Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 215
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Аааааа,Ронка ето ти как ви повлия на вас кризата NaughtyКалин няма работа и взе,че направи едно бебче LaughingМоят мъж като е все зает,как да го направи ThinkingЧе то и съседите не стават Rolling Eyes newsm78
Ети,обръщай си внимание повече,защото аз се убедих,че ако сам човек не помисли за себе си,общо взето рядко друг се сеща за него #Cussing outАз затова и вече на 10-тина дена задължително една събота си я отделям само за мои си глезотии-спа център,после излизане и така...Направо си е лек за душата Laughing
Ели,къде зачезна бе Naughty

# 271
Eli зачезна че да не прихване  Joy Joy

Ети недей толкова много да работиш бе душа  Hug

Рони мъжо много ти помага,браво на него  Peace Кога моя ще прояви самоинициатива,незнам  Thinking

# 272
Тук съм,бяхме 5 дена в Хисар,ама всеки ден си идвахме до тук,или татито ,или и аз със него,вчера щяхме да оставяме Юл да преспи без нас,там ,ама не удържахме и пак отидохме,сега вече се прибрахме в къщи,не можем без Юл,и татито не може без нас,уж щеше да ни остави а всяка вечер си идваше Rolling Eyes

После ще пиша пак! Hug

# 273
Ели, ето че мъжо ти е не толкова лош  NaughtyИ ако разкаратае и свекито съвсем ще сте си в идилия Mr. Green
Рени,пробвай с едно бебе,пък може и да реши да помага SunglassesИ моят е така,ама аз по принцип не обичам да ми се месят из къщната работа,така че сама го научих да стои аут Sick

# 274
Ааа аз не съм казала че е лош,тука го рисувам така да не ми го хареса някой  Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

Щом сме заедно вече толкова дълго време има защо Thinking

Абе не можем един без друг ooooh!

Ох сега писах в една тема за свекито изкарах я ангел Whistling ама като погледнеш назад виждаш че ти е помагала жената ,макар че и пречи #Crazyпомага

А Юл как рева за нея 5 дена при другите баби,и една вечер като ревна за баба Саня иди я омирявай,рева 30 мин за баба си ooooh!

А снощи се родиха яренца на баба,тя толкова се притесняваше баба ми,че миналата година тази козичка имаше 3 и бяха тръгнали с гърба- първото,та на майка ми (нейния) нали гледа овце(къмто 50 тамън) и беше я разродил (няма да разправям цветущо),та тази година баба много се притесняваше за козатааа Whistling и доктор викаха снощи(да види да не са умряли вътре,щото според баба много време станало ) #Crazy,викам и бабооо то тая коза си я затворила от 5 дена седи- тя иска да ходи,как да и дойдат родилни напъни, като не ходи,аз викам да ми тръгнат контракции качвах стълби,ходех, Crazyабе притеснение,баба  си ги преживява,,,та снощи се родиха 2 яренца  Heart Eyes Юл се нарадва, скача,гали ги,побърка се да им се радва,чак ги снимахме!Сега са на топличко и баба се радва, абе идилия!

Искате ли видео  newsm78 Mr. Green Laughing на яренцата Mr. Green Laughing

# 275
Рени,пробвай с едно бебе,пък може и да реши да помага SunglassesИ моят е така,ама аз по принцип не обичам да ми се месят из къщната работа,така че сама го научих да стои аут Sick
Ами и с второто и третото при мен няма оправия  Naughty Като се роди Венци, Дидо много ми помагаше и аз като теб го поизолирах, за да съм изцяло с мъника и сега съжалявам  Rolling Eyes Всичко на главата ми ooooh! Ама Ренка, ако си твърда може и да успееш.  Party

# 276
  • София
Ели-давай видеото!Влади много ще се радва!И аз имам няколко клипчета с козичките на нашия прадядо-то бе радост,бе чудо!Сега като гледа клипчетата иска пак да ходим. Grinning

