Отговори
# 135
Добро утро фиданки Hug
Калли мерси за кафенцето и д кажа, че ще се моля за малкия сладур да се възстанови бързо и без никакви проблеми Praynig Praynig Това е толкова страшно....винаги ме е много страх от подобни неща и винаги очите ми са на 8
Ели добре съм мила-вчера старта мина добре и вкусно Crazy и тази сутрин съм -1.200кг. и напрво остнах така Shocked
Стел нямам търпение да ни пишеш Hug

Фиданки отивам да сменя памперса, да приспя малкия, да си направя кафе и пак ще дойда.....и ще бутам цифрата на лентичката newsm44

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 09:34 от janeta*

# 136
Добро утро и от мен.Ели възхитена съм от това което си постигнала снимките които видях ми дадоха голям кураж.Дано и при мен има същия ефект.Определено искам да се видя отново както преди да забременея ,но това се постига със много воля и дисциплина.
    Днеска съм на варива и съм решила да си направя една лещичка ,която само аз ще си я ям понеже във вкъщи не се ядат много върива мъжу хич не ги люби ,а аз обожавам.
  И във връзка със това има въпрос към лещата слага тели брашно.

# 137
Надявам се детенцето да е наред, да няма усложнения  Praynig!
Да се отчета за днес-вчера издържах геройски, сега съм си подготвила два портокала.Днес ще ям картофена салата за обяд, вечерята ще я измисля после.
Интересно ми е защо е позволено да се яде хляб, няли по принцип той се избягва във всички други диети?

# 138
Добро утро!

ааа,звезди ,не може да се отказва6,ти си на6то гуру в диетката  Peace

Аз съм денс на бобови,спретнах си сно6ти една картофена салата. Нз ,моми4ета при вас така ли е ,но аз имам един гаден вкус в устата ,и за WC не знам как сте,ама аз съм малко разтроена  Rolling Eyes При някой друг има ли такъв ефект.
Ина4е и в4ера бях на тренировка и се 4увствам супер след нея,препоръ4вам ви ,ако имате възможност ходете на тае бо ,много тонизира и раздвижва метаболизма . Peace

# 139
  • София
Добро утро Simple Smile

Ауууу много пишете, много сте бързи  Shocked
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug Априлки здравейте Simple Smile  Hug   bouquet

Аз имам едно въпросче за въглехидратния ден, може ли примерно макарони или спагети с кетчуп и гъби? Май може.... ама от вчера малкия ме подлудява и нямам време да чета   Crazy

Ако заспи по някое време ще дойда да ви прочета

# 140
  • Варна
Добро утро на всички.
Аз вчера бях на плодове и прегреших с 5-6 солетки,но не е чак толкова много.За сега съм свалила около 500гр.
Имам един въпрос:Мога ли да сменя въглехидратния ден с белтъчен,защото тогава ще ходим на гости и там обикновенно има месо и салата?
Днес съм на белтъчини и за обяд смятам да хапна печено пиленце.Закусих с половин банан и кафе с малко мляко.
Лек ден на всички.

# 141
Здравейте

Kally May,стискам палци всичко да бъде наред с малкия Алекс. PraynigИмаш моята положителна енергия. И благодаря за кафето.

Жаси,аз съм нова тук,но и аз попитах същото преди няколко дни и Анита ми отговори,че може.Все пак и по-опитните да кажат.

Доли,добре дошла.Аз в първия въглехидратен ден точно това ядох.

# 142
Здравейте, фиданки
Поздрави за новите минусчета
На колебаещите се - не се отказвайте, хубавите неща стават бавно!А и както мама на Викито каза "действително по-бавно става, но пък е за постоянно - без йо-йо, "
Аз днес съм на въглехидрати
Откога го чакам, а сега не знам какво да си спретна. Какви ли не планове правих, а днес при нас е такава поледица, от гражданска защитава съветват да не излизаме от къщи, не знам как ще си прибера детенце от училище (че съм и с количката), но ...  отклоних се доста. Мисълта ми беше че не мога да си напазарувам необходимите продукти, та май ще карам на ръжен хляб с лютеничка   Thinking

# 143
   Здравейте на всички диетуващи мацки.

Кали Мей, благодаря за кафенцето. Изпращам положителна енергия на малкия Алекс и неговото семейство. Дано се възстанови и няма никакви последствия за зрението му.

Дюканките, имате много добри резултати. Браво на вас и все така да се хвалите със свалени килца. И ние разбира се.

За резултатите - на първа страничка изрично е отбелязано, че може и десетина дни да няма резултат, но не трябва да се отказваме, защото може да се свалят 5кг. за кратко време след това. Знам колко е обезкуражаващо кантара да не мърда (а на мен ми се е случвало и да показва с 1 - 1.5кг. повече), но не се отказвайте. Изкарайте поне десетина дни или 2 седмици.

При мен нещата в началото се получиха бързо, защото имах свалени килограми от Дюкан, но по празниците качих 3кг. За тези десетина дни свалих точно тях и затова си мисля, че от тук нататък ще е доста по-трудно и бавно. Надявам се и аз да не се обезкуража и да не прегрешавам.

Днес съм на варива. В момента готвя ориз на фурна с няколко маслинки и отгоре слагам картофено пюре. След малко е готово и ще го нападам.

