Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 215
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Добро ви утро !

Олеее Рони,каква новина  Shocked Ти какви сметки правеше,пък то какво стана  Crazy живи и здрави !
Много станахате бременлийките нещо.Май повече от другите  Joy

Кризата лично ние не сме я усетили,но ми прави впечатление че доста съкращения има и много хора остават без работа от този месец.
Добре че отварят скоро 2 доста големи магазина,че бая хора ще приютят  Rolling Eyes

# 241
  • Варна
Рони страхотна новина! Hug
Ей мацки - страх ме е да отварям темата, че да не е нещо заразно това с бебетата в корема Laughing Heart Eyes
Рони и мерси за рецептата. Тази събота смятам да я пробвам.

# 242
Ихаааа, Рони, браво на вас! Супееер!

Скоро идилията при вас ще е пълна - две дечица и куче... Party
Леко и безпроблемно бременеене и наесен здраво и пухкаво бебче! Heart Eyes

Аз пък тези дни имах едни болки, доста ритмични и като се притесних да не правя разкритие...че бяха през 5-10мин. и продължиха цяла нощ и през деня. Та ходих до Шейново, прегледаха ме и слава Богу нямах разкритие. Не можаха добре да му запишат тоновете, тъй като му е още широчко и много се въртя, но поне видяха, че за този период, през който траеше записа нямах контракции. Иначе щеше да се наложи да остана в болницата на системни вливания. Въпреки това аз все още усещам неразположения, не ми става корема на топка, но имам нещо като контракции. Поднових приема на магнезий и нош па и пак лежачка.

Коя ли е следващата! smile3506 newsm53 smile3508 smile3521  love001

# 243
Ронкааа  JoyИзглежда бебето ще бъде с характер.Решило е сега да се появи, а не когато вие му кажете.
Страхотна новина!Честно казано и аз тайничко се надявам при нас нещата да станат случайно, Laughing защото на мене ми трудно да взема решението за второ толкова скоро.

Пепи, при нас нещата започнаха да се нормализират след НГ.По време а коледната кампания бомба беше паднала при нас.Голяма част от рекламните агенции, до сега бяха хранени основно от строителни компании и агенции за недвижими имоти.Изглежда част от клиентите първоначално се бяха сресирали повече от колкото е необходимо, но сега започнаха да си движат нещата по малко.

Пиги, успя да развесели и мен Laughing
мога да допълня:
Оплакваш се, че когато направиш грешка в кухнята не можеш да използваш Ctrl+Z(връща стъпка назад във ФотоШопа).
Не успяваш да видиш нещо в далечината.Командата zoom в случая не ти върши работа Confused

# 244
  • somewhere over the rainbow
Рониии, супер! Много се радвам за вас, а и вие си го искахте  bouquet

Страхотна новина!Честно казано и аз тайничко се надявам при нас нещата да станат случайно, Laughing защото на мене ми трудно да взема решението за второ толкова скоро.

Laughing Същата работа сме и ние. Май и на двамата ни се иска, но не смеем да го кажем на глас и разчитаме на случайността Grinning

За кризата да кажа, не ми се щеше да се оплаквам, ама що да не. За мен почти няма работа. Спряха ни кабелната. На трети ще останем и без телефони. Ще гледаме поне без ток да не оставаме, ще търсим назаем 140 лв за него. Ааа, и нета не си го давам Grinning
Та така - кризата я усетихме с пълна сила след Нова година. Ноо, каквото е, ще мине. Sunglasses
Най-важното е да сме здрави, да се обичаме и подкрепяме взаимно. Другото се забравя.

Хайде, аз се залавям за работа. Усмихнат ден Heart Eyes

# 245
Та така - кризата я усетихме с пълна сила след Нова година. Ноо, каквото е, ще мине. Sunglasses
Най-важното е да сме здрави, да се обичаме и подкрепяме взаимно. Другото се забравя.

И ние сме така.  Confused Въпреки, че и аз работя, след нова година положението стана напечено. Но както е казала НАН и това ще мине.

Весел уикенд от мен! Hug Heart Eyes

# 246
  • Варна
Ееееееееее не съм влизала в темата отдавна,и днес каква изненада Party

Ронка,мила приятелко страшно се радвам за вас,пожелавам ти спокойна и безпроблемна бременност Hug Hug Hug
И аз ще съм във бременлийския клуб наесен,живот и здраве Mr. Green
Ние сме добре,в къщи сме.в сряда се обадиха от яслата че Дим е с Т.отидохме да го вземем ,то детето си е супер.спал 3 часа и после бил топъл Shocked,и 37.4градуса Т.оставих си го вкъщи ,нищо му няма,но по добре да не хване от този гаден грип,който върлува в момента.

И така.Не съм чела доста и не съм в час с новините .

Целувам ви Heart Eyes

# 247
  • somewhere over the rainbow
Може и да сте го чели, нотова ми насълзи очите. Почувствах го, но не толкова като майка, а като дъщеря.