Нашия тати пък много помагаше преди и като се роди малкия,взе си отпуск да ми помага,че бях със секцио и едва се движех-сами си го гледахме.Нямаше такива пречкания на бабите-майка ми дойде първия ден да ми покаже как се къпе и това беше.Другата баба се страхуваше да го пипне Simple Smile.За къщна работа вече не ми помага,защото си скъсва д..-то от работа.Т.е.ходи на три работи,за да не усещаме прословутата криза.Това,с което най-ще ми помогне е да ми купи миялна тази седмица Grinning.
Сега изпратих малкия с баба му на куклен театър.Вчера бяхме пък на детски театър-актьорите бяха с костюми на герои.Влади много се впечатли-беше много забавно представление.За софиянки-"Котаракът с чизми" в Столична библиотека на "Славейков"4.
На "Славейков",пък има детско-юношески филиал към библиотеката.Там в събота от 11до12 се четат приказки.Само дето от известно време няма кой да чете и няколко майчета от форума ще се редуват.Тази събота май ще съм аз.Ако искате да се съберем да почетем. Hug

# 277
Някоя от варненските мами знае ли тук къде има куклени представления освен в театъра?Мен честно казато, сега ме е страх да го водя по такива мероприятия,тъй като вече има епидемия и не е много добре да има такива контакти.
В петък много се ядосах ,като го вземах от яслата,понеже сестрата каза,че ако можем да не ги пускаме известно време,за да го предпазим от грипа.И ето виж на,много майки си ги държали в къщи.Ами да,като не ходят на работа,защо да не си ги гледат в къщи #Cussing outНа тях им е по-лесно с по-малко деца в групата и само гледат как да ги редуцират #2gunfire

# 278
  • София
Тиция-защо се ядосваш?Нали е ставало въпрос,че е кофти,когато майките пускат болните си деца в яслата?Сега пък казваш,че не искаш да ги дават на майките им вкъщи,защото има епидемия? newsm78Сигурна съм,че са имали предвид доброто на дечицата. Peace
Аз си водя Влади всеки ден на площадката за половин-един час,на театър събота и неделя и при баба и дядо,когато може.Навсякъде има много деца,някои кашлят лошо,други пък не.За сега малкия не е боледувал и се надявам така и да се размине зимата. Praynig

# 279
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ронка, честито! Лека и безпроблемна бременност!
Nanny, добре, че при теб нещата са ок!
Arllina, стискам палци за изследванията!

Асе, вчера изтеглих Пепеляшка, Червената шапчица и Снежанка.
Днес обаче не мога да вляза в Zamunda. Ако искаш да ти ги изпратя чрез Скайп /дали ще стане  newsm78/.

Относно кризата -  в нашето семейство за сега всичко е по старому. Майка ми и баща ми работят в сравнително малки фирми в сферата на производството – за сега няма съкращения. Милото и аз сме в по-големи компании. За сега и при нас съкращения не е имало. Ръководството сви  някои външни разходи, но се опитва да запази персонала си. В интерес на истината нямам близки приятели, които пряко да са усетили кризата на гърба си -  в смисъл – да са съкратени от работа или нещо такова. Но пък виждам как се отразява ситуацията на част от клиентите ми... Sad

Асе, успях да вляаза - ето линкове:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=17558&hit=1 - Пепеляшка
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=20204&hit=1 - Червената шапчица
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=32283&hit=1 - Снежанка

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 18:41 от pepi111

# 280
Диди,не си ме разбрала в тоя случай NaughtyМайките от групата ни си държат децата здрави в къщи,за да не се разболеят,а не че са болни.Товя е хубаво и няма нищо лошо,но не и да се лансира като практика от сестрите,тъй като не всеки може да си позволи при здраво дете да стои със седмици в къщи

# 281
Пепи аз май най-рано усетих кризата. Съкратена съм от края на ноември въпреки ,че и аз работех в голямо предприятие ,което в момента е затворено.
Днес е Трифон Зарезан наздраве

# 282
Венци е с висока температура 39 градуса и много кашля  smile3518

# 283
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Венци е с висока температура 39 градуса и много кашля  smile3518
Милото! Стискам палци бързо да се оправи и да няма нищо сериозно!

# 284
Ох Етко,сваляйте я с каквото трябва свещички,оцети,и тем подобни всичко прилагай,дано е от зъбче,

всички ли изкараха зъбките newsm78

Общи условия

Активация на акаунт