Отговори
# 120
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте и от мен.
Не съм се разписвала много, но се чувствам изморена от работата- все пак направих една 3 годишна пауза и сега ми трябва малко време да вляза в ритъм. Иначе всичко върви добре с работата, колегите са добри, шефовете също, нямам  оплаквания  Peace
Режимна съм от всякъде, без никакви прегрешения вече 9 дена  Mr. Green. Много се учудвам на себе си. Кантара все така ми показва само - 2 кила. Даже през лунуването и после плодовия ден, не мръдна  Thinking. Но и на това съм много доволна- по - добре е по- бавно да стават нещата  Peace. Определено, обаче се чувствам много добре от режима и без грам затруднения да го спазвам.

Днес бях на белтъци и хапнах риба с тиквички и моркови на обед, после към 4 малко крема сирене и за вечеря ометох две сатленки и малко кашкавал. Утре незнам какво ще карам, зависи какво са сготвили на работа, че там си ям обяда. Може да са варива, може и да реша да е пак белтъци  Thinking
Най- много се кефя, че за рождения ден на мъжо в понеделник ми се пада въглехидратен ден и съм намилила една еклерова торта да му направя и ще мога и аз да си куся, че и бейлис планирам да гаврътна покрай нея  Mr. Green

Такива работипокрай мен.  Grinning

Лека вечер ви желая и много  Hug

# 121
Добър вечер момичета  Simple Smile
Минавам само да ви нагледам и да знаете много ви се радвам на страхотните резултати. Деси, това с полата доста добре звучи, продължавай в същия дух  Hug
Жани, как си ми ти дюканке мила  Hug
звездичка, радвам се да те видя в редиците отново на фиданките.
На новите момичета, виждам доста сте нахъсани, само така продължавайте.
Steli76, как си ти мила?
Ани, как надявам се сте по - добре  Hug
Момичета аз всъщност влязох с една определена мисия тук. Имам да предам едно съобщение от нашето сладко и лъчезарно Стели /Stelxen/, за определен период от време няма да може да влиза и да ни пише. Каза, че много ви обича и че всички сте и много симпатични. Не се тревожете за нея, добре е  Hug. Обеща скоро да ни навести като може. Всички си я обичаме нали така момичета и тя го знае  Hug

# 122
Добър вечер

Днес плодовия ден го изкарах много добре.Бях на ябълки и мандарини,както и 30-40 гр бадеми.Stelxen беше писала,че може ядки в плодовия ден.

В предишния пост бях писала дали може зеленчуци на обяд в плодовия ден,но никой не ми отговори.Така,че пак питам,понеже понякога гадно на стомаха от плодовете.

# 123
добър вечер фиданкииииии[/color]
Разбира се , че си обичаме стели!Дано всичко  е ок!
аз днес бях уж на бобови и до вечерта всичко вървеше екстра, но одеве си мезнах две панирани карфиолчета със сосче от кисело мляко и майонеза   oops   #Cussing out
както и да е утре продължавам.
на всички с минусчета -  smile3501/ваня йорданова/
виждам , че има много нови фиданки и на всички казвам   welcome  но има нещо което леко ме притесни- на няколко пъти се споменаваше, че има гладни хора  Thinking   - НЕ гладувайте, а яжте нормални количества, така че да се нахраните без да преяждате . мисля , че говоря от името на всички "стари" фиданки, като ви казавам- количеството от самосебе си ще намалее и то най-късно към 8-9 ден, но ако започнете от началото да гладувате никога няма да издържите 90 дена, още повече не е идеята да унищожим организма си с тази диета , а просто да  станем по-финни  Sunglasses  Peace
по повод алкохола и газираното и двете са нежелани  Naughty
искам също така да споделя, че много рядко съм спазвала еднакво хранене за обяд и вечеря, просто нямам физическата възможност, тъй като се храня навън, въпреки това резултат има, така че не се притеснявайте и не го приемайте толкова буквално - важното е да се храните режимно.
извинявам се , че толкова много пиша, ама цял ден като не съм сядала на компа и то се е насъбрало   newsm62
лека вечер на всички и утре лек и режимен , дано вече и за мен да е напълно режимен tooth

love001    love001     love001

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 22:47 от мама на Викито

# 124
Добър вечер

Днес плодовия ден го изкарах много добре.Бях на ябълки и мандарини,както и 30-40 гр бадеми.Stelxen беше писала,че може ядки в плодовия ден.

