Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако нямам апетит по време на бременност?
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
Как да избера подходящо столче за кола за моето бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако нямам апетит по време на бременност?
Намаленият апетит по време на бременност е често срещан проблем. Важно е да се съсредоточите върху приема на храни с високо съдържание на хранителни вещества, дори и в малки количества. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар, но обикновено се препоръчва да ядете по-често, но по-малки хранения.
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
-
Как да избера подходящо столче за кола за моето бебе?
Когато избирате столче за кола за вашето бебе, е от съществено значение да вземете предвид фактори като безопасност, комфорт и съответствие на столчето с теглото и възрастта на бебето. Уверете се, че избраното от вас столче отговаря на стандартите за безопасност и е подходящо за възрастта на детето.
-
Как да се справя с намаления апетит по време на бременност?
-
Как да избера безопасно и удобно столче за кола за бебето си с бюджет от 100-120 лв.?
за линка.
стари теми и бях започнала да се отказвам. Питах и чичко Гугъл, но и той явно не е наясно ...
Здравейте мили девойки, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА нека ни донесе много здраве и късмет, спокойни и красиви бебета. Аз се извинявам за дълото отсъствие, което ви е накарало вече да сте ме позабравили, но аз вас не съм
нали? Ама то не бяха ремонти, то не бяха майстори и препятствия ... просто УУУжас!!! За сметка на това вече мога да се похваля с нова кухня и разни придобивки, остава вече да изберем легло за Бебка и останалите му там салтанати
малката е такова кюфте хихи и естественно е най-прекрасната
нали си е наша, тежи между 2600 - 2800 и доки каза, че вървяла 3 седмици напред...еми то аз придобих размери на слоница, корема ми е огромен
щеше да е срамота да е малко бебето.
моите не са спирали от началото на бремеността, снощи чак "редих венецианска мозайка" от тях да им се невиди и, между другото на мен много добре ми се отразява дъвченето на дъвка,ментова например орбит, наистина помага и содичка с лимонче си пия, но всичко действа за определено време еми кво да се прави така ще сме засега после ще видим. При мен се появяват и отоци по краката, глезените ми стават неописуемо дебели немога да си нося обувките, понякога и домашните чехли ми стискат... луда работа
и се пазете...
може ли някой да ми помогне.
и от утре даже тръгва на градина. Докато бяхме там доведоха на консултация едно бебоче на 40 дни и Ники го гледаше с голям интерес, а то беше едно мъничкооооо и дребнооо и не спря да плаче.