СНБМ - инициативи - 26 част

• 82 562
  • 637
  •   1
Отговори
# 90
# 91
имаме запитване в пощата във връзка с Програмата "В помомощ на майчинството"

# 92
Изпратих и стратегията за Админ. звеното.
Забелязах мейл от Стефан Стоянов, който ни предлага безплатен софтуер - някой свързал ли се е с него. Аз не мога да прочета приложения файл поради моментна липса на Офис, но ме заинтригува 

# 93
# 94
# 95
в-к "Телеграф"
13 февруари

Около 400 дядовци бавят внучетата си по програмата на социалното министерство "В подкрепа на майчинството".
Това сочат данни на ведомството на Емилия Масларова към декември миналата година. Програмата тръгна още през 2007 година по идея на министерството и сдружение "Бъдещи и настоящи майки".

http://www.mlsp.government.bg/bg/news/news.asp?newsid=11128&catid=29

# 96
имаме мейл от Комисия по здравеопазването и от майка Simple Smile

# 97
# 98
  • София

"Точно 100 детски градини в София ще бъдат ремонтирани през лятната ваканция на малчуганите, става ясно от предварителна обява на обществена поръчка в Държавен вестник вчера".

Тази година май обществените поръчки за ремонтите се обявяват по-навреме.  Hug

# 99
  • София
Тази година май обществените поръчки за ремонтите се обявяват по-навреме.  Hug

Всъщност не е точно така за съжаление.
Това е предварително обявление за обществена поръчка, т.е. имат намерение да го направят, но кога ....  newsm78.

В списъка е и ДГ на Виктор. Очаква ме още едно щастливо лято и дано е само лято, защото там трябва да строят.  Praynig

# 100
  • София
Да, видях, че е предварително.  Peace И на Ади ДГ е в списъка - парната инсталация не е ремонтирана от създаването на градината преди сигурно 30 години.   Rolling Eyes Директорката каза, че и кухненският блок е за ремонт - него не съм го виждала, но със сигурност е така. Това "лято" смениха дограмата, оправиха покрива, санитарните възли и изолираха сградата.

# 101
# 102
# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт