Пациенти на д-р Даскалов

• 125 279
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,извинявам се -предстои ми изследване за халмидии и микробиология-имате ли актуално инфо за цени.
Аз май не открих Embarassed Embarassed
Благодаря ви предварително! Hug Hug

# 436
Здравей me4koni, аз също съм пациент на д-р Даскалов и всяка година правя такова изследване. Посявката за хламидии ти я взима той самия и изпраща за изследване в Геника( ти лично си я носиш). Мисля ,че струва 60лв., а относно микробиологията тя се изследва на място в Медикус Алфа и цената и е 32лв.
Това са цени от преди 8 месеца ,когато аз си правих. Надявам се да съм била от помощ за инфото. За повече въпроси съм насреща.

# 437
Lacrimaaa Hug-благодаря

# 438
Посетих д-р Даскалов по препоръка на кинеколожката ми за Фетална морфология. Феталната морфология струва 55 лева, доктора ми каза, че съм в 14 гс , каза че седмицата през  която идвам е неподходяща за изследване, гледа ме на  4D, съответно платих си 55 лв и ми каза че ми записва час за следващата седмица, защото тогава по-добре се виждало и да отида пак.  Тази седмица ще ходя и отново ще платя 55 за същия преглед, някой знае ли какъв точно е смисъла от това  newsm78

# 439
И мен ме интересуваше цената за изследване на хламидия,така че благодаря   bouquet
А самия Даскалов ли държи да се пускат в тази лаборатория изследванията?Защото малко скъпичко ми се вижда newsm78

Посетих д-р Даскалов по препоръка на кинеколожката ми за Фетална морфология. Феталната морфология струва 55 лева, доктора ми каза, че съм в 14 гс , каза че седмицата през  която идвам е неподходяща за изследване, гледа ме на  4D, съответно платих си 55 лв и ми каза че ми записва час за следващата седмица, защото тогава по-добре се виждало и да отида пак.  Тази седмица ще ходя и отново ще платя 55 за същия преглед, някой знае ли какъв точно е смисъла от това  newsm78

Странна работа,че точно тогава са седмиците за първата ФМ,а защо ти е казал,че не е подходяща Thinking Аз ходих между 13-14г.с. за първи път и нямаше никакъв проблем.А да не говорим,че ти другата седмица ще си в 15г.с. и ще си преминала седмиците подходящи за ранна фетална newsm78

# 440
Здр.доктора държи на тази лаборатория незнам защо и аз правих и мен ме прати там...))))аз бях за други изследвания,ами да си кажа честно скапичко е  newsm78

# 441
Можете да се доверите напълно на препоръката от Д-р Даскалов да си направите изследването относно инфекциозни и туморни маркери в лаборатория Геника. Не само по мое мнение, но по друго лекарско мнение ме увериха в точността на изследванията от тази лаборатория.
В крайна сметка всеки си приценява, но аз не бих рискувала, например да си дам такова изследване например в Писанец.

# 442
Здр.доктора държи на тази лаборатория незнам защо и аз правих и мен ме прати там...))))аз бях за други изследвания,ами да си кажа честно скапичко е  newsm78

Аз затова питах дали той държи,но след като е така наистина е по-добре там да се направят,а то парите вече не мога да им хвана края покрай тази бременност #Crazy

# 443
Важните изследвания си ги пускайте на сигурно място, а по-маловажните - където ви е изгодно (Писанец са ок за стандартни изследвания, например кръв и урина, които се пускат всеки месец).
Все пак и парите са фактор, и то не маловажен, няма какво да се лъжем Simple Smile

От сайта на Марков  (т.е. според  него) феталните морфологии са:
11-14 г.с. (оптимално около 12-13 г.с.)
18-23 г.с. (оптимално около 20-22 г.с.)
28-32 г.с. (оптимално около 28-30 г.с.)

# 444
Момичета, моля ви да ми кажете в събота преди обяд Даскалов има ли часове за преглед.В работното им време пише:почивен ден-по спешност.Не разбирам.С д-р Персенска от клиника Надежда -София се разбрахме Даскалов да види дали се е пукнал фоликул в петък следобяд, но се оказа, че той няма тогава приемни часове.Може ли да ме насочите към друг също толкова добър лекар ,за да съм сигурна , че фоликула се е пукнал, защото след това на 5 ден ми предстои биопсия.

# 445
Момичета, моля ви да ми кажете в събота преди обяд Даскалов има ли часове за преглед.В работното им време пише:почивен ден-по спешност.Не разбирам.С д-р Персенска от клиника Надежда -София се разбрахме Даскалов да види дали се е пукнал фоликул в петък следобяд, но се оказа, че той няма тогава приемни часове.Може ли да ме насочите към друг също толкова добър лекар ,за да съм сигурна , че фоликула се е пукнал, защото след това на 5 ден ми предстои биопсия.
Няма часове, или няма свободни часове!? newsm78 Направо звънни в кабинета на Даскалов и питай него кой ще ти препоръча, ако не работи в петък следобед, това си мисля....Тъкмо ще питаш и за събота! Успех!!!!!!!!!!!

# 446
rs68, най-сигурно е да питаш на регистратурата на Медикус Алфа +359 32 634463 или на мобилния да говориш с някоя от акушерките му. Преди Даскалов по принцип не работеше в събота, а само в редки случаи. А отскоро, доколкото знам, в почивние дни работят новите лекари от екипа му. Часовете на д-ра са заети за 1-2 седмици напред. Да не би Персенска да е имала предвид да му звъннеш и да се уговорите да идеш без час в петък Thinking

# 447
Благодаря ви за съпричастността.

# 448
rs68, съвета ми е да послушаш campanula, и да се чуеш с доки по мобилния или с някоя от акушерките да обясниш ситуацията, сигурна съм че ще реагират колкото и да са заети. Не веднъж ми с е налагало да ходя без час поради неотложност на нещата и винаги ме е приемал, дори и да се е налагало да чакам повечко за да успее да ме вмакне м/у редовно записаните часове.

# 449
Подкрепям Peace Peace-просто му звънни,колкото и да са натоварени ще предложат вариант-аз лично съм била без час просто чакаш малко повече и ще те види между часовете Peace-стискам палци за добри новини Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт