Как да организираме сами детското тържество?

• 113 375
  • 471
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Отивам да чета...но преди това да кажа,моята дъщеря прави днес 6год.Ще празнуваме във събота във помещение което сме наели за клубното си хоби.Аз ще правя всичко и Ви чета с голям интерес.
Дотук съм направила само поканите...те са сглобени на фотошоп...картинка за оцветяване от нета и текст...после дъщеря ми ги адресира до детенцето и оцвети....това е нейното включване до тук....вече са разпратени и остава останалото......
За забавление на децата съм подготвила нещо което правя от три години,но на един фестивал на който съм съорганизатор.....майките на дечицата от нашата група,все ме питат с какво се занимавам,обяснявам и мисля,че ще им е интересно да го видят в действие,планирала съм да се включат и те ще правим ,,От нищо-нещо,,-коледна украса Simple Smile и така отварям моята ,,Всичкотворница,,предколедно.
Идеята за капсула на времето заех от тук и понеже е Никулден,мисля да им направя,игра със магнитени рибки които да хващат. Laughing
Остава само да ги подредя,че да не е хаос и така...
Благодаря за споделениа опит  bouquet

# 406
Здравейте момичета,
 Скоро ни предстои първият рожден ден на малката. Гостите ще са около 20-30. Предимно възрастни, децата ще са 2-3. Идеята ми е да наема някоя зала за частни партита, но не откривам нищо в нета. Искам да си внеса храната, пиенето, тортата, да си украся залата. Единственото, което искам е залата да има и музика. Дайте съвети, ако някой е правил подобен Рожден ден. Къде? Какви са цените за наем? и всякаква друга информация би ми била полезна. Благодаря ви!

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 10:25 от бу-бу

# 407
  • зад парка
Наскоро четох във Фейсбук описание на една позната по повод на организирания рожден ден за 8 или 9-годишния й син.
Първо разказа как са прекарали, а след това - как го е организирала.
Бях изключително впечатлена!

Ще го препазкажа на 2, на 3.
Всичко беше направено по сценарии още от сутринта и детето на сила беше вкарано в екшън. Организацията включваше дори това то да си мисли, че рожденият му ден-изненада е в детския център на близкия мол.
Звъни се преди обед на вратата. Детето отваря- няма никого, но има странна бележка, която дава указания за нещо загубено, което той трябва да намери...
И така писмо след писмо /общо около 10/ се стига до беседка в близкия парк, където всички гости се събират. Има торта и всички продължават със забавлението!

В развитието на сценария са включени роднини, приятели и приятелчета с предварително зададени задачи и роли. За постигане на различните дадени в тайните писма задачи се използват устройства и пр., които впоследствие се оказват подаръците.

Много идейно и интересно!

# 408
  • Варна, морето, сините вълни...
Страхотни идеи, жалко че толкова късно откривам тази тема  Hug
Обожавам да организирам РД и др. партита на децата! На баткото първият РД беше на тема Мечо Пух вкъщи, вторият в ресторант с детски кът, като аз приготвих повечето неща и украсата, темата беше коли. Тогава и направих първата си торта с фондан и се получи доста добре. Третият (мин.г.) беше на вълна Мики Маус, направих покани, картонена торта за яслата и надпис ЧРД.
Тази година ни предстои и първият рожден ден на бебока, в разстояние на 10 дни са и ще ми е доста натоварено. За сега съм започнала да правя картонена торта за ДГ, ще направя покани, клечки за хапки (от клечки за зъби с рисувани от мен картинки), не знам какво др ще измисля. За баткото
ще е на тема Костенурките нинджа (от къде го измисли не знам  Rolling Eyes )
За малкия съм се насочила към нещо морско.

# 409
Може ли по-подробно за клечките за хапки?

# 410
  • Варна, морето, сините вълни...
Изрязвам кръгчета, на тях картинка според тематиката и ги залепям 2х2 като посредата слагам клечка за зъби. Ще се опитам да кача снимка.

Дайте идеи за игри и забавно меню! Децата ще са 4-5годишни.

# 411
Здравейте!
След около месец нашият батко става на 3 годинки. Искам аз да си организирам партито. Повечето гости ще са възрастни, но ще има дечица. Търсих в нета някаква зала, която се дава под наем за ден или няколко часа, но нещо ударих на камък. Може ли някой да ми препоръча такава в София, може и налични?

# 412
  • зад парка
Здравейте!
След около месец нашият батко става на 3 годинки. Искам аз да си организирам партито. Повечето гости ще са възрастни, но ще има дечица. Търсих в нета някаква зала, която се дава под наем за ден или няколко часа, но нещо ударих на камък. Може ли някой да ми препоръча такава в София, може и налични?

Виж това:
https://www.facebook.com/clubcheto

с адрес: ул. "Раковски" №145В, влиза се от "Гурко", след "Happy" веднага в дясно.

Бяхме таз на 3-ти РД преди месец. Явно е усвоено цялото пространство на апартамента , около 50 кв.м. Има голяма маса за възрастните и малки масички и много играчки - за децата. Общо бяхме към 30 човека.

# 413
Благодаря, Ина! Simple Smile

# 414
Идея за игри -
Играта може да се играе от всякакви възрасти и е особено подходяща за деца, които учат цветовете. Пуснете музика и танцувайте с малчуганите. Когато кажете стоп или спрете музиката, веднага кажете произволен цвят. Децата на свой ред трябва да  хванат предмет със съответния цвят. Тези, които  не се справят с намирането на цветовете - изгарят и  се присъединяват към екипа на журито.

Играта се провежда с минимум двама участници и е подходяща за всякакви възрасти. На всички деца се раздава по един  надут балон, като целта е участниците да спукат балоните с дупета (сядайки върхи тях). Победител е този, който първи е спукал балона. За да пробудите по-голям интерес у малчуганите, може да скриете по един бонбон вътре в балоните още преди да ги надуете.

Играта е подходяща както за деца (над 3 години), така и за възрастни. Необходими са лента или въже (2-3м. дължина) и подходяща музика. Двама от участниците държат въжето  на едно ниво и определена височина, а останалите играчи преминават под него танцувайки без да го докосват. Играчите, държащи въжето периодично променят височината му, а с това се повишава както трудността на преминаване така и забавлението. Онези участници, които преминавайки докоснат въжето са вън от играта. Победител е този, който остане последен.

Играе се от минимум двама души. Необходимо  е голямо парче плат, което ще е вашето  летящо килимче (може да се замести с покривка за маса или голям квадратен шал). Всички участници държат летящото килимче с две ръце  и  се  подреждат на симетрично разстояние един от друг. Върху опънатото килимчето се поставят 4-5 предмета (може плюшени играчки, балони). Играчите подскачайки в синхрон повдигат килимчето за да полети. Целта е предметите  да не падат на земята а играчите да се стремят да ги улавят с килимчето след всеки „полет”.  За по-голяма сложност увеличавайте броя на предметите след всеки скок.

Подходяща за деца над 5 години. Играе се от минимум 4-5 деца. Играчите се подреждат един до друг в редица или кръг. Първото дете измисля дума и я казва тихо  на играча до него, като той на свой ред подшушва онова което е чул на следващия.  Когато думата стигне до последния играч той казва онова,  което е чул на глас. Обикновено думата при последния играч, няма нищо общо с оригинала. След което всяко дете споделя онова което е чул и се установява от къде идва грешката. Детето - предало грешна дума става последен в редицата.

Подходяща за деца над 4  години. Играе се от минимум 2 деца. Играчите избират предмет, като  целта е след като бъде скрит да се открит по-скоро.  Играча скрил предмета казва „топло”, когато останалите са близо до скривалището и „студено”, когато са далеко.  Детето открило предмета е следващия, който трябва да го крие.

