My Toys - В света на играчките - 5 !

• 22 025
  • 449
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Някой от София да пуска скоро поръчка? PraynigВключвам се веднага. Flutter

# 346
  • София
krisiki, аз мислех (като си получа тази, която чакам, което би трябвало да стане утре), но нещата, които си бях харесала, вече ги няма.  Sad Ако се появят и ще правя поръчка, ще ти пиша на ЛС.  Peace

# 347
Момичета част от нещата са скъпи и нямам достатъчна наличност Embarassed ще трябва да изчакаме понеделника за съжаление, или ако някой е с кредитна карта можем да му дадем линковете и моя код за 5 евро намаление  newsm78

# 348

между другото, вчера не ми донесаха пратката  Tired що така се изложиха, обикновенно до сега всичко е било точно
утре ще пратя съпружеството в офиса да я вземе

Не разнасят международни пратки в събота, питах вчера по телефона в Интерлогистика и така ми отговориха.

В Пловдив разнасят , на мен лично два пъти вече ми носят пратките в събота.  Peace

# 349
  • София
Явно в София се ослушват, защото и моята не я донесоха вчера  #2gunfire

# 350
до сега всичките ми поръчки по съвпадение пристигат в петък в България и ми ги носят в събота
за това съм изненадана, че вчера не я донесоха

# 351
  • София
Явно в София се ослушват, защото и моята не я донесоха вчера  #2gunfire

Аз специално им звъннах и изрично ми казаха, че няма да ми я донесат в събота:

Flutter и моята пратка от преди седмица днес сутринта е влязла в България, утре очаквам да ми я донесат- има  две три блузета за Стефания, термометър за чело и онзи зъболекар прословут на Плей До, надявам се да му обръща повече внимание от на другите си играчки

И моята, само че няма да ми я донесат утре - в София не доставят в събота.  Sad

# 352
  • Варна
Момичета някой може ли да се изкаже за това якенце, дали с отговар на размера? Аз съм точно 164см., но все пак се вода към женската номерация. Моля за помощ.Ето и якенцето.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1757061
Аз се двоумях също за размерите дали ще ми станат на мен. Консултирах се с братовчедка ми, тя живее и съответно пазарува  Mr. Green в Германия, а с нея винаги сме били един размер, още от деца си сменяхме дрехите. Аз съм 158см, но тя ми каза да си поръчвам 170см за мене, детско 164см на нея й ставало, но ръкавите и крачолите били леко къси. Предполагам че за теб 176см ще е добре. Аз досега не бях поръчвала за мене, но миналата седмица пуснах малко и за мен  Embarassed в понеделник, вторник очаквам да пристигне и ще видим как стоят нещата с размерите, защото от марка до марка, размерите се различават.  Tired

Ако си 158 см. висока, размер 170 ще ти е огромен. Аз съм 162 и си купувам 152/158 - по мярка са ми. Не знам ако е само размер 152 дали няма да са ми къси ръкавите, но от Ларедута размер 156 от детската ми е точно, а 162 ми идва голямо.

# 353
  • София
Момичета някой може ли да се изкаже за това якенце, дали с отговар на размера? Аз съм точно 164см., но все пак се вода към женската номерация. Моля за помощ.Ето и якенцето.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1757061
Аз се двоумях също за размерите дали ще ми станат на мен. Консултирах се с братовчедка ми, тя живее и съответно пазарува  Mr. Green в Германия, а с нея винаги сме били един размер, още от деца си сменяхме дрехите. Аз съм 158см, но тя ми каза да си поръчвам 170см за мене, детско 164см на нея й ставало, но ръкавите и крачолите били леко къси. Предполагам че за теб 176см ще е добре. Аз досега не бях поръчвала за мене, но миналата седмица пуснах малко и за мен  Embarassed в понеделник, вторник очаквам да пристигне и ще видим как стоят нещата с размерите, защото от марка до марка, размерите се различават.  Tired

Ако си 158 см. висока, размер 170 ще ти е огромен. Аз съм 162 и си купувам 152/158 - по мярка са ми. Не знам ако е само размер 152 дали няма да са ми къси ръкавите, но от Ларедута размер 156 от детската ми е точно, а 162 ми идва голямо.

а килограмите не са ли от значение  newsm78
Аз доколкото знам ти малки номера взимаш, явно си слаба мацка, аз съм 163 висока, но пък съм 60 кг и мисля че 152/158 ще са ми малки...може би трява да се пробва  Peace

# 354
  • Варна
Да, и кг. имат значение - аз съм 48-49 кг. (не и в момента Mr. Green).

# 355
  • София
Аз съм 158см и съм 52кг. Доверих се на братовчедка ми, че тя си е купувала детски размери в Германия, като дойдат във вторник (може би) ще се разбере  Tired дали ми стават или не. Ако наистина са ми големи ще ме е много яд и ще я убия братовчедка ми  Thinking Но пък ще ги подаря на сестра ми, тя е малко по-едра от мен. Че иначе ако са ми малки, нямам какво да ги правя, а с продаване не ми се занимава  Sad

# 356
  • Варна.....
Момичета част от нещата са скъпи и нямам достатъчна наличност Embarassed ще трябва да изчакаме понеделника за съжаление, или ако някой е с кредитна карта можем да му дадем линковете и моя код за 5 евро намаление  newsm78

Иви, писах ти на лични  Hug

# 357
имам долнище на Найк от Редут купувано 150-156 се води като номерация и си ми ставаше на ръст 160 и около 60 кг
На моя мъж обаче не му стана този размер, нищо че тогава беше само с 3-4 кг повече и 2-3 санта по-висок

# 358
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Малко отзиви от мен:

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1766294 - тази шапка е много хубава.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1599310 - за себе си взех този екип, размер 176/182, опасявах се, че ще ми е голям, но ми стана. Якето е добре, гащеризонът ми е малко широк в кръста и ханша, но нали има презрамки, не ми пада  Mr. Green. И вече го изпробвах-топли много добре.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1627922 - тези чаршафи изглеждат добри. Малко твърда материя, но ми се струва качествена.

# 359
Малко отзиви от мен:

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1599310 - за себе си взех този екип, размер 176/182, опасявах се, че ще ми е голям, но ми стана. Якето е добре, гащеризонът ми е малко широк в кръста и ханша, но нали има презрамки, не ми пада  Mr. Green. И вече го изпробвах-топли много добре.

Извинявай, би ли измерила талията и ханша на гащеризона, ако не те затруднява. Искам да видя дали ще ми стане, за да си поръчам и аз.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт