LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 555
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте отново! Вчера ви тормозих за това якенце http://www.laredoute.fr/vente-paletot-tipster.aspx?productid=324 … tegoryid=22905271  Въпросът ми е ако талията ми е 75см според тази таблица http://www.laredoute.fr/sizeGuide.aspx?rayCode=LE&popup=1  размер 42 ли трябва да си поръчам  newsm78
Дай малко и бюст  Mr. Green
Ама усещам, че с таз тазлия си към 38 някъде Simple Smile

Талия 75см,бюст 88см, височина 160см, 55кг
[/quote]
36 или 38 Simple Smile .. клоня към 36, ама ми е много малък р-р и нямам преки наблюденя  Peace

# 841
Hug Flutter благодарим най-сърдечно
и да не е спам, в понеделник получих последните декемврийски поръчки- с отказаните куинита, едната е пердета с чантата за път, другата е маратонките Найк за Стефания, които ми излязоха 15 евро и Пума Торро Росо-перфектни по думите на мъжа ми  Peace лепнаха му по крака и са му супер удобни като модел

# 842
  • Sofia
Мини, жива и здрава да ти е малката Преслава, много да ви радва!  Grinning

Питанка за обувките на COLUMBIA имам, отговарят ли си на номера и по-конкретно този модел:

Но може и да не се водите по модела, просто инфо дали си отговаря марката ми трябва, че съм се засилила да поръчвам 49-ти номер да не ми ги бият после в главата.

# 843
  • София
duhi_puhi  много ти благодаря bouquet

# 844
  • varna
момичета видяхте ли при албанците повечето сутиени са намалени с -70-80% доста от тях са малки номера,но има и по големи Peace

# 845
Момичета кое е по-добре чаршаф или чаршаф с ластик за 160/200 ЗА ПЪРВИ път поръчвам чаршафи и затова питам?

# 846
# 847
  • into the blue
Момичета кое е по-добре чаршаф или чаршаф с ластик за 160/200 ЗА ПЪРВИ път поръчвам чаршафи и затова питам?
Лично за мен чаршаф с ластик е по-добрия вариант.

# 848
  • Пловдив
Айде и аз за чаршафите  Mr. Green
Коментираше се, но така и не видях конкретен отговор -
Когато е комплект чаршаф или торба с калъфка  и е 1-2п, тогава идва 1 или 2 калъфки  newsm78

# 849
Когато е комплект чаршаф или торба с калъфка  и е 1-2п, тогава идва 1 или 2 калъфки  newsm78

Зависи кой р-р е Simple Smile

# 850
ДоброУтро и от мен...
имам и аз едно въпросче, ама да не ми се карате  Crazy
дрешки, които слагам като Ajouter a mes preferes / добави към любими
къде да ги видя после? Peace  bouquet

# 851
  • БГ
чаршафите са били при мен с 1 калъфка.
не виждам кой знае какви намаления днес нещо newsm78
tedi@az  в 1-я пост пишеше къде точно...........горе в ляво беше поразрови там .

# 852
  • Бургас
Пуснали са 37 и 39 номер от евтините ботушки

А за комплектите обикновено долу в подробното описание има изписано с кой размер колко калъфки се получават-това е най-добрия ориентир  Peace

# 853
  • Пловдив

Зависи кой р-р е Simple Smile
Parure couette 200 x 200 : 1-2p - обиковено този размер го пише 1-2р
ама как го предвиждат с 1 или с 2 възглавници ?

# 854
момичета видяхте ли при албанците повечето сутиени са намалени с -70-80% доста от тях са малки номера,но има и по големи Peace

Като казахте сутиен...  Mr. Green някой поръчвал ли е чашка А, по-конкретно ме интересуват размери 90 А.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт