Отчет на набор 2003 - 41!

• 15 532
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Тя пак е болна  ooooh! .Кашля много и и е запушен носа -борим се .Дано се разминем с АБ Praynig Praynig Praynig
Бързо оздравяване!!!  Praynig Praynig Praynig
мерси

# 91
И аз да се оплача моя малкия пак е болен с висока темп. и сополи.Размина се без АБ само с Изопринозин и Колантив3.
Да не би да е КолаКтив3? Rolling Eyes За това ли иде реч?
http://www.zdravensait.hit.bg/kolaktiv3.htm
Бързо оздравяване му желая! Praynig Praynig
VL7,как е твоята малка дама? Hug

# 92

VL7,как е твоята малка дама? Hug[/color]
Не е много добре кашля и има обилна хрема от която и сълзят очите

# 93
Здравейте и от мен.

Пробвай да й сложиш солена вода в всяка ноздра по две капки и ли питай за физиологичен разтвор в аптеката. Също течен витамин Ц. Много лошо като са болни децата. Дано всички се оправят бързо  Praynig
Ние другата седмица ще имаме среща с госпожата за училище. Ще питат какво знаят и до колко са подготвени. Дано всичко е наред, че направо така съм се шашнала. Поне Вики колкото знае го казва изразително, а има едно друго  направо нищо не му се разбира. От четири деца за училище само едно знае и говори добре немски.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 10:17 от viki_hrisa

# 94

Миличката.  Cry А зачервени ли са оченцата й или само сълзят.  Rolling Eyes
Вики_хриса, късмет  на Вики на препитването за училище.  Praynig

# 95

Горкото! Дано се оправи по-бързо детето.  Hug Както и останалите болни наборчета.

viki_hrisa, успех!  fingerscrossed

# 96
Ники е висок 127 см  Laughing , но не знам колко тежи. В края на месеца и това ще разберем  Laughing
В тази връзка лекарката ме предупреди, че ще имаме ваксина, но не ми уточни каква точно. Някои знае ли каква е?

На болните наборчета бързо оздравяване.

# 97
Благодаря за пожеланията ! Промивам със Стеримар на често .Не са и зачервени очите само сълзят .

# 98
Ники е висок 127 см  Laughing , но не знам колко тежи. В края на месеца и това ще разберем  Laughing
В тази връзка лекарката ме предупреди, че ще имаме ваксина, но не ми уточни каква точно. Някои знае ли каква е?
Браво на Ники,много висок,той "бие" рекорда засега. Laughing
А за ваксина знам,че имат чак като навършат 7г.-реимунизация с/у полиомиелит,която е през устата на капки. Peace
VL7-съжалявам,дано бързо се оправи! Hug Каквото имах,казах на лични.
Хриса-успех на малката с изпитването! thumbsup

# 99
Благодаря за пожеланията ! Промивам със Стеримар на често .Не са и зачервени очите само сълзят .
Целувки на сладуранката.  Heart Eyes
Дидони, аз не знам за ваксина. тази година.  newsm78
На Сашо му се пада към края на април да ходи на профилактичен преглед . Тогава ще питам.

# 100
  • в края на града
...Не са и зачервени очите само сълзят .

Милото...  И аз като съм хремава ми сълзят очите, много е неприятно, дано бързо оздравее  Hug

Честит Рожден ден на Свилен (на патерици), много щастие, здраве и усмивки му желаем!

viki_hrisa, успех и от нас!

Отчетох се и в анкетата, 113см, 17-18кг.

# 101
  • тъгата в мен
До сега "учихме" с моя синковец и в момента вече си е в царството на играта  smile3540 ukliam1
Никой не обърна внимание на "моята"-сребърна вода,дето ни помогна да се справим с хремата и с бактериите hahaha Crossing Arms
Бързо оздравяване на малчовците от нас!

# 102
  • София
Свраче обърнах внимание. Май и преди сме говорили. Аз лично няколко пъти питах в аптеки - поизгледаха ме учудено и казаха, че нямали такова нещо. Така и се отказах да търся.

Говорим си сутринта с моя син в колата - казвам - Догодина ще си в голямата група, предучилищна, вече ще си голям, ще учите...А той - Не искам така да ми минава живота, да бъда в четвърта група и да спя следобяд!  Joy Joy Joy
Лошото е, че още не му е много изчистена концепцията - как точно иска да му минава живота. Laughing

# 103
  • София
Павел преди 2 седмици беше така. Не е кашлял, имаше само малко темп. и малко хрема. Но дори и от светлината му сълзяха очите. Първата вечер дори искаше да стои на загасено. Е те такова нещо не ми се беше случвало. Каза, че не го болят, не бяха червени, но направо си течаха сълзи.  newsm78 Малкото нали и то хремяса след него, и неговите очички сълзяха и бяха подпухнали даже. Явно такъв е вирусът! Бързо оздравяване на малката дама!  Heart Eyes
И Павчо след една година затишие загуби вчера 3-то зъбче и сега фъфли.  tooth Heart Eyes

# 104
Етиа  голяма скица. Вики в начало се оплакваше , че нямало къде да спи и не са ли знаели че тя е свикнала да спи на обяд. Сега спи от време на време. Вчера от много игри я бяха заболели краката. Снощи си легна и заспа веднага. Ирина честито ви паднало зъбче. Как са другите наборчета с по две паднали зъбчета. Изправени ли са. Нашите се поизправиха, но има много място вече около съседните. Явно си правят място.  newsm78 Аз все се смея на Вики, че ще тече водата от там  Joy  hahaha
Благодаря за пожеланията, дано всичко мине нормално.  Praynig Днес пак почваме с думите, че има които й се губят.

Общи условия

Активация на акаунт