Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 234
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Ей,Рони, БРАВО! Много се радвам, желая ти лека бременност и здраво бебче.Като четях предишния ти пост, че си изморена веднага това ми дойде на ума.Ева не беше ходила на ясла от близо 2 месеца, днес я заведох до обяд. Толкова беше щастлива като отидох да я взема.Сега спи вече 3 часа.От Ла редут аз пък съм много доволна, особено от детските дрешки.От тези намаления 10 поръчки имам вече.То е заразно направо.Някой неща в момента са на смешна цена.И въпреки че имам доста чаршафи съм си поръчала още 2 комплекта.От замунда и аз не бях открила анимации с превод, сега ще влезна да разгледам.Ева много обича Бейби Айнщайн.Предимно това гледа.Пепеляшка и Снежанка на книжки. Ася, Ева не плаче за мен.Свикнала е , нали от миналата година ходи на ясла.

# 256
Аууууу,каква прекрастна новинаааааааа.Ронка,честито ,мила!Желая ти лека и безпроблемна бременност със най-сладкото бебче на финала. Hug Hug Hug
Много бременни,много нещо.И Бу е в нашите редици на септемврийките,да я издам аз. Wink
Май повлякохме крак. Mr. GreenВнимавайте момичета,че е заразно.Предава се по десктопите,хехе Mr. Green Joy

Днес видях малкото тупкащо сърчице.Но не ми даде снимка,нямала хартия,моля ви се.Ми що не си купи бре!Стана ми много смотано и тъпо.А таткото така се надяваше ,милия.Той още не е виждал бебо,все гледа Зоя в колата.В четвъртък ме иска гладна и жадна да ми пускат кръв.Вече съм официялно заведена на ЖК. Wink

# 257

И аз ще съм във бременлийския клуб наесен,живот и здраве Mr. Green

Ама я да се разберем сега Crossing ArmsТи какво искаш да ни кажеш с това?Малкото човече на лице ли е вече или сте го запланували за къъъсна есен?

А за адаптирането, уж постепенно го правя, я ConfusedГостуване заедно за по една седмица.През последната седмица я оставях най-вече с баба й да се занимават и на Мария определено й беше забавно, защото майка ми е детешарка.После започнах да излизам за по няколко часа и майка ми каза, че дето питало за мен, но не се разтройвало. После няколко пъти се приспиваха на обяд.До момента в който детето не започна да приема приспиването на обяд спокойно, не я оставих за вечерта на гости на баба.
И снощи кара баба си да ни се обаждат, реве по тела, да сме я взимали.Е, да ама ние в Бургас, дребната в Поморие, вече бяхме сръбнали вино. Как да се качим на колата?Нито за убийства, нито за самоубийства съм настроена някак си Confused

# 258
Oф,Асе,не мога да ти помогна.Зоя слуша,не реве за нас.Като се присеща пита,ама лесно се залъгва все още.За сега номера,мама и тати отидоха да ти купят подарък минава.Поне така беше преди 2 месеца,когато последно я гледа някой. Rolling Eyes

# 259
  • София
Верно,Асе,баба и дядо не я ли улисват някак си?Да я заиграват там,да и говорят-ето,вие сте на другия край  подпийнали,трябва и те малко да са изобретателни. Wink
Аз пък нищо не разбирам на френски,ако беше на английски,можеше и да се зарибя,но като влязох в сайта и направо се почувствах тъпа. #Crazy

# 260
Ей, май ще изляза пророк. В началото на година написах, че ще има много бебенца и то все хубави новини напоследък чета. Crazy
Ронкаааааааа, честито ти коремче мила! Желая ти лека, безпроблемна бременност и здраво бебче на финала

# 261
Рони, честито! Прекрасна бременност ти пожелавам! Много се радвам на такива хубави новини в темичката, но само не казвайте, че е заразно, че ще взема да ви избягвам Joy Само това ми трябва сега. Аз съм със спирала, но от време на време ме обхваща една паника...
С ужасна хрема съм, направо се втечних. Имам толкова много работа и не знам как ще я отмятам.

# 262
Лала:не че да те плаша,ама майка ми забременя със спирала на 45години. Thinking

# 263
  • Варна

И аз ще съм във бременлийския клуб наесен,живот и здраве Mr. Green

Ама я да се разберем сега Crossing ArmsТи какво искаш да ни кажеш с това?Малкото човече на лице ли е вече или сте го запланували за къъъсна есен?