В предишния пост бях писала дали може зеленчуци на обяд в плодовия ден,но никой не ми отговори.Така,че пак питам,понеже понякога гадно на стомаха от плодовете.

не е желателно, ама като ти е лошо на стомаха......аз самата по някой път ям при нас една салата с настъргани моркови, ябърка и сурови,белени  тиквени семки, не е много режимно , но е решение като отидем компания да обядваме , а аз съм на плодове  smile3521

# 125
Здравейте мацки,набързо се разписвам и тук,че не сме спали и ми едно заспало и дребната мрънка под масата.Зъби кучешки май вадим,и не се трае.Днес съм на въглехидрати ,сутринта прегреших малко,изядох на мъжо дюканскат апалачинка,че беше се надробила в тигана и му правих нова,та това и едно кафе.На обяд-равиоли с дом.сос,следобед едно парче пица,довечера пак.Само шоколад не съм купила още ,но след малко ще трябва да изкарам малкия звяр до парка и ще минем през магазина.Притеснявам се за утре ,че ми е плодов ден,дали ще издържа само на плодове?! Confused
Стелксен-ще мислим за теб и ще чакаме да пишеш пак. Hug

Към по - компетентите защо ми се струва ,че с тази диета се сваля много бавно ? иначе е много приятна,но май бавничко става.Ако бъркам поправете ме.
Поздравления за свалящите килограми ,аз вече съм 3 ден,но засега нищо не е мръднало ,дори 500 грама.Нещо ми падат гемиите.Мисля да изкарам 2 пъти по 4 дена и ако не мърдам, мисля май пак с Дюки да се хванем за ръце,но дотогава ще съм си режимна ,както до сега.Извинявам се за малко скептичното настроение,но така се чувстам,дори не ми е леко на стомаха,сутрин го чувствам празен ,но не и лек.Я дайте малко кураж Embarassed
Айде прегръдки на всички ,добре дошли на новите момичета. Hug

# 126
Здравейте момичета!Да не сте ме забравили? Mr. GreenОпитах се да ви изчета,ама не успях ....Тези дни ми е едно много скапано....Емма май зъб я мъчи...Не спи,яде по по малко...мрънка...Ужассс...А аз не съм свалила повече от 2 кила....Абеее няма да ви занимавам с глупости!
Обаче май забелязох доста от априлските мами(то не че много ги познавам де Embarassed).А така момичета-ще ставаме най-хубавите априлски мамчета! Laughing
Аз тази вечер малко прегреших,хапнах към 9.Ама нямаше как...А вчера умирах от глад и на вечеря вместо плодове ядох салатка от зеле...Ами много ми беше лошо та затова...Надявам се,че не е голям проблем! newsm78
Сега да ви пожелая лека нощ и мноооого минусчета!

# 127
действително по-бавно става, но пък е за постоянно - без йо-йо, а и сори, ама с палачинка на закуска и вино след вечеря.......  Hug  още повече ако до сега си била на друга диета сигурно му трябва на организма ти малко време да се ориентира   Peace

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 23:17 от мама на Викито

# 128
  • Тука, под липите стари...
Привет и от мен. Момичета, провалих се, направо ми се плаче. doh След втория протеинов ден ми се обостри старо хронично заболяване. Наложи се да пия лекарства и така прекъснах режима. Иде ми да се гръмна, защо все на мен се случва. Въпреки всичко хапвам съвсем по малко и се каня отново да опитам. Ако пак не потръгнат нещата ще се предам и ще си ходя дебела и грозна.
Елинор, погледнах ти снимките - невероятна промяна, браво, това може да го направи само много силен човек.   bouquet
Ще ви чета и ще пиша като започна пак с режима.
Успех на всички ви. Hug

# 129
elinor80 Hug  bouquet

пъъъъъъъъъъъъък на мен ми стърже корема и ми се чоплят семки... мъжО иска чипс да яде и да пием бира...

