На море в Гърция

• 201 346
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
И аз събирам мнения за хотели в Гърция.Още не съм избрала, къде да почиваме края на септември Thinking

# 601
И аз събирам мнения за хотели в Гърция.Още не съм избрала, къде да почиваме края на септември Thinking

Ами отпрашвайте към Афитис в Афитос.

# 602
Напиши повече за Афитис тук.  bouquetИ дай линк ако може,че сега търся отзиви и да разгледам хотела

# 603
80 км от Солун - 1-вия ръкав в началото - откъм Ситония
а хотела е на плажа под градчето, което е горе на скалите
снимка отгоре - от пътя

Ей тук горе *2К* е дала снимки на Афитос и хотела.
mama 123 ,аз ти изпращам на ЛС и моите впечатления.

# 604
  • София
А цените как са?

Ана, добре е да напишеш и в самата тема какви са ти впечатленията, за да могат повече хора да ги прочетат Peace

# 605
  • София

ana_ : Направо копирай тук, ако искаш, за да не те молим всички   bouquet
Не мисля, че ще ти се разсърдят модераторите, тъй като ще е точно по темата  Twisted Evil

Ако наистина може да споделиш и цени ще се радвам  Peace

# 606
Заповядайте. Hug
Ние сме 3-ма възрастни+1 дете.Бебето не го броят.
За 5 нощувки платихме 2400 лв. за закуска и вечеря.

За Афитис.Много сме доволни.Хотела е много уютен. Навсякъде мирише на канела и ванилия.И продуктите им за баня са с канела,а аз обожавам тази миризма.Ние бяхме в студио.Спалня+две легала+два дивана-много просторно.Тераса,на която има масичка и столчета,малък простир и дори няколко щипки-10-ина.Хотела е на брега.Ние ползвахме шезлонгите на басейна заради малкия.Той не обича много пясък.Понеже са малко-шезлонгите,не е лошо да се "резервират" сутрин,отивайки за закуска като се метне по една кърпа върху тях.Има хавлии за плаж срещу депозит,така че можеш да си намалиш багажа като не носиш.Плажната ивица е тясна.Брега е леко каменист.Виждам,че някои ползваха специални обувки за морето.Дъното е много красиво.Вземете си шнорхел и водни очила.Има един участък в началото на водата,който е дълбок и трябва да се преплува и вече навътре е по-плитко.
Храната е много добра.Вечерята е от 20.00-на нас ни е малко късно,защото децата огладняват рано.Напитките се заплащат.Малко е скъпо.Една кола е 3 евро.Има един сервитиор българин-Златко.Той ни "открехна" например,че е по-изгодно да си поръчаме една бутилка узо-200мл,отколкото две чашки.А и в бутилката е по-хубаво.Сутрин има вино-много странно,но дъртите германки пийваха.
Вечер имат ритуал в ресторанта за който не знаехме.Отиваме да вечеряме първата вечер,но беше към 19.45.Всички седят по масите поне от 19.30 ,но никой не яде и ние се чудим какво да правим.Оказа се,че трябва главният готвач да влезе и да покани гостите на вечеря.
Може да се обядва и в кафе-бара.Децата ядяха сандвичи и пържени картофи.Има наблизо и заведения.Те са и по-евтини.Вечер е много приятно за разходки до селото.Стига се много бързо по едни стъпала като излезеш от хотела след 50м. в ляво.Ядохме хубави пици в селото на обяд.Много хубави пържоли на дървени въглища.
Имаше оше 5 български семейства.Цвети си намери веднага компания и много играха.Рали не обича много да се запознава,а и в нейната трудна възраст на тиийн.Питай ако се сетиш нещо.И аз ще допълвам следващите дни.Басейните са два-единия е доста дълбок-внимавайте.Другия е детски.Децата не излязоха от водата-особено малкия и Цвети.
Има пространство от трева,където може да се тича и играе с топка например.Има и скромни люлки от автомобилни гуми,бедно е откъм детска площадка,където децата да играят.
Поздрави.  bouquet

П.П. Добавям,че селцето е с много интересна архитектура.Тип старият град Несебър или Пловдив.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 09:50 от ana_

# 607
................Сутрин има вино-много странно,но дъртите германки пийваха ...........
П.П. Добавям,че селцето е с много интересна архитектура.Тип старият град Несебър или Пловдив.

Ани, много се радвам, че ви е харесало и сте доволни  Hug

Joy ххаха какво ти вино ....направо си дрънкаха шампанско вместо вода сутрин .. хвръкваха ми очите   #Shocked .. hahaha
миналата година вечерята беше от 19.30ч. и някой се беше оплаквал, че било рано  #Crazy та може би затова са я поизместили  newsm78

ние снощи се върнахме от Антигони бийч  Peace обещавам утре да напиша повечко...че днес яко ме е нападнала работата и само наминах да попрочета  Wink

# 608
ana_, и за мен си много полезна, благодаря за споделената информация. С коя агенция резервира?
По -горе някой питаше за Миконос Парадайз - в чуждите сайтове има много лоши отзиви. Иначе цената е добра - гледам, че за септември Рад Феста го пескат и на 36 евро на ден за полупансион. Моя приятелка е ходила там,  казва, че ако не си много претенциозен, си е добре. Не се оплаква от храната, а най-хубавото е плажът. И е близо, преди ръкавите / Неа Каликратия/. Аз се колебая за там обаче, може би ще дам малко повече пари за малко повече качество.

