Национална среща на Мартенки 2008 !

• 4 255
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
Елате в Пловдив Grinning
Предимства - хубав парк в центъра на града, много добре поддържан с детски площадки; пешеходна зона за разходки с количките, при лошо време детски център с бебешка зона за деца до 3г възраст, значително по-високи градуси от редица градове. Като се сетя друго ще допиша Grinning

# 31
Гласувах за Пловдив и Хисаря. Peace Не че другаде не ми се ходи, но на 25.04 ще сме на сватба и няма да можем да дойдем по-далече. Whistling

# 32
И аз съм ЗА Пловдив Simple Smile

# 33
Аз за Хисаря и Пловдив  Peace

# 34
  • Sofia
Взехте ли някакво конкретно решение за дата и място?

# 35
  • Sofia
Гласувах за Хисаря и Сандански.  Peace

# 36
Здравейте мамчета!

Този уикенд бяхме на Сопот и сега се включвам за да ви напиша актуална информация. Цените на квартирите са между 10-15 лв, a на хотелите можете да погледнете тук http://sopot.bghotelite.com/ . Та ако ви се иска да прекараме един уикенд сред природата, да се видим на Сопот. Ако пък предпочитате удобствата на големия град ще се видим в София или Пловдив. При снимките на Яна съм сложила няколко снимки на поляната при лифта, където можем да се съберем и децата да си играят. Ако ви е интересно можете да ги разгледате.

# 37
Аз определено нямам нужда от удобствата на големия град.  Mr. Green И без това и тук в малкия все я пазя от коли минаващи по центъра и т.н. Мисля че ще си изкараме добре на таковя мято. Аз съм навита и за Хисаря Peace

# 38
Здравейте,аз живо се интересувам от това къде ще ни е срещата и кога.
Хайде да взимаме вече решение.
Сега от 1-ви до 6-ти май ги дават почивни дни ,за който почива, разбира се.Ако искате да се организираме за тогава.

# 39
Е, много сме несериозни обаче! Naughty Няма ли най-после да се видим? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт