На море в Гърция

• 202 406
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за насоките!   bouquet

# 106
  • гр. софия
май не е много на място, но да питам - пътуваме другата седмица в гърция, халкидики в океания. въпроса ми е трябва ли да си направим здравни застраховки? или това, че сме в евр. съюз и тук сме здравно осигурени е достатъчно. притеснява ме това, че сме с деца и ако се случи нещо...

# 107
май не е много на място, но да питам - пътуваме другата седмица в гърция, халкидики в океания. въпроса ми е трябва ли да си направим здравни застраховки? или това, че сме в евр. съюз и тук сме здравно осигурени е достатъчно. притеснява ме това, че сме с деца и ако се случи нещо...
застраховките не са задължителни ...но са пожелателни  Wink особено пък когато си с деца  Peace
това, че си здравно осигурен тук, няма значение...освен ако нямаш здравна межд.застраховка към НЗОК ...те са като карти  newsm78 но май нямат голямо покритие  Rolling Eyes

Аз лично правя и на мен и на децата в Алианц  thumbsup слава богу досега не са ни трябвали  Praynig но е по-добре да ги има  yes

# 108
  • гр. софия
застраховките не са задължителни ...но са пожелателни  Wink особено пък когато си с деца  Peace
това, че си здравно осигурен тук, няма значение...освен ако нямаш здравна межд.застраховка към НЗОК ...те са като карти  newsm78 но май нямат голямо покритие  Rolling Eyes

Аз лично правя и на мен и на децата в Алианц  thumbsup слава богу досега не са ни трябвали  Praynig но е по-добре да ги има  yes

благодаря. Hug

# 109
  • София
Ние бяхме миналата година в ТОРОНИ - Ситония, много бяхме доволни от плажа и храната ,спокойствие и тишина ,рай за малки деца / багодаря на Вяра за препоръката / единственото което не ми хереса много много беше солената вода в хотела. Плащахме 35 евро на вечер - студио за трима м. юни.
Тази година съм се насочила към ВУРВУРУ - ще съм благодарна за предложения на хотели , много ми се иска да сме на  Кариби бийч / май така се казва / а от интернет не мого да се ориентирам къй хотел къде се намира точно.

# 110
Лелее, колко народ се е наточил на Кариди бийч  Mr. Green,
май ще го заобикаляме това лято Laughing

Там са предимно вили и семейни хотелчета с хубави озеленени дворчета.
Ние отсядаме все на западния бряг.
Потърси в миналогодишната тема за Гърция имаше доста линкове.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 19:36 от scorpios

# 111
Записвам се да следя и тук - искам поне един уикенд и в Тасостова лято...  Simple Smile

# 112
Като търсих виличка из нет-а, попаднах на това:http://www.self-catering-breaks.com/Properties/Prop48249.htm

За съжаление нашите приятели са запазили вила на друго място, така че ако някой се интересува, може да пише на собствениците: villamarlies@gmail.com.

# 113
Имам няколко въпросчета - цялата вила ли се запазва в подобни случаи? И каква е средната цена? Може ли само етаж или стая?  ooooh!

Ние в Кавала спахме в 3-звезден хотел срещу 55Е на вечер за двойна стая. Хотелът беше стар и ужасен - с олющен ламинат, вместо климатик имаше някакъв вентилатор, ужас, не искам да си спомням....  Mr. Green
Отделно от това ми беше казано, че имаме нощувка със закуска от 7 до 10 в ресторанта на хотела. Слязохме да ползваме закуската - супер бедна маса - малко салам, кашкавал и варени яйца, сок, кафе и чай - записаха ни ключа на стаята, взехме си по нещо и тъкмо седнахме да се храним, дойдоха да ми кажат, че дължим по 5Е на възрастен за закуската още... Опитах се да се разправям, че уж била включена, а трябва да доплащам, ходих и на рецепция, но накрая платихме и си тръгнахме... Мислех да не ви натоварвам с цялата ситуация, но като си припомних, не се стърпях просто!  Twisted Evil

# 114
 Merlinski, да не сте били в Нефели.
 При нас беше подобно миналата година

# 115
Името на хотела мисля че беше "Галакси". Ужасен просто - поне гледката беше хубава...
А мъжа ми така избесня, добре, че не говори чужди езици  Embarassed но те и на БГ разбраха какво им говори де  Mr. Green
Дано го навия да отидем до Тасос... Praynig Много е разочарован...
Но щом ходихме на шопинг в Солун, има шанс май  Laughing

# 116
И този хотел е от сорта. Там се събирахме за разходка из Кавала. Подразни ме, че и в града по заведенията не говорят английски. Поне бях на конференция, не на почивка и се преживява.
На Тасос е къде по-хубаво и всички са много любезни
На снимката съм аз на ферибота по път за Тасос

# 117
Jerry F 
Ние сме от южна България и там морето ни е по-блико от нашето - искам да изкарваме по някой и друг уикенд там. След случая "Галакси" сме ходили още веднъж - само на плаж, после преспиване в с. Огняново, Гоцеделчевско, плаж там и прибиране у дома Simple Smile Но и плажа не е хубав, пълно с морски таралежи. За Тасос съм чувала само хубави неща.  Затова това лято искам поне веднъж да идем там - за да се убеди съпруга, че не в цяла Гърция е като в х-л "Галакси"  Twisted Evil
Чувала съм, че по-удачно е, да се вземе ферибота от Керамоти... Набирам информация  Grinning

# 118
Merlinski, от Керамоти е по-добре. Първо, че лятото са през половин час до Тасос, а на връщане през едни. От Кавала май са на час или на два  newsm78 и се пътувало много повече

# 119
На пристанището на Кавала видяхме кораб на подводни криле, удивително приличащ на нашите "Комети", които някога пътуваха от Варна до Бургас. Дали не са ги продали там?

Общи условия

Активация на акаунт