Не,няма бебче още.планували сме го за след края на сезона.Да го правим,де Wink Искам пак Лятно бебче.
Е,то каквото е дал Бог това да стане Praynig Praynig Praynig

Асе,Димитър реве само за баща си Crossing Arms.Аз дали съм там или не,все тая Sad

# 264
Ронка,току-виж Калин започнал много да помага покрай новото бебче PeaceОт срце ти завиждам HugАма на мен не ми стискаааа ooooh!А,при мен часовникът тиктака,ли тиктака и нямам време много,много да му мисля Sick
Жорка,явно е че от планове поза няма,така че може и ти скоро да ни изненадаш,щом така или иначе сте решили Laughing
Лала,не се ли замисляш и за трето? Sunglasses

# 265
Ронка,току-виж Калин започнал много да помага покрай новото бебче PeaceОт срце ти завиждам HugАма на мен не ми стискаааа ooooh!А,при мен часовникът тиктака,ли тиктака и нямам време много,много да му мисля Sick
Жорка,явно е че от планове поза няма,така че може и ти скоро да ни изненадаш,щом така или иначе сте решили Laughing
Лала,не се ли замисляш и за трето? Sunglasses
Само оправдания си намираш ти. Подстрекаваш другите момичета, а ти се помоткваш. Naughty

Лала, може и заразно да е, знам ли. Rolling Eyes Wink

Още веднъж благодаря за всички хубави пожелания! Hug

# 266
Лала:не че да те плаша,ама майка ми забременя със спирала на 45години. Thinking
Ами май ме плашиш, още повече, че не си първата, която ми разказва за такава случка.  Simple Smile Гинекологът също ме предупреди, че има 1-2 процента жени, "късметлийки" ги нарече, които забременявали със спирала. Гледам да не го мисля много, че тръпки ме побиват.

Тиция, да ти кажа честно, идеята за 3 деца много ме блазнеше навремето. Но откакто родих второто, тези ми мераци постепенно запонаха да се изпаряват. Три деца са много щастие накуп, но отглеждането им изисква доста енергия. Като гледам моите, колкото повече порастват, толкова повече нуждите им се увеличават - като започнеш да мислиш къде да ги записваш, с какво да ги занимаваш, как да ги водиш...и аз съм съвсем в началото още. Като си преценя трезво възможностите - физическите и финансовите ми се струва, че едно дете в повече ще ни дойде множко. Поне на този етап. Мисля си, че ако станат по-големи, т.е. по-самостоятелни, тогава е по-вероятно да се навия за още едно (идеята за бебенце много ми харесва). Но дотогава и моите годинки ще напреднат много и не съм сигурна, че ще се престраша. Ще поживеем, ще видим.

# 267
  • През девет земи в десета

Тиция, да ти кажа честно, идеята за 3 деца много ме блазнеше навремето. Но откакто родих второто, тези ми мераци постепенно запонаха да се изпаряват. Три деца са много щастие накуп, но отглеждането им изисква доста енергия. Като гледам моите, колкото повече порастват, толкова повече нуждите им се увеличават - като започнеш да мислиш къде да ги записваш, с какво да ги занимаваш, как да ги водиш...и аз съм съвсем в началото още. Като си преценя трезво възможностите - физическите и финансовите ми се струва, че едно дете в повече ще ни дойде множко. Поне на този етап. Мисля си, че ако станат по-големи, т.е. по-самостоятелни, тогава е по-вероятно да се навия за още едно (идеята за бебенце много ми харесва). Но дотогава и моите годинки ще напреднат много и не съм сигурна, че ще се престраша. Ще поживеем, ще видим.
Лала и аз така мислех и ето пораснаха големите,а толкова ми се гушкаше бебче и годинките не успяха да ме спрат Hug

Ронка,много,много ти се радвам и нито за първи,сигурно и не за последен път ти признавам,че си смела жена.Честита бременност,нека да е лека и безпроблемна и на финала здраво бебче.И вярвам с мамите из градинките ще научиш френския много по-добре отколкото на всякакви курсове Hug

Мдааа,Лети има си криза,щом дори в София пазара на недвижими имоти направо умря,но здраве да е,ще мислим с нещо друго да се занимаваме Wink

Етко,как си ,не пишеш на скайпа Hug

# 268
Етко,как си ,не пишеш на скайпа Hug
Че как мила, като вече работя 4 седмица без прекъсване по 12-14 часа на ден и не ми остава време за нет  Tired Не се оплаквам, но вече издишам. Дори онзи ден ми причерня от преумора hahaha Прочитам темичката през няколко дни и не ми остава време да пиша и тук. Но като свърша с инвентаризацията обещавам да съм редовна Wink Вижда му се края - има няма още 2 седмици и ще съм лайф  newsm44
Мъника, така ме избомби днес  Joy От четвъртък вечерта е на гости у свекърите и днес реших да си го прибера. Та мисията невъзможна  Laughing Отказа ми и си се прибрах сама. Та съм решила да си подаря 2 часа време за мен и поле пак работа  Sad

# 269
Етко, много работа много нещо при теб. Tired Хайде като се поосвободиш ще те чакаме да се включваш по-често. Hug

Деси, Hug

Вчера и днес Ема се буди рано-9ч. Вчера аз я събудих, че трябваше да излизаме, а днес тя сама. Явно има изгледи за адаптация към ранното ставане. Преди малко заспа, и сега съм сама на тишина и спокойствие, че допреди малко рисувахме бабита(барбита). Joy
Калин се качи до Андора. На мен не ми се ходеше, времето е мрачно, не става за разходка.

Криза май навсякъде има. И при нас се усеща, Калин миналият месец му се събира цяла седмица както не е ходил на работа. Драстично им намаля работата, което не е на добре. Confused Цените на хранителните стоки са същите, не са повишени.

Общи условия

Активация на акаунт