Лек ден на всички. Май щях да пиша и друго, но като се сетя тогава.

# 144
  • София
Здравейте, момичета! От днес и аз съм в редиците -в неделя спазвах лунната и съм с 1 кг надолу. Днес започвам с белтъчини. Исках да питам може ли да се хапва около 16 ч? И дали на обяд и вечер салатите могат да са различни? Още - какъв хляб хапвате?

# 145
  • София
Айде и аз да се оплача,че и вчера прегреших ........ Cry
3 килца добре свалих ама на сега какво ли целя нещо не издържам и не се чувствам добре Rolling Eyes
Такаа..... вчера трябваше да е ден за бобови но аз си позволих да хапна сърми с кайма 2 пъти по 2....... днес ми е въглехидратен и смятам да съм обаче плодов наказвам се  Twisted Evil Confused и довечер аевентуално ако ми е гладно ще видя да хапна малко нещо....ейй много ме е яд! Cry

Енита,добре дошла мила! Hug
Успех! Heart Eyes

# 146
Аз през предните дни не съм яла хляб, но днес - въглехидратен ми е, един със 100% ръжено брашно, мисля, че Киевски се казва, от пекарната на Кауфланд
За обяд и вечеря взех едни диетични макарони - черни такива, но не пише за жалост от какво брашно са. Мисля да си ги направя с доматен сос, гъбки и зеленчуци
Айде, до по-късно
А, сетих се още нещо. чудих се снощи за първите три дни, ако си спретвам и по една зелева супичка (от прословутата диета), нали е само от зеленчуци, а зеленчуците са позволени. Хем си хапваш, хем си е по режима, хем допълнително топяла мазнини  newsm78

# 147
Здравейте бре слабеещите,как сте?Аз днес съм на въглехидрати и си направих една пица за обяд с ръжено тесто,а отгоре сложих-сос Ънкал Бенс,маслини и гъби.Резултата беше  Confounded въобще не ми хареса.За довечера ще си сваря малко макарони и ще сложа гъби и кетчуп дано стане нещо.
Ама тая пица е направоо   Sick
Кали мерси за кафето HugИ стискам палци за малкото слънчице
Ели как си мила,нали знаеш ти си ми светлия пример.А да те питам сега като си постигнала тези невероятни резултати правиш ли нещо за потдържане или сега просто почиващ и се наслаждаваш на добрите резултати.Междо другото показах на майка ми снимките ти и тя беше възхитена от теб. Hug
Тинче и аз така викам душата смело напред и никакво отказване. Grinning
Енита добре дошла.Аз съм от новите още затова ще се въздържа да ти давам акъл.Нека по-печените да кажат Grinning
Адиан и аз така.Точих зъби,точих и ся шах с пешката и се чудя кво да ям.
Жаси еми стига по гостита ма.седи гледай децата ааааа.хиихи шегувам се душата.Смени ги и аз мисля че може.Ида нацелуваш дребните ей,все забравям да ти кажа.
Голдии къде сии.Давай отчет.
Оф дребното се събуди айде оставям ви.
 Hug

# 148
  • В светлината на слънцето
Kally May, стискам палци на малкия Алекс и изпращам цялата си положителна енергия, която имам.  Hug Hug Hug Дано се оправи детенцето.  Praynig Praynig Praynig Ох, много ми стана мъчно за детенцето и майка му.  Sad Как ли се чувства и тя... Но дано всичко се оправи. Praynig
За късмет -

Момичета, искам да кажа на всички: Не се отчайвайте и не бързайте. Както и Мама на Викито вече каза - хубавите работи стават бавно, а и когато се свалят бавно килограмите няма йо-йо ефект. Не очаквайте чудеса. Няма такава диета, която за ден-два да свали всичко излишно. Освен ако излишното не е било 1 кило.  Wink Аз си мисля и друго - че когато се прави диета, независимо от вида й, трябва да мислим позитивно и да се настройваме оптимистично, дори кантарът да не мърда. Така по-лесно се свиква с режима. Знам, че е трудно, но не е невъзможно. Пиша го това, защото днес много песимистични настроения забелязах в темата. Хайде, стегнете се, че ето, лятото наближава, а с него и разголените тоалети.  Hug Hug Hug

# 149
Фиданки хайде на следобедно кафенце Hug

Ани къде си мила? Как сте, оздравяхте ли?
Тинче благодаря з поздравленията за резултатите на Дюканките Wink Hug
Димяни не се наказвай с плодов ден-продължи си по реда. На мен също ми се е случвало д прегреша но това да се нказваш с плодов...недей. Така се отвращаваш от диетата и ще започнаш да мразиш този плодов ден защото ще го приемаш като наказание. Лулу беше писала по този повод някъде на предните страници Peace
Енита    bouquet-най-добре без хляб, салатите на обяд и вечеря може да са различни, ако хапваш в 12ч. в белтъчния ден, после може в 16ч. и вечеря в 20ч. Успех Hug
Адиан мисля, че няма проблем за зелевата супа-тя си е хем течност, хем полезна и топи мазнинки. Успех Hug
Иринка, Цвети, Ели, Стел, Стели76, Лулу и всички момичета от темата Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:34 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт