Отговори
# 60
Здравейте момичета! И аз редовно ви чета, но напоследък някак не ми се пише. Аз си взех първия болничен и даже трябваше да съм го занесла вече, но се ослушвам. Дано не е фатално това, че ще го занеса няколко дни по-късно.
За упойките - аз питах д-рката, при която ходя на ЖК какво и е мнението и тя каза: "Няма да искаш", защото това означава да не чувстваш напъните и да нямам достатъчно контракции, при което раждането в най-добрия случай ще се забави. Напоследък около мен два случая имаше на познати, които раждаха с епидурална анестезия. И при двете раждането се е проточило много - 12 часа при едната и 15 часа при другата, докато напълно са се изтощили и са извадили бебетата с вакуум. Едната роди в София, другата в САЩ. За това аз реших, че ще стискам зъби и ще изтърпя на болката. Още повече, че всички които съм питала казват, че болката не е чак непоносима. Дори свекито каза, че я е боляло много - много повече, когато е получила бъбречна криза, отколкото двата пъти, когато е раждала.

# 61
  • Стара Загора
Carbo,честити ти розови гащи   bouquet
Аз съм за Елица  Peace

# 62
  • София
hetera за коя количка говориш на Чиполино?
Аз се бях спряла и на Джема 3в1 на Чиполино

Имам предвид Комбинирана количка Раш,Джема също ми харесва,но Раш е много по-хубава и доста прилича на тази от твоя линк,но имай предвид,че на снимките не е толкова хубава и не се вижда толкова добре,колкото на живо,аз я бях харесала в магазина и когато я търсих в сайта в първия момент не я познах.

# 63
Ларакрофт количката,която си избрала е страхотна!!!!!!!!!!!!!!! предлагат ли ги в някой магасин в Сф, или само от този сайт я избира?

# 64
Момичета,
четох оплаквания от мами за Джемата - летния вариант бил много неудобен - детето се изсулвало надолу.

# 65
Здравейте маминки. 2 в 1 сме с бебо, ама вие нямате изчитане бе хора. Уж цял ден съм си  в къщи и там се намърдам с лаптопа на диванчето и започна блаженно да ви чета и хоп - нещо излезе. Я милото ще се прибере да хапне набързо, я някоя приятелка или мама ми, баба ми или свеки или сестра ми наминат и грам време за нищо нямам, а никъдед не съм излизала.

Hug Надявам се че всички сте добре, отивам да ви чета и после пак ще се включа по актуалните за деня въппроси, представете си аз с моято компетенция, що за съвети мога да давам!  newsm78 Joy

# 66
Carbo твърдо съм за Белослава. Страхотно булгарско име, а може да става международно  Mr. Green. На нашите кумове детенцето е Белослава и на галено и викат Бела, е когато не е згафила нещо де  hahaha. Страхотно дете е много контактна умна и жизнена. А и голяма любовчиика е а е само на 7  #Crazy Все се майтапим с баща и, че трябва да взима пушка да охранява ергените от нея, а не обратното  Joy
 А и чакай че се отплеснах - честита ти розова радост   bouquet. А татето да се постарае втория път за сини гащета. Сега се е проявил като художник, пък след време вече ще е майстор Simple Smile
 А това за новия член на семейството много ме разсмя  hahaha . Аз вкъщи така съм си кръстила хлебарките - Софка. Добре, че навреме се отървахме от плъховете, че трябваше имена и за тях да мислим  ooooh! ама за такова нещо като хеморойд не се бях сетила да си го заприходя към домакинството  Joy

# 67
  • Пловдив
И сега нашата ОГРОМНА чуденка... дали да е:
Мария, Елица, Зорница, Елеонора, Белослава или Валерия... По принцип последните две са с най-много шансове.... но застреляй ме - не мога да реша...
Кажете си вашите мнения, моля... то не че ще ми помогнат особено в решението... но поне може някое име да отпадне...
carbo, и аз съм за Белослава, в подписа ми се вижда защо  Wink Другите ти харесани имена също много ми допадат.
Ние сме измислили за сега само едно мъжко име, ако се роди мома ще си ходи безименна милата  Embarassed

# 68
  • София
Ларакрофт количката,която си избрала е страхотна!!!!!!!!!!!!!!! предлагат ли ги в някой магасин в Сф, или само от този сайт я избира?
Ето тук се предлагат http://www.bebemarket.eu/bm/?p=kontakti.Наистина е хубава и много здрава количка.Аз първоначално не исках да давам много пари за колика т.е до 600лв.но разликата в качеството м/у двете си личи. Другата която съм харесала е тази, но е малко по-тежка и с доста по-малък кош за багаж.http://www.abcdesign-bg.eu/product_info.php?cPath=32_37&prod … a47494aa2d5b3c27f[/color][/color]
[/color]

Пускам ви и едно линкче да се посмеете:http://www.kaminata.net/topic-t343.html

# 69
carbo, значи все пак коминочистача позна, много се радвам, да ти е честита момата newsm44 Ей, голям кеф, чак и на мен ми се прииска още една мома Grinning Спомняш ли си, че и на мен ми позна, че ще е момче Wink
За имената твърдо съм за Белослава, в краен случай Елица или Зорница Wink
толо, под "моите девойки" имам предвид приятелките ми тук от квартала Grinning

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 19:04 от emym

# 70
Оооох,изчетох ви Mr. Green Току що се върнах от Мистър Доки bowuu И така.... Имаме новина!!!!Може да ви изпреваря всичките както вървят нещата....мога да родя буквално във всеки един момент отсега нататък #Crazy...Лошото е,че трябва да съм постоянно на легло,само до тоалетна ми разрешава да ставам,ама вече съвсем сериозно...Увеличавам Гинипрал-а и Магнерот-а,и ще си карам така докато мога. А хубавото е,че и двете бебета са си добре,едното е вече към 2200гр,а другото към 2100.Аз съм качила само половин килограмче за последните две седмици и вече съм към +18.
Иначе ми изготви абсолютно всички необходими документи за болницата,взе ми всякакъв вид секрети /аналния е гаден на усещане/ и това е...Утре отивам да си направя изследвания за секциото /все още сме си седалищно разположени и няма и да се обърнем със сигурност/ и остава само да чакаме..Положението било толкова на косъм,че ми каза,че докато се прибера има вероятност да родя #Crazy
С две думи...голямо стискане ще падне сега и ако не ви пиша поне веднъж на ден,значе раждам.Честна пионерска!!!! Един пост на ден-Фоксуна е ок;няма пост-Фоксуна ражда... Mr. Green
Това е от мен за сега.По-късно ако мога пак ще ви драсна някой ред Simple Smile А датите и всичко останало ще го добавя най-вероятно утре сутринта.Сега ще лягам,че много ми стана разкарването и висенето права...

Опсаааа,Карбо,знаех си,че е момиче hahaha Аз харесвам Елеонора и Валерия Mr. Green
Гери Колева,големи са сладури малките маймунчета Mr. Green Ще направя каквото искаше както го искаш Wink За парите ще се разберем,ама ги искам 100Х100 в пачка  Joy

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 19:55 от foxy81

# 71
Включ от мен в новата тема Stop

Карбо, честити розови гащи, от изброените имена на мен ми харесват Елица и Мария най-много Peace

Аз снощи не можах въобще да спя и само следях дали моята кокона ще мръдне, помръдна малко на сутринта и като станах му дръпнах първо един здрав рев, а после си хванах бременния картон и автобуса за Сливен и отидох до болницата, където най-вероятно ще раждам, седнах пред кабинета и ... познайте малката калпазанка се размърда. Слава Богу, лекарката каза, че за момента не вижда нищо притеснително.

После си спретнахме една ямболско-сливенска срещичка с Хамелиончето Party
А сега ми се спи, та ще гледам да издържа поне до 9ч, че иначе пак ще будувам цяла нощ Shocked

Фокси стискам ти палци на ръцете за единия и на краката за другия юнак, големки са вече, всичко ще е наред Peace

# 72
йе, йе, йе, розовото богатство на февруарки ще се увеличи с още едно постъпление - сладурката на Карбо!
честити ти момичешки пампи, Карбоооо! да ти кажа - доволна съм , че не съм познала пола! Wink а за името - абе скоро някой беше пускал линк за избор на имена и прочетох, че зимните бебета трябва да се кръщават с меки, мелодични, нежни, гальовни като произношение имена! по тая логика Елица е най-мекото от твоя избор, но и Белослава и Валерия много ми допадат!
Десика, благодаря ти мила за инфото за Surcare - ако е 10лв за кило май не е супер скъпо! една позната страшно ми го похвали за бебета с алергии и атопичен дерматит!
леле, Фоксунче, стискай душицо! трябва двама здрави мъже да излязат от теб...ух, как прозвуча, ама нали знаеш - колкото по-дълго си се задържат вътре, толкова по-добре за тях! дано не ти е много тежко, миличка! стискам палци!

# 73
Фокси, и аз стискам палци всичко да мине по ноти! Големички са вече, но пак ще поседите в болницата, докато натрупат грамчета за изписване... Cry

# 74
О,забравих да кажа..Попитах доки как мога да разбера със сигурност,че раждам и той ми отговори,че ако чувствам необичайно силни болки и ако водите ми изтекат незабавно да тръгвам към болницата.Това го попитах и заради другите мами като мен,които не са сигурни дали ще разберат кога е започнало раждането...
И за к.пенкова,че нали ме пита колко ми е голям корема,за да ми стават старите дънки...точно 100см. е по на доки меренето Mr. Green С манекенски мерки съм - 92/100/97 ,разпределени на 167см височина LaughingСамо на ръст и талия не го докарвам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт