My Toys - В света на играчките - 5 !

• 21 964
  • 449
  •   1
Отговори
# 420
  • В най - голямото село
Аз още нямам никакво инфо за поръчката пусната в петък  Mr. Green Дали да поръчам нещата отново?

# 421
Аз още нямам никакво инфо за поръчката пусната в петък  Mr. Green Дали да поръчам нещата отново?

В профила не ти ли отбелязаха поръчката? Кто се логнеш в Mein Konto, какво ти показва в Auftragsübersicht/Retouren?

А имейл не получи ли?

# 422
  • В най - голямото село

В профила не ти ли отбелязаха поръчката? Кто се логнеш в Mein Konto, какво ти показва в Auftragsübersicht/Retouren?

А имейл не получи ли?

Нищо, нито в профила, нито майл... затова си мисля, че не съм успяла да пусна поръчката.

# 423
абе Орхидея имаше такава поръчка, дано се включи днес да каже какво точно се случи тогава, появи се след няколко дни в профила й, а тя пусна повторно

# 424

Най добре им пиши  и ги питай , отговарят сравнително бързо. Peace

# 425

Да, ето ме, аз чаках 5 или 6 дни, за да се появи поръчката, като през това време ни потвърждение, ни чудо, писах им през това време и те даже отговориха, че нямало поръчка, дрън дрън и аз взех, че пуснах втора!
И така на другия ден се появиха и старата и новата и после разпродавах тук и там дублираните неща! Mr. Green

# 426
  • В най - голямото село
абе Орхидея имаше такава поръчка, дано се включи днес да каже какво точно се случи тогава, появи се след няколко дни в профила й, а тя пусна повторно

bouquet  ORHIDEA , Танчето , mini_79

Написах им съобщение, дано да отговорят. Като получа отговор ще споделя.

# 427

bouquet  ORHIDEA , Танчето , mini_79

Написах им съобщение, дано да отговорят. Като получа отговор ще споделя.

А парите блокирани ли са ти ?

# 428

А имейл не получи ли?

Нищо, нито в профила, нито майл... затова си мисля, че не съм успяла да пусна поръчката.

Знаеш ли, попитай първо на следния мейл дали са ти получили поръчката: service@mytoys.de
Може на немски, или английски. Аз винаги им пиша на английски, защото не знам и една дума на немски.
След като ти отговорят, вече ще знаеш със сигурност дали да я пускаш пак, или не.

# 429
  • гр.Варна
Така,за съжаление и на мен искат банков превод...Писах им,питах ги поради каква причина,обяснявах им,че банковите преводи са скъпи и не е изгодно ,но ....отговора им и двата пъти е съжаляваме,но поради съображения за сигурност за големите поръчки искаме превод .. Явно имат някакви промени в политиката...Съжалявам-ще ви връщам май паричките ...

# 430
  • Пловдив
Това е моята първа поръчка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244122&pid=10107810
Пластелина с формичките е страхотен,снощи цяла вечер сме играли. Laughing
може ли линк към пластелина?

# 431
Така,за съжаление и на мен искат банков превод...Писах им,питах ги поради каква причина,обяснявах им,че банковите преводи са скъпи и не е изгодно ,но ....отговора им и двата пъти е съжаляваме,но поради съображения за сигурност за големите поръчки искаме превод .. Явно имат някакви промени в политиката...Съжалявам-ще ви връщам май паричките ...

Явно са имали проблеми и не са могли да си вземат парите за някои пратки, иначе няма защо да го правят. Дано само да не спрат да приемат плащания с кредитни карти от България, щото...  Sick

# 432
Мария, а би ли споделила за каква сума беше поръчката, и изобщо момичетата с поискан банков превод да кажат за какви суми се касае, да внимаваме занапред

# 433
  • София
asichka_82 може ли линк към пръскалото.

# 434
  • София

Аз 12 минути по телефона молих някаква служителка да ми каже каква е причината да ми искат банков превод и тя не ми даде конкретен отговор.Около тази история в поне 7 имейла ги питах и не получих никакъв смислен отговор.Както вече много пъти написах не съм злоупотребявала с акаунти.

Общи условия

Активация на акаунт