подробностите за продукта, вероятно на английски обаче. Така предполагам темата ще се изпразни от постоянни запитвания за едно и също нещо от сорта на "това отговаря ли си на номера" и "дайте размери". Давам си сметка колко труд би коствало това, може би трябва да е някъде, където всеки, който си получи поръчката да пуска сам коментара си под артикула или да го добавя сам. Идеята е, че за всеки би било по-бързо и лесно да си направи справка сред чуждите мнения (и те да са лесно достъпни и откриваеми), вместо за пореден път да пита едно и също нещо.

Само не ми се нахвърляйте, предложението ми не задължава никого, а само подхвърлям идея.

# 676
  • sofia
Много благодаря момичета  Hug много бяхте изчерпателни, както винаги   bouquet
Обобщавам класацията-най-лош е полиамидът (онази евтината раирана блузка, шита в БГ, ужасна е, направо ме задушава);
после е полиестерът - изкуствен и щом е хастар може би стои като бельо
най-доброто-вискозата, защото е почти естестествена материя Wink
много, много ви благодаря  Heart Eyes

# 677
vike  ,гледам,че и вие сте на нашата възраст кой номер поръча от слипчетата.

Поръчах 102/108 - точни са му. Той е 16 кг и 95-96 см. Колебая се дали да не поръчам и следващия размер.

# 678
  • София
.... полиамидът ....полиестерът ...вискозата.....

Благодаря и аз, ето че научих нещо полезно. Обичам го този форум  Grinning

# 679
mylili , за едни момчешки сандали, за които вчера се питаше почти на всяка страница в сайта на Редута има 10 мнения и на десетте пише, че си отговарят на размера. И не е нужно да знаеш френски на кой знае какво ниво, за да го разбереш. Явно хората предпочитат да получават конкретен отговор на конкретен въпрос веднага, без да полагат кой знае колко усилия. И каквито и каталози, указатели, справочници, сайтове и т.н. да се пишат, винаги ще има едни и същи въпроси на всяка страница в темата. Това е моето мнение. Аз имах идея да предложа на Финти и Алекс да направят в сайтовете си рубрика Най-често задавани въпроси... но се отказах от идеята по горепосочената причина, пак няма да се чете.

# 680
  • София
Здравейте момичета! Много се извинявам, че се намесвам в темата ви Blush Искам да ви попитам всеки индивидуално ли си поръчва или се групирате. Прочетох на първа страница,че  има имена на момичета, които поръчват. Ако е така мога ли и аз да се включа към някоя групова поръчка. Става въпрос за това
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-tipster.aspx?productid=324 … tegoryid=22905271
Ще се радвам да ми отговорите, дори и отрицателно  Simple Smile

# 681
  • София
Здравейте момичета! Много се извинявам, че се намесвам в темата ви Blush Искам да ви попитам всеки индивидуално ли си поръчва или се групирате. Прочетох на първа страница,че  има имена на момичета, които поръчват. Ако е така мога ли и аз да се включа към някоя групова поръчка. Става въпрос за това
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-tipster.aspx?productid=324 … tegoryid=22905271
Ще се радвам да ми отговорите, дори и отрицателно  Simple Smile

# 682
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета! Много се извинявам, че се намесвам в темата ви Blush Искам да ви попитам всеки индивидуално ли си поръчва или се групирате.
Мариана, пиши на личния на момичетата от 1 пост, те ще ти отговорят Peace

# 683
# 684
мислите ли, че ще се вместя в 2кг.

Не

# 685
  • София
mylili , за едни момчешки сандали, за които вчера се питаше почти на всяка страница в сайта на Редута има 10 мнения и на десетте пише, че си отговарят на размера. И не е нужно да знаеш френски на кой знае какво ниво, за да го разбереш. Явно хората предпочитат да получават конкретен отговор на конкретен въпрос веднага, без да полагат кой знае колко усилия. И каквито и каталози, указатели, справочници, сайтове и т.н. да се пишат, винаги ще има едни и същи въпроси на всяка страница в темата. Това е моето мнение. Аз имах идея да предложа на Финти и Алекс да направят в сайтовете си рубрика Най-често задавани въпроси... но се отказах от идеята по горепосочената причина, пак няма да се чете.
Съгласна съм,те тук не искат да четат,та камо ли в сайта ще четат отзивите.И най-вероятно ще молят тук да им се превеждат...
Относно размери и цветове-на повечето "ветеранки" Heart Eyes албумчетата в подписите са с перфектни снимки и описания.На мен лично много ми помагат и предпочитам да разгледам нечие аблумче,отколкото да питам. Peace

Гледам,че повечето линкове дават мацката с въпросителните(Cet article),дали не се подготвят за нещо...? smile3508

# 686
  • Пловдив
...
Това са тиганчета за раклети,а не за палачинки и са от тънък тефлон.Това е нещо като партигрил с горен реотан и запича.Ако го използвате на котлон ще ги похабите.В Швейцария същите съм си ги купувала за по 1 франк.
А щом е на грил... дръжките или трябва да са устойчиви или трябва да излизат навън  newsm78
Имаш ли представа в случая как стои въпроса?

# 687
Искам да помоля някоя от вас,която има тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905222&a … 281808#DescDetail 34 или 36 номер за размерчета. Интересува ме най-вече талията и ширината на крачолите при бедрото и прасеца. Много съм нестандартна и се колебая между двата номера. В един от коментарите прочетох,че са уголемени,затова се чудя.

# 688
  • София
Може ли някой да ми каже дали това означава че имам отказана поръчка?

# 689
viky_v, всичко ти е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт