"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 951
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
  • Разград
Добро утро!  Hug

Заповядайте по кафе:

Лек ден!

# 211
Ставайте мързеланки!
Много сте писали явно снощи и сега не ви се става.А то и едно мрачно и на мен не ми се ставаше но няма как.Водихме Крис на градина и сега ще пия кафе и пак на бач.
Вчера много ме зарадвах,че се видях с Бен,Маги,Гали и Максито,минаха през магазина да ме видят.
Който има път да заповяда,баш ще ми е драго.
Полиииииииииии,ритттттттт!
Ето и кафето да е от мен
Лек ден!

# 212
Добро утро мадами. Мерси за кафето на Танчето и Катето. Аз тъкмо вече пия моето на спокойствие. Мойта мома най-накрая реши да спи. Ей инат от малко още.  Mr. Green   Голямо разтакаване ме разтакава. Ама намерих и цаката днеска и да видим  Naughty  Зора ни е да се напапкаме и да заспим, от там нататък проблем няма. Като заспи веднъж спи по 4-5 часа, ама преди това какво е   #Crazy 
Но поне ми минава времето.  Hug

# 213
  • Разград
Добро утро и от мен!  Hug
Иве, мила, все забравям да ти пиша че си наддавате даже супер! И дано винаги така ти спинка!
Ние се сдобихме с карта и другата седмица ще пускам за уолкъра!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 16:42 от maia_a

# 214
  • Разград
Привет Hug
Кате,и аз много се радвам,че се видяхме.От както си почнала работа не ти остава време за разходки и освен в магазина,няма къде другаде да се видим.
Иве,почивай си и ти,щом малката спинка.Ще се успокоят нещата,още малко търпение.
Хубав ден от мен. Hug

# 215
  • Разград
Майче, много бързо си събрала точките за уолкъра.
Аз засега имам само половината точки. Но ще събирам.

# 216
  • Разград
Танче и аз имах половината, но една дружка от Бургас ми изпраща и своите, защото те са вече на почти две годинки и нищо не искали!   Heart Eyes

# 217
да побутна малко че сме почти на 2-ра страница  Simple Smile
къде сте всички? то за разходки май не става днеска  newsm78

# 218
Привет днес не съм влизала,но защо няма никой къде сте всички.
Айде черпя по едно следобедно  food010  food010  food010
А Бели Ружи още ли е 2в1?

# 219
Здравейте и от мен.Благодаря за кафето ani_87. Grinning
Ние от днес сме на антибиотик.Нали ви бях писала че малката е с налепи по гърлото.Днес взехме изследванията и антибиограмата.Поне не изписаха антибиотика наслуки а изчакаха резултатите.Дано се оправим бързо.
Лек ден от мен.

# 220
  • Разград
Привет!  Hug
Аз се завърнах. Ходихме до село. Едното ни куче умря снощи. И то най-умното от всички. Мъчно ми е.
Олекна ми малко.

# 221
Танче, съжалявам за кученцето ви. Като се привърже човек към нещо и после го загуби е много гадно. Пък било то и нещо много дребно.

Момичета къде сте тази вечер. Ние спинкаме още и аз поспах около 2 часа и сега се чудя какво да правя. Дреме ми се още сякаш.
Аз имам едно питане. Днес изцедих кърма, сега като се наядем и пак като изцедя мога ли да прибавя новата към старата  newsm78  или отделно трябва да я съхраня. 

# 222
Мисля че не трябва да се смесва Иве,но не съм веща по въпроса  Rolling Eyes
Танче,трудно е когато загубиш домашен любимец,но времето лекува  spoko
Ние сме добре,нещо нямам муза да пиша , вече 2-ри ден....само влизам,чета и излизам  Rolling Eyes

# 223
Иве, виж тук http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1047/51/  или провери в кърмаческия Peace

# 224
ама защо ви няма никакви днес
къде се загубихте

Общи условия

Активация на акаунт