Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 435

Желая и на двете ви много здраве, да сте заобиколени от любов, а късметът да е ваш неотлъчен спътник в живота!!!

# 436
Честит Рожден Ден на Аби и Слабето !
Желая ви много здраве, много любов и много поводи за хубавите ви усмивки  Hug

# 437
  • София
Честит Рожден ден и от мен!Бъдете живи и здрави, много обичани. Все така готини newsm10 newsm59 newsm51
Сега да се похваля свалила съм 2 кг за тези два дни и продължавм смело напред, макар че много ми липсва сладичкото Embarassed

# 438
   Звездопад-Честита ти 8 месеца,мила.Това е мнооогго време.Много инат и воля се иска!!! newsm10 newsm51
   Ралли,нииии какви пържени картофи- smile3512 fight fightтова да ти е за урок!!!

# 439
  • Варна
Честит Рожден ден и от мен!Бъдете живи и здрави, много обичани. Все така готини newsm10 newsm59 newsm51
Сега да се похваля свалила съм 2 кг за тези два дни и продължавм смело напред, макар че много ми липсва сладичкото Embarassed

Направи си нещо от тук! Браво за резултата!   bouquet
http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%b4%d0%b5%d1%81 … %82%d0%b8-%d0%bf/
Ралииии,  bambam .

# 440
  • София
     Искам да попитам дали някой има моя проблем. Пия си водичката,макар и трудно заради студа,ходя си честичко до WC, но в протеиновите дни направо нямам спиране.Понеже работата ми е по-вече по улиците-в 90% от времето търся тоалетна.Мислех си,че е от студа или от някакви здравословни проблеми и мислех да отида на лекар,но в ПЗ дните и особенно около празниците,когато бях нарушителка,нямах този проблем.А и като погледна в тоалетната чиния-плува мазнина,като че ли се топя.Правих си профилактични изследвания-всичко ми е O.K.! Холестерол- също!

# 441
  • София
Мерси, сега ще ги разгледам и довечера вкъщи ще си направя нещо.
Момичета как стават нещата с тия линийки, нещо не успявам да я сложа така че да се вижда?
Успях!

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 10:33 от iv_mikova

# 442
Здравейте момичета!
След мнооого дълго колебание и аз реших да постъпя във вашата задружна групичка. (макар и да усещам от всичко прочетено,че новите не са особено тачени...поне не в началото)Ще направя опит за диалог,ако не се получи и не спечеля доверие като нова,ще продължа само с четенето,както досега.
Казвам се Десислава и смея да твърдя че с диети имам доста богат опит Blush Преди няколко години със спорт и лишения станах мацка и половина Mr. Green и след още няколко годинки след 2 почти поредни беменносто натрупах запаси за още два живота напред ooooh! Лятото бях на 90 дневната и на японската - 12кг успях да изчистя.После тръгнах на работа и стрес,много работа просто ми объркаха всички представи и до декември вече си ги бях възвърнала тези кила,което ме влуди просто.Изчаках да минат празниците,подвуумих се...карах 3 дни на 90 дневната,но реших че искам нещо друго.
Дюкан за мен е едно огромно предизвикателство,защото аз не съм изооообщо по месата под каквато и да била форма.Дори преди да бременея изобщо не ядях меса.Да не говоря че през годините досега изключително рядко съм се сещала за мляко било то кисело или прясно Blush
Ако някой ми беше казал че ще бъда на месоядна диета някога,никога нямаше да му повярвам.
Но ето вече 4 дни (днес ми е 5тия,в събота стартирах) се боря с килата и със себе си.Надявам че ще надделея и над двете Wink До момента съм минус 2,600кг.Смятам се за изключително режимна,пия и вода.Въпроси ще се старя да не задавам много,изчела съм доста неща само книгата - не,сестра ми я има ще я прочета и нея.
И така...друго незнам какво да ви кажа.

