My Toys - В света на играчките - 5 !

• 22 023
  • 449
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Дойдоха и моите неща  Peace :

Тези дънки са страхотни - водят се за дебели тинейджъри и са ми супер.  Joy  Hug

В грейката се побрах някак си, но ми е тясна и ще я връщам - ще я сменям с по-голямата, освен ако pepi111 не иска да си ги разменим.

Жилетката е супер, става ми, но ако ще връщам грейката, сигурно ще сменя и нея с по-голямата.

Този клин е страхотен и ми е екстра.

Якето е хубаво, мисля, че за следващата зима ще й е добре на Ади.

Тази блузка е чисто 104 см, т. е. на Ади в момента й е тамън, но тъй като тя е слабичка, а и тениската е къс ръкав, няма да има проблем да я носи й лятото.

Поръчах и две блузки на Esprit и две на S. Oliver, но вече ги няма. Качеството няма какво да го коментирам, марките са достатъчно известни.  Peace Иначе Esprit 116-122 ги водят за 6-7-годишни, но като я гледам Ади (тя е по-дългучеста), мисля, че в сайта добре са написали за 4-6-годишни.

# 376
Момичета имам въпрос-кога удържат парите от картата?Пуснах поръчка в петък ,а още нищо не е удържано.Иначе поръчката пише че е изпратена.Благодаря предварително!

# 377
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
В грейката се побрах някак си, но ми е тясна и ще я връщам - ще я сменям с по-голямата, освен ако pepi111 не иска да си ги разменим.
Аз нямам нищо против, особено ако гащеризона е по-малък  Laughing.

Момичета имам въпрос-кога удържат парите от картата?Пуснах поръчка в петък ,а още нищо не е удържано.Иначе поръчката пише че е изпратена.Благодаря предварително!
До сега съм правила 3 поръчки-парите ми ги дърпат един ден преди да си получа колета.

# 378
мама Еличка, успя ли да пуснеш поръчката?
Не можах да ти изпратя лично съобщение - кутията ти е препълнена.

# 379
  • В най - голямото село
Вижда ли се някъде поръчката преди да е обработена...кошницата ми е празна, не ми е ясно пуснала ли съм я или не съм, ако не съм, да я пусна пак. Минах през всичките стъпки, и през плащането с кредитната карта... Thinking

Миналият път всичко мина много бързо и без проблеми...

# 380
Вижда ли се някъде поръчката преди да е обработена...кошницата ми е празна, не ми е ясно пуснала ли съм я или не съм, ако не съм, да я пусна пак. Минах през всичките стъпки, и през плащането с кредитната карта... Thinking

Миналият път всичко мина много бързо и без проблеми...

Не я пускай пак, защото е я дублираш. Поръчките винаги минават, просто понякога ги потвърждават по-късно, дори след ден (случвало ми се е).

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 14:06 от Анонимен

# 381
И аз си получих поръчката, за което специално благодаря на Иви!!! Hug  bouquet
гривна и пак- страхотно сладурска
шише и гащи- готини са
чанта- харесва ми, има си даже и вътрешен джоб с цип
две игри -чудесни са,много шарени, особено картите
формички за сладки

# 382
Аз също направих поръчка в петък на  обяд,но все още не е обработена. Притеснява ме това, че поръчах от акаунта на мъжа ми, а платих с моя карта, с която не съм плащала в сайта. Надявам се да няма проблем и да ми приемат поръчката.

# 383
  • В най - голямото село
Цитат
Не я пускай пак, защото е я дублираш. Поръчките виаги минават, просто понякога ги потвърждават по-късно, дори след ден (случвало ми се е).

Да но, защо не я виждам никъде... или аз не знам къде да гледам  newsm78

# 384
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331878&pid=10090314

Ето и моята поръчка, написала съм артикулните номера на всичко на самите снимки
впечатления после, че каката иска да я приспивам

# 385
  • София
Цитат
Не я пускай пак, защото е я дублираш. Поръчките виаги минават, просто понякога ги потвърждават по-късно, дори след ден (случвало ми се е).

И аз съм така, още повече, че се опитах да поръчам за първи път и някак си останах с впечатлението, че нещо не съм довършила.

# 386
Цитат

И аз съм така, още повече, че се опитах да поръчам за първи път и някак си останах с впечатлението, че нещо не съм довършила.

Много хора са се чудили дали са успели да си поръчат, защото накрая понякога се появява един прозорец с грешка, но пък винаги досега поръчките са минавали успешно. Просто има трябва време, за да се появят в профила и дадойде потвърдителен имейл.
Аз така замалко да си дублирам най-голямата поръчка с дрехи, която ми беше за 160 евро - пуснах я в петък и до неделя нямах никакво потвърждение - нито в профила, нито в пощата. Писах им на немците и се оказа, че поръчката ми е приета. Добре, че послушах момичетата тук и изчаках. Peace

# 387
здравейте, пуснах поръчката още петък вечерта, днес видях, че са  я регистрирали;  като я пакетират и ми пратят номер на палета, на лични ще ви го изпратя.
Лек ден

# 388
здравейте, пуснах поръчката още петък вечерта, днес видях, че са  я регистрирали;  като я пакетират и ми пратят номер на палета, на лични ще ви го изпратя.
Лек ден

Супер, много се радвам! Значи скоро ще си имаме колелце.  motor

# 389
  • София
anelka119, за www.gojane.com питаш най-вероятно, въпреки че и в www.jcpenney.com има евтини и хубави сандали. Peace

Ей супер си точно GoJane e  love001 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт