ФОТОГРАФИЯ-32ра тема

• 26 758
  • 515
  •   1
Отговори
# 435
Вечерница, вярно съм нередовна.
Обикновено влизам за стимул. Като гледам какви хубави неща правите, (всички са дръпнали наистина много, от както влизам в темата). Като направя нещо интересно ще пусна и аз някоя снимка.

# 436
аз съвсем на края на темата да се включа с няколко снимки - на детето  Blush
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/

# 437
хайде и от мен, че 4-5 пъти почвам пост и не го довършвам!

Jaly - не осветявам бебина изобщо, разчитам само на естествената светлина Simple Smile
/решила съм дане припарвам да светкавица, преди да съм поусвоила на прилично ниво камерата, защото имам лошият навик да се мятам от едно на друго, без да задълбавам  Tired/

# 438
Вечерница, вярно съм нередовна.
Обикновено влизам за стимул. Като гледам какви хубави неща правите, (всички са дръпнали наистина много, от както влизам в темата). Като направя нещо интересно ще пусна и аз някоя снимка.
Ти нали като ник преди беше 7оф9? Питам заради Марди Гра, че и аз бях затруднена в първия момент.
Имаш ли покана за тайната група? Там се записали оборудването. Оттук го махнахме откакто станаха кражби на фототехника от домовете в България.
Един треволяк от вчера

Дуци, това е книгата, с която много от нас почнаха първите си стъпки, много добре си се насочила.
Малена, що не пиеш кола? Страхотна е станала госпойцата! Flutter

# 439
# 440
amber, цветно много ме кефи

# 441
  • София
amber, цветно много ме кефи
и аз съм за цветното  Peace

# 442
Е, предадох се и си направих регистрация във Фликр и аз Crazy
Ей ме.

# 443
Вечерница, да, 7оf9. Но сега съм по доста въпроси windy.  Simple Smile

И имам покана за тайната група. Даже днес се отчетох с оборудването.

# 444
Калина, понеже знам, че използваш софтуера на канон, исках да те попитам защо като си отворя снимките с него изглеждат много хубави, а във фотошоп стават едни ужасно жълти и на кое от двете мога да вярвам? Подобно жълти са като си ги разглеждам от папката на комюпътар. Във фликр не ми жълтеят така. Изобщо навсякъде ги виждам различно и почвам да се побърквам вече Crazy Искам да си калибрирам монитора, но не съм открила къде все още.

# 445
някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля тази програма DPP, че не мога да я намеря на сайта на Канон, а CDто май съм го изгубила, имам две и са само с pdf-и

# 446
buhti, не знам защо така. но и други са се оплаквали. аз съм на лаптоп и не се замислям много, понеже не си обработвам снимките. приела съм, че на различните програми и екрани се виждат различно и се радвам на разнообразието Mr. Green

# 447
Калина, понеже знам, че използваш софтуера на канон, исках да те попитам защо като си отворя снимките с него изглеждат много хубави, а във фотошоп стават едни ужасно жълти и на кое от двете мога да вярвам? Подобно жълти са като си ги разглеждам от папката на комюпътар. Във фликр не ми жълтеят така. Изобщо навсякъде ги виждам различно и почвам да се побърквам вече Crazy Искам да си калибрирам монитора, но не съм открила къде все още.

и аз ползвам понякога софта на Канон. Не виждам разлика /гледала съм ги на 3 монитора/. Все пак, мисля че е най-добре да вярваш на Фотошопа.

# 448
Направих един принтскрийн. Това, което виждам като качих във фликр е почти същото като това, което виждам в реалните програми:

# 449
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Нещо все не успявам да намеря време, пък време като намеря - подходящи условия няма (въобще, угодия нямам  Mr. Green),
и не съм успяла кой знае какво да снимам.
Все пак, след дълго умуване, подбрах две:

http://farm4.static.flickr.com/3477/3268417983_f9ba1d7a70_b.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3366/3269247114_e112146bea_b.jpg

Общи условия

Активация на акаунт