Подходяща за деца над 5 години. Играе се от минимум две деца. На всички играчи се раздават еднакви предмети ( книги ), като целта е  да могат да ги задържат на главите си възможно най-дълго време. Играча задържал най дълго време предмета на главата си (без да си помага с ръце)е победител.

Подходяща за деца над 4  години. Играе се от минимум 4 деца. Играчите се разделят на отбори с равен брой участници. Необходимо е въже с дължина минимум 2 метра. Определя се гранична линия между двата отбора. Всеки от отборите получава по един край от въжето. Целта е дърпайки се с въжето отборите да не преминават граничната  линия. Отбора преминал граничната линия губи играта.

Подходяща за деца над 4  години. Играе се от минимум 8 деца. Играчите се разделят на отбори с равен брой участници. Необходими са ластици (по еластични от тези за коса) или връзки (може и за обувки). Двата отбора стартират от едно и също място по едно и също време. Първите двама играчи от всеки отбор със завързани крачета, стартират надбягване с двойката от другия отбор. Целта е да стигнат до определено място, след което да се върнат при съотборниците си по-същия начин, които на свой ред трябва да направят същото. Играта продължава докато и последните играчи от отбора  се завърнат при останалите.

Подходяща за деца над 4  години. Играе се от минимум 4 деца. Играчите се разделят на отбори с равен брой участници. За играта са необходими въже или лента (дължина 2 метра) и няколко балона. Въжето може да се закрепи на височина не по-висока от тази на децата, а ако  няма такива условия двама от играчите държат въжето.  Отборите се разпределят от двете страни на въжето. Балоните се включват в играта, като целта е прехвърляйки ги над въжето да се задържат по-дълго в  противниковия отбор.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 00:59 от AnMary

# 415
  • Пловдив
Момичета, някоя може ли да ми помогне с шаблон за парти шапка (обикновен конус). От тези шаблони, които намирам в нета стават много мънички шапчици.

# 416
  • Пловдив
имам шаблон - големината е доста добра - и на възрастни стоят добре шапките Simple Smile
Дай мейл и ще ти го пратя Simple Smile

# 417
Следя темата с интерес. Предстои ни организацията на 2-рия рожден ден на сина ми и умувам за оригинални украси и игри, но нещо не мога да се сетя с какви игри да занимаваме 2-3- годишни деца  newsm78 Иначе решихме да направим фунийки с лакомства като подарък за всяко поканено дете. Захванах се с надписа ЧРД и украса на масата, дано да се получи, че не разполагаме с излишни пари за фирма да ми я прави. Някой, ако има идеи за игри и нещо интересно към организацията с радост ще чета Simple Smile))

# 418
Следя темата с интерес. Предстои ни организацията на 2-рия рожден ден на сина ми и умувам за оригинални украси и игри, но нещо не мога да се сетя с какви игри да занимаваме 2-3- годишни деца  newsm78 Иначе решихме да направим фунийки с лакомства като подарък за всяко поканено дете. Захванах се с надписа ЧРД и украса на масата, дано да се получи, че не разполагаме с излишни пари за фирма да ми я прави. Някой, ако има идеи за игри и нещо интересно към организацията с радост ще чета Simple Smile))

За рождения ден на нашата госпожица бях направила цветя от хартия, която купих от Джъмбо. Стана много шарено и красиво. Във вашия случай като е момченце ако не искаш цветя може топки от хартия също са много интересни

# 419
  • София
Ние сме дребни, само за погачата сме имали гости. Порових се в интернет и принтирах табелки за мъфини, бискритки, етикети за шишета и покани. С майка ми направихме от захарно тесто бебенца със сладкарска силиконова формичка - молд и ги сложихме да "спинкат" върху бисквити.
Нямах много време, но се получи това.
Скрит текст:
Ето всичко разпечатано, преди да изрежа и оформя.

Други шаблони за украса може да си намерите тук

https://www.google.bg/search?q=baby+party+decoration&biw=136 … sch&tbs=isz:l

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 19:02 от vitaminka

Общи условия

Активация на акаунт