Момичета нека не се делим на нови и стари Praynig Защо да не се отговаря на новите пък дори и те да се откажат на 3тия ден (може би именно това ги е отказало Thinking).Това би било полезно за останалите,които евентуално няма да се откажат.Простете ако не трябва да говоря така,но се почувствах някак дискриминирана като новак Mr. Green (макар и не съвсем новак Crazy)

Поздрави на всички,които стигнаха до края на поста на една от новите Hug

Честит Празник на Рожденичките!  bouquet

# 443
  • Разград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АБИ И СЛАБЕТО.Да сте живи,да сте здрави,да сте весели,щастливи и винаги много красиви.

# 444
Добро утро и от мен!

Честит празник на рожденичките ни Hug newsm67    Gift

Аз днес и утре съм пак на П дни-дано има резултати отново.

Офф днес ми дойде МЦ, и в тоя студ навън, докато си изчистя колата от тъпия лед замръзнах Sad
И така ме боли корема сега че просто ми иде да видя, пих обезболяващи, топля си кръста до камината и чакам да ми мине, че незнам направо Cry. Praynig
А и ме изненада сега по късно, а сутринта си ядох триците и дали ще подействат хапчетата незнам-дано  Praynig

На кантара не съм се качвала днес, но ще го направя след П дни, да видя какво е положението.

Успешен ден мадами и господа Hug

# 445
  • София
Славе и Аби ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ви най - хубавото в огромни количества  да ви се изсипе на главичките! Бъдете все така усмихнати!    newsm59  bigdance2  newsm51 newsm51

Това е специално за вас:   love001
http://www.youtube.com/watch?v=PEmKvre4Lh0&p=B1D5CD74DB31F9B … CQuWaILt6QCbvkArg

Честити месечинки на Звездопадчето и Иги!    love001

# 446
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Абиии, Славееееееее!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРЕЛЕСТНИ, МИЛИ МОИ!

СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС - ЦЪК

# 447
  • София
Ниалааааа!!! welcome back!!!  Hug Снощи те обсъждахме, липсваше ни и ти завиждахме благородно за плажовете  Mr. Green тук беше минус 15 градуса!
Освен това, когато си тук да ме наглеждаш ми е по-спокойно ... и аз теб!

# 448
     Добрютро , дюкяни сладурани!  newsm51

Честит Рожден Ден на Аби и Слабето ! Мили дами , желая ви много здраве, много любов и осъществени мечти!   love001 newsm59 newsm38  

Честит имен ден на Лепи и на Нинчето , да ви е живо и здраво името и да сте все така красиви!  newsm51 Tada
   Иги и на теб , честита месечинка , и стига с тези задържания , ти можеш да стигнеш целта!  newsm10

Да напоня отново !!!
 Бургаска среща предстой , елате да се повеселим и да споделим !
 На 15.01.2009 год от 18.00 часа , четвъртък в ресторант Университета
/ Търговски Център към БСУ/ , ул." Сан Стефано" 62 ! Резервацията е на името на Снежина Петрова , очаквам желаещи на лични!

vesito5  , забрави меее  newsm45
  Целувки и хубав ден от мен !  newsm03 smile3525

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 11:18 от shushy80

# 449
  • Варна
      zdr ko pr

Дес, сигурно моят пост те е подразнил. Да ти кажа честно, вече втора година посрещаме нови следновогодишни попълнения. Много е изморително, да обясняваш едни и същи неща, примерно на 100 питанки в рамките на 5 дни... Едни и същи въпроси, едни и същи отговори. За да се окаже, че дамите, които са изисквали най-много внимание, две седмици по-късно заявяват "Този режим не е за мен". Или пък изчезват безследно.

Но аз лично имах предвид, че отговори вероятно НЯМА да получите от мен или други, които през 2009 ще отбележат 2-годишнини. Но смятам, че ЩЕ отговарят тези, които са на 4-6 месеца, или дори по-малко, но вече са научили всичко. Туйто.

bb

Общи условия

Активация на акаунт