LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 717
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 735
  • In The Middle Of Nowhere
ще пускате ли комплексна поръчка за София?
Едва ли, всеки си пуска сам поръчките. Ако имаш 1-2 неща и не ти се пуска самостоятелна поръчка, може да се примолиш някой да те включи в неговата.

Пиши на 450

# 736
Благодаря ви вече писах на 450

# 737
# 738
За Испания правят ли се доставки?

# 739
Има отделен сайт,ако не се лъжа ( на испански и различни цени).Цъкни долу на исп. знаме.Иначе от БГ-акаунт може да препращаш само в БГ.Но в Испания има такива хубави разпродажби .... Crazy

# 740
  • Пловдив
Момичета , престрашавам се и аз да ви попитам нещо - претендирам , че съм изчела всички мнения от началото на намаленията и имам нужда от помоща ви : Искам да поръчам за сестра ми това:

http://www.laredoute.fr/vente-veste-manoush.aspx?productid=32412 … tegoryid=23110319

Мерките й са : талия  76
 гръдна - 90
килограми - 55
височина 1.55
Според вас , кой размер трябва да й поръчам и за самото палтенце някакви отзиви имате ли....
Ще бъда много много благодарна , на всички  Hug

# 741
viky_v, мен ме интересува колко см е стелката на бебешкия Адидас 18-ти номер. А подметката каква им е? Става ли за ходене навън или не?

# 742
  • sofia
Момичета, още нещо, което на мен ми е полезно, без претенции да откривам топлата вода. Позволявам си да посъветвам начинаещите. Отдясно на снимката на избрания от вас артикул има надпис със зелени букви Lire la suite. Когато го натиснете, ви излиза пълно описание на продукта. Ако не ви се превежда, ориентирайте се в цифрите. Под снимката пък има надпис Lire les ... avis laissés par les autres clients , където са мненията на клиентите относно продукта. Там ако пише Bonne taille продуктът СИ отговаря на размера, ако пише Trop petit продуктът е умален, а ако пише Trop grand- продуктът е уголемен спрямо размера. Надявам се след това мое изказване, въпросите от типа "отговаря ли си" да намалеят.  Peace

# 743
  • гр.София
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-cuir-columbia.aspx?product … tegoryid=22905087
Момичета, тези хубави бяха нали? А отговарят ли си на номера?
Преди време/по време на разпродажбите на Колумбия/ ги поръчах на мъжа ми. Той много си ги харесва и ги носи от доста време. Отговарят си на размерът.

# 744
# 745
  • Варна
Cvetelinka,pepi7096,благодаря за съдействието.По скоро ми беше любопитно какви са тези 300 евро. Mr. Green
Cvetelinka,винаги ползвам преводач ама понякога превежда такива безмислици: Hug

# 746
  • Пловдив
Момичета може ли размери на този панталон 34 или 36 номер.Поназад четох че бил уголемен наистина ли е така

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-entrej85-cm.aspx?producti … tegoryid=23110316

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 20:01 от вилиана

# 747
towa  е цена за една част от изложените, не за всички.

# 748
  • Варна

Есента моя колежка ползва испанския сайт за дъщеря си която е в Испания. Колета така и не пристигна, страшно бавни, лоша комуникация, едва наскоро получи чек/не ваучер/ за сумата, няколко месеца по късно. По лесно и сигурно щеше да стане да ги бе купила с доставка до БГ и после да си и ги прати в Испания.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт