Вредни ли са мокрите кърпи?

• 10 358
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
никога не съм бърсала лицето и по принцип ги използвам само в краен случай

# 76
  • ВИДИН, 10 км след края на света
като по-малък е пробвал да ги хапе, но не му давам, сега също би я лапнал, но той какво ли не лапа...

# 77
Ползвам мокри кърпички откакто се е родила малката - за дупе, лице, ръце и т.н. И тя правеше опити да ги лапа, но не съм й давала и сега не проявява интерес, само от време на време ако докопа някоя си бърше лицето или си духа носа  Mr. Green

# 78
  • Стара Загора
Мокрите кърпи са нещо много полезно и удобно , но не давай на детето да ги смуче .Миришат на хубаво и затова ги лапа ,но може да потърсиш такива които не са арматизирани и като ни е миришат на нещо ще спре да ги лапа . passifier

# 79
Моят син пък иска да ги дъвче. Причината не е в миризмата, защото иска да дъвче и сухите, и салфетките, и всичко, което му попадне. По принцип не му разрешавам, но не мисля, че са кой знае колко вредни.

# 80
Постоянно използваме мокрите кърпи за дупето и ръцете, но още докато беше бебе дъщеря ми и изтрих с една мокра кърпа лицето,  след 5 мин се зачерви там където я бях изтрила. От тогава много внимавам.
Давам и да си играе с мокрите кърпи но никога не и позволявам да си я доближи до лицето, а да не говорим да я лапа.
Но на наши семейни приятели детето постоянно е с мокра кърпа в устата и според тях няма проблем. Това е тяхно лично мнение

# 81
И моят син ги смучеше и то като по-голям /1,6г./.

# 82
Значи да не се притеснявам, че ги смуче? Flutter
Изобщо не се притеснявай и моят син прави така Rolling Eyes

# 83
ако са вредни нямаше да ги произваждат

# 84
Не знаех, че може да се стигне до такива неща. Предпоалгам, че не е полезно да ги яде. И аз ги ползвам, ама до сега си мислех, че може само някоя алергия да предизвикат. Не съм се замисляла, че може да се престрасти.

Общи условия

Активация на акаунт