# 609
ЕлиЯна,резервирахме чрез Турист сървиз.
Много съм доволна.Много са коректни.

*2К* ресторанта работеше от 20.00,защото бяхме висок сезон.
За това е и малко по-скъпо.
Предполагам,че нисък сезон и цените ще са по-приемливи.

# 610
*2К* ресторанта работеше от 20.00,защото бяхме висок сезон.
За това е и малко по-скъпо.
Предполагам,че нисък сезон и цените ще са по-приемливи.
не е от сезона ...ние миналата година бяхме по това време от 4 до 11 юли   newsm78

# 611
Моля, за мнение, ако някой е бил тук http://www.chrousso.gr/ (Крузо Вилидж, Chrousso village) в Палиори, Касандра, Халкидики

Бяхме там миналата година, в началото на юли.
Това беше първото лято от 4 години насам, когато си починах на почивка с 2 деца  Simple Smile
плюсове /много повече са от минусите/
затворен комплекс, много озеленен
има 2-3 детски площадки с люлки, пързалки, върху пясък, 1 доста голям надуваем замък
стаите баха прилични, като влизаш първо е кухненски бокс /не помня какво имаше освен мивка, защото не съм го ползвала/ и след това по-голяма помещение със спалня и две диванчета за децата. Доколкото си спомням когато се настанихме едното диванче беше в бокса, но ние го преместихме.
Плажът наистина е на 500-700 м. през горичка. Ние обаче ходихме дотам с колата, защото малката хич не обичаше да ходи пеша, а ние пък да я носим. Пясъчната ивица е широка и хубава, морето - чисто и плитко в началото. Чадър и шезлонг май не плащахме, просто трябваше да поръчаме нещо от близкото кафене /идваше сервитьор/
Басейнът е голям, с отделна детска част, моите киснеха там по 3 часа, а аз ги наглеждах от шезлонга Simple Smile
Вечер децата си играеха на някоя площадка, а ние с питие в ръка ги наглеждахме от 3-4 метра.
Минус
за мен беше само храната, в смисъл, че не ми беше много вкусна. очаквах повече салати и свежи зеленчуци, които обаче липсваха. Имаше краставици, омесени със зеле, домати със накъсана зелена салата  и още някакъв зеленчук и няколко вида други салати, които аз не ям. Основни също имаше няколко вида, 1 път скара, 1 път рибни и морски дарове.
Питиетата в ал инкл. не бяха високо качество. Аз пия бяло вино например и не то ставаше много за пиене. Но пък смесените напитки - джин-тоник, водка-тоник ставаха.

Това се сещам, ако имаш въпроси, питай.

ПП Тази година бяхме в Сани, който на мен поовече  ми харесва, но когато попитахме децата къде искат да отидем пак, те отговориха - там където бяхме миналата година, т.е. в Крузо  Grinning .

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 12:42 от Raffaello

# 612
Raffaello благодаря за подробното описание за Крусо - аз много пъти го гледах точно заради това, че има много забавления за деца. Би ли споделила и за Сани??? Ние ще сме в Афитис, но като гледам Сани не е далече/май на около 15 км е/ и си мисля да заведем 1-2 пъти Виктор там да си играе... Там има ли детски площадки и може ли да влизат без проблем външни хора до тях???
А за ходилите в Афитос пак имам въпросче - в градчето има ли нещо като парк и детски площадки??? /Голям проблем са ми тез детски площадки Hug/

# 613
Там има ли детски площадки и може ли да влизат без проблем външни хора до тях???
А за ходилите в Афитос пак имам въпросче - в градчето има ли нещо като парк и детски площадки??? /Голям проблем са ми тез детски площадки Hug/

Ние бяхме на Сани бийч клуб миналата година.
Приказно място.Определено повече ми хареса от Афитис.Краят на август заминаваме отново.Комплекса е затворен.Не си спомням дали след бариерата пускаха външни,но пък ви е близо и може да се разходите.Вечер е много приятно за разходка на Сани Марина-пристанището.
Но и Афитис си го биваше.
В центъра на селцето Афитос имаше нещо като площадче и там имаше малко детски атракции.
За други детски площадки не се сещам,но и ние много не обикаляхме.Басейните ни бяха достатъчни.*2К* може и тя да се включи с инфо.

# 614
Raffaello  Би ли споделила и за Сани??? Ние ще сме в Афитис, но като гледам Сани не е далече/май на около 15 км е/ и си мисля да заведем 1-2 пъти Виктор там да си играе... Там има ли детски площадки и може ли да влизат без проблем външни хора до тях???

По принцип Сани е затворен комплекс. Минава се през бариера и май се плаща от външни посетители /не съм 100% сигурна обаче/. Детски площадки няма много.

Общи условия

Активация на акаунт