LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 325
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 035
Кари заповядай - Талия - 43см ханш - 58см, външен ръб - 108см, вътрешен ръб - 81см, дълбочина - 32см, ширина на крачола при чатала - 33,5см, ширина на крачола долу - 23,5см.Тези са с дължина 32  Peace

mamaB, благодаря ти много. Peace

Преди малко си взех поръката от 07.о1 Grinning...................

ShockedБраво бе, да им се ненадява човек. Laughing За 8 дни по време на намаления...

# 1 036
kendy, мерси!

и аз получих от 7-ми, малка е пратката, за поща както я наричате

# 1 037
  • София
Еха, и аз имам една от 7-ми за пощата. Дано и тук дойде по-бързичко.

Тези подплатени ли са и колко са дебели?
И аз да попитам за тези панталонки.

# 1 038
  • Варна
Здравейте девойки, ще пускам 3-та поръчка от как са почнали намаленията и ми е голям дерт е това палтенце http://www.laredoute.fr/vente-paletot-ado-fille-court-en-tweed-l … &numberpage=1

някой може ли да ми даде мерки на 156 или 162 - СПЕШНО, че утре искам да пусна още една поръчица  Blush Ще съм ви много,много благодарна  Hug

# 1 039
je verife et je valide ma commande
момичета пак на помощ.какво означава това май не ми е приета поръчката а ми е първа досега все общо сме поръчвали и незнам как да се опарвя така ми пише на 4 стъпка

# 1 040
  • In The Middle Of Nowhere
Ами потвържадаваш както на всяка стъпка преди това, ако съм рабрала правилно(за розовия бутон става върос нали?)

пп: това би тр да е финала на поръчката и след това, ако всичко е било както трябва, си успяла да направиш поръчка.

# 1 041
хем ми излиза матрака като подарък хем и

Офертата не може да се прилага. Благодарим ви, за да се провери:

* - Ако сте влезли
     * - Ако вашият код е въведен правилно
     * - Ако са налице условия за доставка
това пък сега защо  newsm78

# 1 042
  • на морето
Момичета тези пердета ширината,която е дадена с набора ли си е?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7743009& … ue&ksource=-1

# 1 043
става въпрос за матрака.хем го слага като подарък а пък в същото време ми пише че не отговаря на условията немога да разбера кои.превеждам всичко което видя и пак не разбирам ох дано не изчезнат неща докато се мъча Cry

# 1 044
Момичета,направих поръчка,за която получих е-майл.но всички неща ми стоят не фактурирани и с надпис aucun.това означава ли,че няма да я получа?

# 1 045
  • Перник
Момичета,направих поръчка,за която получих е-майл.но всички неща ми стоят не фактурирани и с надпис aucun.това означава ли,че няма да я получа?

Изчакай, ще ти я фактурират. Не става веднага. А и още повече, по време на намаленията. В четвъртък следобяд направих поръчка, а ми я фактурираха в петък следобят Peace

# 1 046
  • морето, сините вълни...
Valeria - мъж ми си взе едни Columbia но друг модел - каза че му били точни на номера.

Paleto - питаше за едни обувки, аз ги имам удобни са ми - малко висчки идват, но зависи как си свикнала Simple Smile нося 37 тук и такива си и купих

[Днес ми доиде това,но ми е малка.Ако някой я има 38-ми размер и иска 36-ти да пише

за размери мога ли да те помоля?  bouquet

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 17:52 от sun_flo

# 1 047
Здравейте девойки, ще пускам 3-та поръчка от как са почнали намаленията и ми е голям дерт е това палтенце http://www.laredoute.fr/vente-paletot-ado-fille-court-en-tweed-l … &numberpage=1

някой може ли да ми даде мерки на 156 или 162 - СПЕШНО, че утре искам да пусна още една поръчица  Blush Ще съм ви много,много благодарна  Hug
Взех на щерката 162. Тя носи 38номер, но ръкавите и са малко дълги.За сметка на това пък е малко тясно в раменете. Като се прибере в къщи, ще я помоля да ти прати размери, ако още имаш нужда!

# 1 048
  • Sofia
имам следния въпрос: освен 5% такса обработка върху цената която е обявена за всеки артикул и доставката от 6 евро,друго нещо начислява ли се?
Защото освен тези начисления сами сложили и 4 евро Frais 24h chez vous???? КАКВО Е ТОВА???

# 1 049
  • Пловдив
5% във фактурата на мейла са ми изписани точно на този ред - Frais 24h chez vous. Дали не е така и при теб.

Общи условия

Активация на акаунт