Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 262
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • somewhere over the rainbow
Кой сериал гледате бе, че се разлюбопитствах? Grinning
Аз чакам с нетърпение новия сезон на "Lost" Crazy

# 121
Ооо,днес съм само с 37,6  Party Не е като 39  Crazy
Дали не е от клея дето го дъвках вчера  Thinking Хомеопатиятаа едва ли ще е подействала могновено  Thinking Хм...ми сега..?

Иси,абе имаше го дядото тоя разтвор и аз що не го купих...не знаех как да го използвам  ooooh! може да се слага в нослето,но се разрежда с физиологичен разтвор,нали?

# 122
  • Варна
Кой сериал гледате бе, че се разлюбопитствах? Grinning

НАН,сериалът се казва "1001 нощи" и го дават но Нова телевизия от 13ч до 14.30 всеки делничен ден.незнам какво дакажа,по завладяващ и ревлив филм не съм гледала Crazy.само 4 серии гледах но съм пленена.сега тегля старите серии да гледам.дотук са 22.
Турски е и не е гадна сапунка.страхотен е Crazy Crazy Crazy

Рени,много се радвам че си добре. Hug Hug Hug

Между другото в снимката ог профила на Миростанка,са двамата главни гераи Wink

# 123
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Иси,абе имаше го дядото тоя разтвор и аз що не го купих...не знаех как да го използвам  ooooh! може да се слага в нослето,но се разрежда с физиологичен разтвор,нали?
За какъв разтвор става въпрос?

# 124
Бреййй,какъв е този сериал?Даже не съм го чувала.Че и турски,звучи много интересно.Трябва да си дръпна 1 серийка да погледам.А аз си помислих,че говорите за The TUDORS..Ние с половинката луднахме по него.Сега чакаме 3-тия сезон.Ето линк към трейлъра и 2 сезон.
http://www.youtube.com/watch?v=ntQOSkd3j_I
http://www.youtube.com/watch?v=RaK6uzZFOTo
Който не го е гледал,да тегли,няма да съжалява!Охххх,само хубави мъже Heart Eyes
Нан:наистина ли ще има още 1 сезон?Защо останах аз с впечатление,че е свършил?
Ели,Рени: Hug Hug

# 125
Пепи това е този клеев разтвор.Аз нали ходих да си купя пчелен клей за кърлото,за да го дъвча,че му се чудех и на разтвора.Сега ще си направя сама такъв.Нали купих повече клей,ще купя и етилов спирт.Прочетох че 30г клей се разтваря в 100мл етилов спирт 90-95 градуса  Wink

# 126
Не се притеснявай ,че се разтваря в спирт.Все пак се слагат капчци,така че не се усеща.На Алекс в киселото мляко изобщо не можеш да кажеш,че има клей NaughtyРатворът се приема само перорално!!!!!!
Иска,усещам аз,че по много въпроси имаме еднакъв мироглед Hug
Рени,ако си по-настоятелна, ще забравиш за разни хапове и хомеопатия/без да я оплювам Mr. Green/Не съм ти дала още рецептата,тъй като е в апартамента в Добрич,а нашите сега живеят във Варна и си ходят рядко ConfusedУтре имам дело в Добрич и ще гледам да мина да я взема.ОБЕЩАВАМ Peace
Ронка,какво искаш да учиш?

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 12:01 от Tizija

# 127
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Рени, питах какъв е разтвора, понеже знам, че напоследък е много полпулярно да се разтваря клеева тинктура във физиологичен разтвор и да се капят капки в носа, а това не е правилно /според нашата педиатърка, а аз й имам голяма вяра/, понеже съдържа спирт, а той е вреден за лигавицата, може да я увреди и да се създадат куп други проблеми. Клеевата тинктура е само за през устата  Peace.

# 128
  • София
Момичета  Hug
Рени, какво си го закъсала, каква е тази температура? Галко добре ли е?
Този пчелен клей става ли за нашите дечковци, да го дъвчат?
Ааа, този сериал и аз го знам, за Шехерезада, нали? Аз нали съм на работа и не го гледам, ама като си ходя при мама и тя ми го разказва Simple Smile
Ели не я видях, какво става, започнаха ли изпитите? Освободи ли се от математиката? Стискам палци да знаеш  Hug
Бързо оздравяване на малката Юл  Praynig

Аз нали ви бях казала за нашите проблеми с трета сливица и ушенцата, та лекуваме се с капки за нос и разни инумостимулиращи. Коластра също давам и мед.  Според мен има подобрение, не хърка вече много, не му е вечно запушен носа, но ще идем на контрола на 9.02. и ще видим тогава.