# 248
  • Варна
И аз се просълзих......и аз така,като дъщеря го почувствах.... Sad

# 249
  • София
Еха,Рони-каква новина!Супер!Много се радвам за вас!Кажи подробности!Как разбра,как каза на Калин?Казахте ли на Емка?Еееее,много,много се радвам!
Пиги-много се смях на първия пост,но още повече на втория.Смях,смях,ама повечето,да не кажа всички неща са си истина. Grinning
А за многодетната ви темичка отдавна знам,че е много весела,благодарение на две страшно остроумни майчета,а и на всички ви,които сте със страхотен дух!Преди време търсих една рецепта/на прочутите ти еклери Simple Smile/и случайно попаднах на вашата темичка-много се смях и оттогава от време на време попоглеждам при вас Embarassed.
Влади е луд фен на "Мързелград" по Jetix.Главния герой е Спортакус-супер герой,който се храни природосъобразно и прави много упражнения.Стефани/малко момиченце/,Пиксел,Подлият Робин,Трикси,Свидльо и Зиги/много красиви кукли/ също са герои във филмчето,което е точно за две-три-годишни хлапета.
Влади го обожава и вече сме изтеглили 11 серии от Замунда,когато не го дават по телевизията да му го пускам.
Аз се пооправям,че се бях тръшнала болна-хубаво,че Влади не се зарази.
Айде-после пак ще пиша. Hug

# 250
Момичета, от къде мога да изтегля преведени Пепеляшка, Снежанка и други класики, за детето.

Малката снощи беше на гости на баба си и все още е там.Тази вечер ще си я прибираме.Много ме търси и много реве това дете ooooh!Вече започвам да си мисля че при нея нещата излизат извън всякакви гланици.Все пак е на 2г. и 7 м., все си мисля, че е дошло времето поне за една вечер да си позволяваме с баща й да излизаме сами.
Реве дори когато я оставям на баща й и излизам вечер сама.Не един път ми се е случвало, да си зарязвам компанията без време и да се прибирам да спасявам таткото.
Моля ви кажете ми, че не само при мен е така  и че това положение  при нас е в рамките на нормалното. Praynig

# 251
  • София
Ася-аз ги тегля от Замунда-от Каталози,кликвам анимация,с дублаж/не със субтитри/ и те си излизат.
С Влади нещата станаха съвсем постепенно,първо за един час,после за два,после цял ден,една вечер ни викат към 2 посред нощ,защото плаче,другата вечер в 4ч.,и постепенно спря да ни търси.Дай на малката още малко време. Peace
А иначе като е с татко си наистина ме търси повече,но зависи пак от настроението му.

# 252
 Heart EyesМалеее  какво правите вие бре,да не е заразно ей,Ронка честита неочаквана новина и разказвай подробности Crazy сега ще се връщате ли? newsm78 Или второто ще е французойче Heart Eyes

Мале мале Party

Нан и Жоржи са наред като гледам newsm78 То ред не че има де  newsm78

Нан много хубаво това Cry отдолу има и за таткото,и други също хубави!

Отивам в много- детната тема да видя какво толкова и харесвате,да не се зарибявате от там,ама само ще чета,дано не хвана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:10 от Eli83

# 253
Милички, много ви благодаря за хубавите пожелания. Hug
Всъщност аз подозирах от няколко дни, гърдите ми станаха адски чувствителни, започна много да ми се доспива и най-вече 4 дневното закъснение. Та Калин беше подготвен. Още преди да си направя теста тази сутрин, беше въодошевен от евентуално второ бебенце. Той е на мнение, че така е по-добре...ще ги отгледаме и двете със сравнително малка разлика, а после има време за учене и търсене на работа.
Ели, няма да се връщаме. Искам тук да родя второто си дете, любопитно ми е да видя как е. А пък и нали сме тук да се устройваме, не да се връщаме. Wink

Нани, радвам се, че вече си добре. И никакви болници преди април, ей! Hug

Асе, и аз мисля, че нещата трябва да стават постепенно. Малката не се е отделяла от теб, не можеш да очакваш, че ще тича при баба си...какво остава да спи при нея. Септември месец като си ходихме и още първата вечер оставих Ема на майка ми. Ами съдра се да реве, вдигна температура...лудница. Цялата офанзива с Т беше точно за един ден, може и от стреса да е било. Докато със свекърва ми всичко стана много постепенно, оставях я докато спи на обяд и като се събуди свеки ме викаше. На следващият ден се обади за да ме осведоми, че Ема се е наспала и я е нахранила. После я оставях за цял ден и някрая и вечер.

И аз си поревах хубаво на това което е пуснала Нан.

А писанията на Пиги са много верни.

Тук времето е разкошно, с Ема се наспахме и отиваме на разходка. Моят мъж се прибра днес на обед и докато спя, излъскал кухнята...печка, плочки...всичко, банята, а сега минава с парцал. Crazy

# 254
Рони честито мила ..
Много ви се радвам момичета ,срашно сте ми сладки. Радвам се заедно с всички ви . Моя приятелка миналата седмица роди момченце и когато мъжът и се обади(мой колега от университета) да ми каже напарво извиках бяхме в Кауфланд. Страшно много се зарадвах ,а и сега е момченце ,а първото им е момиченце на 3г. сега ще направи и няма да ви кажа как се радваше таткото. Ще ви хвърлям по някое око на видя как сте. Ех Нани онзи ден чета ,че си вече в 7 месец и се замислих как бързо минава времето.
Това ,което е писала Пиги доста се смях ,но и ми стана както ,че ли малко мъчно за нашето ни безгрижно детство.
НАН много пъти съм се замисляла над всичко това ,което е написано ,но като че ли с нашето забързано ежедневие и проблемите около нас не си даваме сметка за нищо.
Ох много се замислих май няма да ми се отрази много добре Crazy

Общи условия

Активация на акаунт