"Жената е като крушката "

• 14 769
  • 276
  •   1
Отговори
  • sofia
„Веднъж да се разведе човек и му трябва жената…. Тя като чуе за наградата веднага ще се върне… Жената е като крушката Каменов! Един я сваля друг я навива, но важното е да ти е в ръцете!“

Не видях друг възмутен  newsm78
Смятате ли ,4е има нещо унижаващо в това изказване ,или аз съм прекалено дока4лива Twisted EvilИ то в национална медия.Опитвах се да вникна в думите и колкото пове4е се замислиям и го препро4итам ,толкова по-гадно ми става .....

Май някои хора хи4 не се замислят като правят реклами  Rolling Eyes

# 1
Някои хора от други страни свещи палят за такива сексистки реклами. Що дела, що обезщетения само...  Money

# 2
  • sofia
Някои хора от други страни свещи палят за такива сексистки реклами. Що дела, що обезщетения само...  Money

Joy

Като се замисля,май е така Crazy
Ма ние сме от друга планета Sick

# 3
  • ВАРНА
На просташко предаване,просташка реклама.

# 4
Нищо не разбрах. Кое предаване се рекламира? Кой е Каменов?

# 5
  • sofia
На просташко предаване,просташка реклама.

Предаването е ясно,него не желая да го коментирам #Cussing outНо толкава дале4е не вярвах,4е могат да стигнат.

Гадна е репликата беееееееееееее #Crazy

# 6
аз лично откакто я чух тази реклама се дразня много-но какво да направя ние българите сме такива-свикнали сме да търпим всичко от подобен сорт дискриминация до още по гадни неща-тази ни черта е останала от турското робство.Ако беше другаде тази реклама щеше вече не само да не се излъчва,а и осъдени щеше да има Sad

# 7
Нищо не разбрах. Кое предаване се рекламира? Кой е Каменов?
рекламата за кастингите на на биг брадър която тече в момента

# 8
Гадна,просташка..глупости.Нещо се втелясвате ми се струва.Имало е къде-къде по-тъпи и просташки реклами в тв ефира! Naughty Въпросната реплика не беше ли от някой филм? Защото музиката за кастингите е от "С деца на море".

Вместо да се прави поредната петиция,направо да се сезират компетентните органи Tired  ooooh!

# 9
Ами осъди ги и прегъни някой лев.
Една жена не осъди ли Загорка - Какво му трябва на човек - нова кола, добра жена. А между впрочем оня лежеше под нова кола.
Що някой не обиди мъжете, и мен в това число, да изкарам 20-30 бона.

# 10

Може би, защото някои мъже първо бият, после смятат колко могат да изкарат.  Laughing

# 11
Ох, Божей. Сега се сетих. Някакъв разговор между два капута беше. Не знам какво толкова ви учудва. Уви, дами, но като цяло такъв е хумора по нашите земи. Открай време сценаристите на разни риалити предаванийца и драскачите на рекламки за бира упражняват хумора си, повтаряйки до припадък един и същ рефрен- че жената е придатък на мъжа. На това му казвам творческо безсилие, дори не си струва коментарите. Биг Брадър също показа, че ако някога изобщо жена може да спечели хилядарките, тя нито ще е най-добрата, нито най-умната, нито дори най-хубавата, а както се оказа жената на някакъв си селски тарикат неизвестна с нищо друго, освен, че търпи изневерите Му.  За масовия българин жената е ценна, само когато е обект на съжаление...или на подигравка.

# 12
  • sofia

Може би, защото някои мъже първо бият, после смятат колко могат да изкарат.  Laughing

Е,стига де #Crazy

Четейки сега мненията ви си мисля,4е такава реклама наистина може да вменява доста пошли помисли и действия ooooh!

Въл4о,ти си пи4 Hug

# 13
  Най-ме дразни това, че като вляза в ДИС- а или в Клюкарника тоя грозил от рекламата ми се пули насреща с олигофренския си образ.

# 14
  • sofia
Гадна,просташка..глупости.Нещо се втелясвате ми се струва.Имало е къде-къде по-тъпи и просташки реклами в тв ефира! Naughty Въпросната реплика не беше ли от някой филм? Защото музиката за кастингите е от "С деца на море".

Вместо да се прави поредната петиция,направо да се сезират компетентните органи Tired  ooooh!

Нямам си аз друга работа,петиция ще пиша,има си женски организации,които може пък да са се усетили  Confused
Раз4овърка ме просто репликата .

Общи условия

Активация на акаунт