Това е от мен засега  Hug

# 129
  • somewhere over the rainbow

Нан:наистина ли ще има още 1 сезон?Защо останах аз с впечатление,че е свършил?

Още 2 има даже Crazy Нали трябва да се разкрие цялата мистерия Crossing Arms До сега само можем да предполагаме, а това го правим в специалната тема в "Кино и телевизия". Днес е премиерата на 5-ти сезон, а утре е по торентите Wink

# 130
Иси кой е имал тази бактерия,четох че се получават рецидиви и трудно се лекува,днес и взеха втори път секрет,ще видим в петък дали ще се затвърди диагнозата! Rolling EyesИ тогава ще умуваме Rolling Eyes

# 131
Ронка,какво искаш да учиш?
Лети, език, език и пак език! Crazy Искам да го науча този френски, а след това ще видя, има време.

Пепи, вчера при вас си е било истинска пролет. Супер! Simple Smile

Ивка, радвам се, че Цеце е по-добре. Hug

Ема няма особено подобрение от вчера. Давам й витамини и смуче Прополки за гърлото, защото се опитва да кашля.

Аз търся апатрамент да се преместваме. Онзи който ходих да го гледам миналият месец е много хубав, но доста солено излиза. Crazy

Стига толкова от мен. Бързо оздравяване на всички! Hug

# 132
Eли, точно това щях да те питам, дали няма да повторите изследването...все пак може да е замърсена била урината, въпреки че Юл е с оплаквания. Rolling Eyes

До колкото знам Лост е 8 сезона, но не съм сигурна. И аз го чакам с нетърпение, че забравих вече какво съм гледала.
А тези сериали, за които говорите за първи път ги чувам.

Нан, да ти кажа за кръвния тест. Всъщност точно момченце ни се пада пак да си имаме. Laughing Аз съм се объркала, за момиче ще трябва да се трудиме 2010, ама май няма да има желаещи вече. Crazy

mirostanka, браво на Пламенка, Дани се справя с пъзели от 15 части засега, а кубчетата ги реди само като кули, не по предназначение. Строителите обаче ги реди по цветове или пък редува два цвята. Мозайките също разпределя цветово...
Вече научи марките на почти всички коли, разхождаме се и той ми обяснява:" Това е Ауди - сиво, това Форд -бял и т.н." Направо забравям закъде сме тръгнали от неговото мотаене, а пък ако бързаме, направо лудвам. Crazy

Ронка, радвам се, че звучиш по-оптимистично и че сте решили как и къде ще живеете занапред. Не си мисли, че ако се върнеш ще ти е по-леко. Дерзай! Hug

Ивка, стискам палци да има голямо подобрение Цеци и да се похвалиш с добри новини! Hug

Рени, как си? Държиш ли фронта? Hug

# 133
Нанни то да беше урина,взимат и секрет от влагалището наплаши се детето,днес ми се ревеше вече като влизах в поредната поликлиника и лекарка Cry иначе през последните три месеца съм пускала две стерилни урини и нищо,но проблем си има,секрет,сърбеж,зачервяване и викам да вземем секрет то никой лекар нищо не знае и не предприема Rolling Eyes

какво говорите за ЛОСТ аз съм гледала 2 сезона докато лежах бременна само ядях и тва гледах свърши едната серия зареждах другата нямаше край,толкова зарибяващ,но накрая родих,3 сезон стана много развлачено и дъълго все нещо измисляха и спряха филмите онлайн,трябваше да тегля и го спрях, но бях зарибена ,сега да не тръгва наново ????Не че имам време да го гледам Crossing Arms

# 134
Иси кой е имал тази бактерия,четох че се получават рецидиви и трудно се лекува,днес и взеха втори път секрет,ще видим в петък дали ще се затвърди диагнозата! Rolling EyesИ тогава ще умуваме Rolling Eyes
Валери ,когато имаше проблем с пишонката мисля ,че беше на 7 месеца. Само ,че на нас ни я намериха в урината. Ако се лекува правилно мисля ,че се лекува напълно. След като я лекувахме близо 3 месеца после сме давали стерилна урина 6 поредни месеца.

Общи условия

Активация на акаунт