качих се на кантара за мотивация... ама ми помогна до момента в който излязах от стаята ooooh!

# 130
Здрасти!Много кофти ден ми беше днешния.Както вече казах по-напред,правим ремонт.Къщата ми е с главата надолу.Навсякъде прескачам мебели,играчки,строителни материали,ужас просто!На всичкото отгоре днес климатика се скапа.Сега сме с една духалка,утре ще звъня на сервиза.Добре,че е гаранционен.И-може би напълно в реда на нещата-прегреших.Много ми дойдоха нервите днес и нападнах на детето пастичките.И една малка водка си сипах с тоник.Не че ми помогна да се отпусна,напротив-сега имам угризения на съвестта.
Звездичке,да ти отговоря на питанката-аз почнах 90-дневната диета,но явно не беше за мен-не свалях нищо.Затова сега правя Дюкан,но си стоя тук,защото тук намерих приятелки,които да ме подкрепят.Надявам се,нямате нищо против,момичета  Heart Eyes
Ели,такива неща покрай мен.Старая се да съм режимна,но като ме треснат нервите ям каквото ми попадне  EmbarassedПосле ме е срам от себе си.Ти добре ли си,мила?Пропуснах да ти честитя годишнината от постъпването ти на работа и да ти пожелая тя да ти носи много удовлетворение,добри доходи и приятни контакти!  bouquet
Силви,дано бързичко да избие зъбчето на Еми,да не се мъчи милото.
Ани,Алекс по-добре ли е?А ти как си?
Спокойна вечер от мен!

# 131
Ейй писали наще писали немога да ви изчета бе,а сега като ви изчетох и забрайх какво щях да казвам  Crazyе не е лесно.
Аз да ви кажа прегреших с една хапка от пържолите дето готвих за гостите тази вече,е нямаше как трябваше да ги опитам няма да се излагам пред хората я.
Иначе незнам дали съм мръднала в килата утре ще се притегля на електронния кантар на майка ми че моя ептен издаде багажа.от 78 за 1 ден сега ме вади 75 което едва ли е истина.Аз днес бях и на каланетика и ми е супер готино.Там си е голям кеф и се зареждам с много енергия.Абе дано в крайна сметка всичко даде резултат и до май месец да не съм повече от 60 кила baby_neutral

# 132
момичета, аз се провалих на финала на първия ден.. за сега се оттеглям от диетуващите и акто заформя 3-4 дена ще пристигна с гръм и трясък отново( на мен винаги са ми критични първите дни Rolling Eyes )

# 133
  • София
Здравейте, милички!
Позагубих се тия дни, но много работа ми се събра. Не съм ви чела, за което се извинявам  Embarassed ; много пишетееее  Hug !
Аз съм си режимна и то строго  Naughty ! Единственото ми прегрешение от тези дни са едни солети в плодовия ми ден и това е!
Не съм се мерила, вкъщи нямаме кантар, та резултати ще споделям, когато си влезна в някоя стара дрешка  Rolling Eyes !
Искам да ви помоля за нещо - да отправите една молитва за един сладък едногодишен Алекс, който разлял врящ крем върху себе си и в момента е в Пирогов с опасност да загуби зрението си. Познавам него и майка му от форума, от темата на Септемврийките в "Отчетни-2007" и съм безкрайно разтроена от вчера! Извинявам се за спама, но силно вярвам в колективния дух и молитви; нека чрез тях да помогнем на малката душичка  Praynig !
Ето и сутрешното кафенце за всички с благодарност:

# 134
Kally May   Hug
Това ангелче е за малкия сладък едногодишен Алекс, дано всичко е наред  Hug

звездичка, ти си силна ще преживееш критичните първи дни и след това ще си влезеш в ритъм  Hug
samuel , благодаря ти - воля, сила, упоритост и подкрепа от добри хора. Това е тайната на успеха Simple Smile
Kally May , благодаря ти за кафенцето.

Общи условия

Активация на акаунт