Пациенти на д-р Даскалов

• 125 328
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
pavleta1,как така не е направена както трябва и как разбра това???то се разбира на момента дали е станала или не,ако не е станала на момента се вижда и процедурата се повтаря има много такива случаи,при които се получава спазъм и снимката се повтаря,с упойка ли я прави или не,ако е с упойка не би трябвало да не се получи,не виждам причина за това.УСПЕХ и лека бременност!!!

# 406
llullu, благодаря за пожеланието и за сега се радвам на лека бременност  Joy Joy Joy А иначе в надежда ми обясниха, че "д-р даскалов"  няма монитор на който да следи до къде е стигнало контрастното вещество и точно в кой момент трябва да се снима. И двата пъти  HSG го правих с упойка и тук в пловдив и в софия. На мен са ми запушени и двете тръби напълно и той искаше да ги прекъсне, но аз не бях съгласна и имахме известни разногласия по този въпрос. След първоначалната консултация с д-р стаменов въпрос за лапаро на се е коментирал, защото за него тази процедура в моя случай е излишна.
 Мили момичета, пожелавам на всички Ви КЪСМЕТ

# 407
Те работят съвместно с д-р СТАМЕНОВ,и ренгена за цветната снимка е един и същ навсякаде,и по един и същ начин се прави цветната снимка навсякъде аз съм се консултирала,много странно,ако действително не стига контраста,няма как да се отчете на снимката после ,а то се вижда на снимката,както и да е...))))успех на всички!!!!

# 408
Всеки има право на мнение и не желая да навлизаме в безсмислени спорове. Просто споделям личен опит и впечатления

# 409
Не разбирам това, че те работят съвместно newsm78 На мен ми каза док да си запиша сама час за д-р Стаменов за инвитро. Аз попитах дали не може чрез тях да стане, но ми отговориха, че няма проблем сама да си запиша час и да отида да си подам документите. Та въпросът ми е ако работят съвместно, защо не си комуникират директно, а аз трябва да казвам д-р Даскалов каза това, а д-р Стаменов каза онова newsm78 или само при мен е така. Питах няколко пъти и затова се чудя, дали е някакво лично отношение или не им се занимава с нас #Crazy

# 410
pepi 28 не е лично отношение. Записваш си час за д-р стаменов и отиваш за първичен преглед при него и там той решава как ще процедира - според твоя проблем

# 411
по начина по който при мен протекоха процедурите въобще не останах  с впечатление, че работят заедно - прекалено снисходително беше отношението  и на д-р стаменов и на д-р персенска към него. по време на стимулациите, пункцията и трансфера ти контактуваш само с тях. ако резултата е положителен още за около месец и половина те продължават да те следят и ако всичко е ок  си избираш гинеколога, който ще ти следи бременността, аз предпочетох да остана в тяхната клиника за проследяване, независимо, ще се налага да пътувам постоянно.повярвай ми, не съжалявам изобщо за избора. ако теста е отрицателен /не го пожелавам на никого/, тогава д-р  стаменов решава как ще продължите - ако е необходимо назначава допълнителни изследвания и се разбирате как продъллжавате

# 412
Оф, ако знаеш от колко време се моля за час при него Praynig Лятото казаха септември, септември казаха да се обадим след нова година и т.н. Определено Даскалов нещо ме мятат newsm78

# 413
  • София
Pepi_28, знам какъв е реда ако ще подаваш документи във фонда и какво се прави като те одобрят.
В клиниката на д-р Стаменов намираш Силвия, тя се занимава с фонда, казваш и че си пациент на Даскалови, тя ще ти подготви документите, подаваш и чакаш заповед. Като я получиш пак я носиш на същата Силвия и пак и обясняваш че си пациент на Даскалов, тя ще ти помогне да запишеш час по-скоро.
Обаче ако искаш да се самофинансираш и не ти се чака нямам идея как се действа.

# 414
Здравейте доколкото знам аз написах по доло,че работят заедно и имената на клиниките май е една и съща,това какво означава обаче някой ако е нясно да пише,пациентите на д-р ДАСКАЛОВ,той си ги подготвя стимулира а в софия се извършва инвитрото? pavleta1,ти всичко от стимулаций до пукнцията си била в софия при СТАМЕНОВ,а ДАСКАЛОВ той ли те прати там и те приеха,доколкото знам доста се чака и няма часове при СТАМЕНОВ.

# 415
llullu, за стаменов си бях записала час още през зимата на 2009 г. - за март 2010г. в края на 2009 г. вече бях мн разочарована от отношението на сем.даскалови не само към мен, но и към всички, които чакахме отпред пред кабинета им.в нас виждаха само пари, нищо друго. направих ме  си всички изследвания които те искат - имунологични,генетични........., а бе всичко.
а за фонда не можах да кандидатствам, понеже FSH ми беше във високи стойности -

# 416
Аз съм много доволна от д-р Даскалов. Никога не съм усещала че ми дава изследвания само и само да ми вземе парите. Дори ми е препоръчвал в коя лаборатория да отида за да ми излезе по евтино.

# 417
Аз съм една от пациентките на д-р Даскалов.Много съм щастлива,че попаднахме на правилния доктор и  не се мотахме от един доктор на друг докато установим къде е проблема.За около 2 месеца вече бяхме на ясно защо не става бебчо.Всички изследвания които назначава доки са важни за установяване на проблема и в никакъв случаи не е заради парите,защото аз всички изследвания съм ги пускала в друга лаболатория,само спермограмата и цветната снимка са  от тях.Тези всички изследвания ми ги признаха и за Иксито,което правихме след около 2 месеца при д-р Стаменов и Персенска.Опита ИКСИ го направихме със собствени средства за наша радост успешен.От деня в който видяхме 2 чертички сме при Даскалов и му имам пълно доверие.Момичета искам да ви кажа,че за парви път потърсихме помощ при Даскалови в началото на годината след 1 година неуспешни опити ,а вече в края на годината съм бременна в 6 месец.
Желая на всички момичета да им се сбъднат мечтите и да гушнат така желаните newsm32!Успех!

# 418
Радвам се да видя лентичките на последните 2 потребителки писали тук! Hug Живи и здрави дечица ви пожелавам, момичета! А на другите пациентки на нашия доктор, които все още очакват чудото, пожелавам то да не закъснява!!! Прекрасна нова година, момичета!!!

# 419
Живи и здрави дечица ви пожелавам, момичета! А на другите пациентки на нашия доктор, които все още очакват чудото, пожелавам то да не закъснява!!! Прекрасна нова година, момичета!!!
И честит имен ден на д-р Даскалов  bouquet
Жив и здрав да бъде!

Общи условия

Активация на акаунт